| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Størrelsen af ​​de HP Laptop Standard genopretningspartition
    Hewlett- Packard eliminerer behovet for at skabe opsving diske for hver computer det sælger ved at give en særskilt partition på harddisken med værktøjer til at hjælpe gendanne fra en disk katastrofe. Diskene er tilgængelige efter anmodning, hvis du har brug for dem , men i mange tilfælde kan du gendanne fra en alvorlig fejl ved hjælp af partition værktøjer . Der er ingen faste størrelse for partitionen , men du kan finde ud af størrelsen på den ene på din HP bærbar med lidt problemer med at bruge funktionerne på operativsystemet. Recovery

    HP Recovery-partitionen kan komme i handy , hvis du har en systemfejl på din bærbare computer . Du har to muligheder med denne funktion: starter direkte fra partitionen at gendanne systemet eller oprette diske til brug i en nødsituation. Skillevæggen tager op plads på din harddisk , dog. Hvor meget plads afhænger af flere faktorer, såsom dit operativsystem og harddisk størrelse . Ved at skabe diske fra den partition , har du mulighed for at slette de opsving filer og frigøre denne plads, hvis det er nødvendigt. HP dog ikke anbefale dig fjerne filerne . For at finde ud af den nøjagtige størrelse af partition på din computer , skal du bruge Windows Stifinder -funktionen.
    Windows Stifinder

    Windows Stifinder vises som en mappe ikon nederst på skrivebordet . Det er den mappe, der indeholder biblioteker filerne på din computer , såsom dokumenter og videoer. Hvis du holder markøren over den mappe ikon, identificerer det som Windows Stifinder. Når du dobbeltklikker på mappen , åbnes et vindue , der viser indholdet af din computer drev. Mod midten af skærmen i venstre side kan du se en liste over alle de tildelte drevbogstaver på dit system. En af dem er HP Recovery-partitionen . For at finde ud af hvilken en indeholder opsving værktøj , skal du dobbeltklikke på hvert drev og kigge efter en fil kaldet Recovery .
    Partition Size

    Når du har fundet drevbogstavet tildelt HP Recovery-partitionen , er det en enkel proces at finde ud af størrelsen. Med den partition fremhævet , skal du højreklikke . Dette åbner en menu , der indeholder Properties funktionen. Når du klikker på "Egenskaber ", vil du se størrelsen på partitionen data sidder i midten af ​​dialogboksen. Du vil se et cirkeldiagram af pladsforbrug på partitionen . Over cirkeldiagram er den samlede størrelse af partitionen.
    Oprette en partition
    p Hvis du forsøger at partitionere en ny harddisk til at genskabe HP Recovery funktionen fra diske , skal du gætte på den nødvendige størrelse. Du har mulighed for at udvide eller formindske størrelsen på partitionen , hvis nødvendigt. Hvis du har diske fra HP , er der ingen grund til at oprette partitionen . Du kan bare sikkerhedskopiere diske til en tommelfinger drev . Hvis du allerede har diskene , hvilket skaber en partition bare bakker op filerne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problemer med en CD Burner , der stopper Burning Halvve…
    ·64 bit Windows 7. Krav 
    ·Sådan ændres Toolbar Color i Windows 
    ·Hvordan gør jeg Systemgendannelse Arbejde 
    ·Hvordan kan jeg ændre baggrunden på min laptop 
    ·Sådan Gør dit skrivebord Change Pictures hvert tredje…
    ·Sådan Find Material scannes til en computer 
    ·Sådan Fix Windows Efter en hardware-opgradering 
    ·Sådan geninstalleres en Windows Product Key 
    ·Hvordan til Mount Linux mængder på Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fjern Terminal Screen på en Mac 
    ·Sådan tilføjes til Alle programmer 
    ·DHCP i Embedded Linux 
    ·Sådan installeres Windows XP fra en USB -hukommelse 
    ·Sådan deaktiveres en intern Mic 
    ·Sådan installeres en Centos G på RHEL5 Desktop 
    ·Sådan installeres en Tar fil 
    ·Sådan installeres Windows XP Professional Uden Brugere…
    ·Hvordan til automatisk at sætte din computer på stand…
    ·Sådan Set Up DNS på SBS 2000 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com