| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er forskellen mellem WDDM & XDDM
    ? WDDM og XDDM refererer til at vise modeller for Windows-operativsystemer. Hver er et akronym for at definere en bestemt type skærm model for specifikke versioner af styresystemet . At forstå forskellene , skal du vide mere om modeller med display , og hvordan de relaterer til Windows. Windows-versioner

    Når Microsoft frigiver en ny version af Windows- operativsystemet, der er nye funktioner og forbedringer . Producenterne er at skabe nye versioner af deres hardware og software på samme tid Microsoft gør ændringer Windows. Den del af det nye operativsystem , du ikke ser, er i førerens arkitektur. Windows skal holde trit med de fremskridt inden for områder som grafik. Dette kræver dem til at genopbygge føreren systemet for at imødekomme de forbedringer for hardware produkter , der vil være i de nyeste computere. De avancerede funktioner i den nye version af Windows kræver også forskellige drivere og bedre hardware . Det er her, WDDM og XDDM blevet afgørende.
    Drivers

    En driver er et stykke software, der fungerer sammen med operativsystemet til at køre enheder. Teknisk set chauffør er et edb -program, der fungerer som et mellemled mellem styresystemet og enheden. Når Microsoft skaber et nyt operativsystem , kan der være konstruktionsændringer, som kræver forbedret hardware og en anden enhed driver. Simpelthen sat, kan en driver til Windows XP ikke fungere i Vista eller Windows 7 . Displayet model er enhedsdriveren til den grafiske hardware som den vedrører den nuværende version af operativsystemet. De etiketter WDDM og XDDM definere display model for forskellige versioner af Windows.
    DirectX

    En af forskellene mellem XDDM og WDDM har at gøre med forarbejdning af DirectX , som er en samling af application programming interfaces , der håndterer multimedier. Applikationer som Direct3D og DirectDraw er en del af DirectX platformen. DirectX angår mange former for medier , men er ofte forbundet med spil . Som grafik bliver mere komplekse , andre industrier tilpasse håndtere forbedringer . Når basen grafikprogrammer og hardware forandring , skal chaufførerne rumme ændringerne. Håndteringen af ​​DirectX er blot én forskel mellem disse to modeller.
    Display Models

    XDDM er Windows 2000 Display Driver Model . Den er ældre end Vista-operativsystemet . En XDDM display model måske eller måske ikke være i stand til at håndtere de forbedrede grafik - specielt video memory krav - i Vista-operativsystemet . Microsoft har foretaget ændringer i displayet grafisk model med oprettelsen af ​​Vista. For at håndtere de ændringer , de gjorde i Windows Display Driver Model eller WDDM . Dette display Modellen kræver grafikhardwaren på computeren for at have en anden og mere avancerede struktur til at understøtte de forbedringer af Vista , herunder Desktop Display Manager. Der er endda differerent versioner af WDDM . For eksempel bruger Vista WDDM 1.0 , Windows 7 bruger WDDM 1.1 og Windows 8 bruger WDDM 1.2.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Windows Script Host 
    ·Sådan får MCSA Certificering 
    ·Sådan Fix registreringsfejl Memory Fejl 
    ·Sådan Find produktnøglen fra en Dell- cd til Windows …
    ·Sådan bruges to netværkskort 
    ·Sådan slettes SecuROM fra registreringsdatabasen 
    ·Sådan gendannes en Gateway MX6214 
    ·Sådan opdatere firmwaren på Stiletto 2 
    ·Sådan gruppepolitikker 
    ·Hvordan at skjule en New Music Player 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Setup automatisk login på en Mac 
    ·Hvordan kan man øge Entourage Email Size på Mac-compu…
    ·Sådan ændres File Eksempel i Windows Stifinder 
    ·Sådan Fix Windows Vista Cursor Bugs 
    ·Sådan Put en KML-fil på HostGator 
    ·Sådan Set en partition som aktiv 
    ·Sådan ændres en OEM nøgle til volumenlicens 
    ·Hvordan laver tøris til en Comet 
    ·Hvordan får jeg fra Command Screens til mit skrivebord…
    ·Sådan dual boot XP & Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com