| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    5 Secret måder at tilpasse Windows 7
    Du behøver ikke at være en computer ekspert for at få mest muligt ud af Windows 7, men at kende et par af de hemmeligheder, der anvendes af eksperter sikkert hjælper . Nogle af de mest nyttige muligheder for tilpasning er til rådighed inden selve Windows . De kræver ikke tredjeparts software , redigering af registreringsdatabasen eller endda en grad i computer science . Det er bare et spørgsmål om at vide hvor man kan finde dem, og hvordan du ændrer dem til dine behov . Skift Standardprogrammer

    Når du dobbeltklikker på et filnavn i Windows Stifinder , Windows 7 bruger altid et standard program til at åbne den pågældende fil. For eksempel, når du dobbeltklikker på en billedfil , kan Windows åbne den med dens standard Windows Photo Viewer. Det kan være fint for nogle billeder , men formoder, du ønsker at bruge Firefox eller Paint til at åbne PNG eller JPG-filer i stedet for. Du kan vælge standard program for hver filtype ved at klikke på "Default Programs " i højre kolonne i Start-menuen. Efter at klikke på " Knyt en filtype eller protokol med et program , " bare finde filen , og klik på " Change -programmet " knappen. Windows lader dig vælge , hvilket program , du vil bruge som standard for den pågældende filtype .
    Pin foretrukne programmer til Task Bar

    Hvis du bruger et par programmer mere end nogen andre, kan du sætte dem inden for rækkevidde ved at fastgøre dem til Windows proceslinjen nederst på skærmen. Hvis programmet allerede kører , kan du højreklikke på knappen på proceslinjen, og klik derefter på " Pin dette program til proceslinjen ". Du kan også tilføje en pinkode, hvis programmet ikke kører , ved at vælge programmet fra Start menu , skal du højreklikke på dets ikon og vælge " Fastgør til proceslinje " valgmulighed. Trække et program genvej fra skrivebordet på proceslinjen også stifter det der. For at fjerne stiften , blot højreklikke på programmets knap på proceslinjen , og vælg " Frigør dette program fra proceslinjen . "

    Tag den bekvemmelighed for pinning et skridt videre ved at fastgøre hyppigt åbnede dokumenter til det fastgjorte program . Med åbent dokument i programmet , skal du højreklikke på programmet på proceslinjen. Svæve over dokumentets titel i menuen , der popper op , og klik på kortnålen , der vises til højre for sit navn. Når du ønsker at åbne dokumentet , skal du blot højreklikke på programmet og klik på dokumentets navn.
    Lær Søg at tale Regelmæssig engelske

    Finde filer på computeren bør ikke kræve en grad i computer programmering. Standarden Søgefunktionen i Windows Stifinder kan gøre det nemt at finde filer hurtigt , hvis du ved, hvordan man taler sit sprog. Det kan være svært, hvis du ikke er vant til den mystiske syntaks Explorer bruger , belæsset som det er med koloner ( :) og tilde symboler ( ~ ) . Du kan ændre søgeindstillinger at gøre Windows 7 taler regelmæssig engelsk i stedet. For at gøre dette , åben " Udseende og personlige " fra Kontrolpanel og klik på " Mappeindstillinger. " Efter at klikke på "Søg " fanen kan du aktivere "Use naturligt sprog søgning" valgmulighed.
    < Br >
    Skift User Picture

    Når du opretter en brugerkonto i Windows 7 , det giver dig et lille udvalg af billeder at vælge imellem. Hvis du bliver træt af at se det billede , ikke kun kan du ændre den , kan du bruge dine egne brugerdefinerede billede også. Hvis du vil ændre billedet , skal du vælge " Brugerkonti " inden " Brugerkonti og Family Safety " i Kontrolpanel, og klik derefter på "Ændre billede til din konto . " Du får et udvalg af billeder at vælge imellem. Hvis du klikker på "Gennemse for flere billeder " linket , kan du navigere til et billede fil på din computer. For de bedste resultater , beskære dit billede først hjælp af din foretrukne billedredigeringsprogram . Den ideelle størrelse for brugernes billeder er 48 pixels med 48 pixels.
    Tilføj mere hukommelse i en Flash

    ledig USB -flashdrev er en hurtig måde at forbedre din computers hukommelsen, hvis du kører Windows 7 . Normalt, når computeren kører meget hukommelse , Windows låner plads på harddisken til at bruge som virtuel hukommelse . Det sinker din computer , tilføjer slid på din harddisk, og hvis du er på en bærbar computer , markant æder din strøm. En flash-drev har ingen bevægelige dele , hvilket gør det hurtigere, køligere og mere strømbesparende. For at udvide din hukommelse med en flash-drev , bør det have mindst 1 GB til rådighed. Når du sætter den i USB -porten på din computer , skal du vælge " Speed ​​Up My System" fra dialogboksen Automatisk afspilning . Du kan derefter klikke på " ReadyBoost " fanen i flash drevets Egenskaber for at sætte det op som ekstra hukommelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Opera på Windows Mobile 
    ·Opgrader til den nyeste Windows 2003 Service Pack 
    ·Sådan Flyt cmd.exe 
    ·Sådan installeres Præfabrikerede Glass Block Windows 
    ·Sådan Find en screensaver i Windows 
    ·Sådan fjernes Sims 3 fra registreringsdatabasen 
    ·Sådan ændres Toolbar Color i Windows 
    ·Sådan Find en OS Install Date 
    ·Skal jeg nødt til at udskifte Windows at sælge et hus…
    ·Fejlfinding en Lost driver i Western Digital MyBook 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan skal tjekkes for Bluetooth på Linux 
    ·Sådan ændres Vista Boot Logo 
    ·Sådan gendannes elementer i menuen Start 
    ·Sådan Konverter en DMG fil til ISO 
    ·Sådan Test Dual WAN Speed ​​
    ·Sådan redigeres Stronghold GM1 Files 
    ·Sådan deaktiveres pauseskærmen for alle brugere 
    ·Sådan krypteres indhold for at sikre data med Windows …
    ·Sådan bestiller System Recovery cd'er til Windows XP 
    ·Sådan installeres ActiveX til XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com