| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Er det nødvendigt at have Adobe Reader på Opgavestyring
    ? Holde Adobe Reader i Windows Opgavestyring afhænger af dine præferencer og hvilken type vedligeholdelse eller opdateringer, du ønsker at køre på din computer. Efter programmet planlagt som en opgave ikke er nødvendig . Du kan holde det der eller tilføje det, hvis du foretrækker at have Opgavestyring håndtere automatiske opdateringer til Adobe Reader -software. Ellers, hvis du foretrækker at gøre manuelle opdateringer eller har automatiske opdateringer håndteres af Adobe , så kan du fjerne en opgave for Adobe Reader fra planlæggeren program. Windows Opgavestyring

    Windows Opgavestyring er et program, der kører i baggrunden og kører automatisk visse opgaver på specifikt er tidspunkter af dagen . Dette er nyttigt i at automatisere opgaver, du skal henrettet , men er der ikke ved computeren til at køre. For eksempel kan du planlægge en opgave , der kører værktøjet Diskdefragmentering en gang om ugen for at forbedre ydeevnen af computerens harddisk. Nogle gange, Windows og andre programmer tilføjer en opgave til planlæggeren at automatisere processer .
    Oprette en opgave

    For at få adgang til Windows Opgavestyring , skal du klikke på "Start" ikonet i bunden opgave bar , derefter skrive " Task Scheduler " i søgefeltet , og klik på " Opgavestyring " ansøgning. Gå til " Action "-menuen og klikke på "Opret Basic Task " valgmulighed. Du bliver derefter bedt om at give en kort beskrivelse af opgaven , og vælg den frekvens, hvor opgaven skal udføres. Du kan vælge mellem daglige, ugentlige eller månedlige intervaller . Derudover kan du planlægge en opgave for en enkelt lejlighed i stedet for tilbagevendende.
    Slet en Task

    Du kan slette en opgave ved at dobbeltklikke på opgave element fra opgavelisten. Gå til højre sidebar , og klik på "Slet" ikonet. Du bliver derefter bedt om at bekræfte din handling for at slette opgaven. Klik på " Yes " for at bekræfte . Opgaven er straks fjernes fra planlæggeren .
    Adobe Updater

    gøre din beslutning om du skal forlade eller slette den planlagte opgave for Adobe Reader , overveje, om du ønsker at bruge Adobe Updater . Hvis du har brugt standard konfiguration, når du har installeret softwaren, skal den have installeret Adobe Updater automatisk , som kontrollerer for nye opdateringer , hver gang du starter din computer. For at kontrollere om du har updater installeret , skal du klikke på "Start" -menuen på opgaven og skriv " adobe_updater.exe " i søgefeltet. Filen med det samme navn , vises , vil efter nogle få øjeblikke i søgeresultaterne visning, hvis den er installeret . Men hvis den ikke er installeret , eller du ikke foretrækker at have til at tjekke for opdateringer ved opstart , så du kan planlægge en ugentlig opgave at tjekke for opdateringer fra Adobe -servere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Pictures Screensaver Tilfældig Or…
    ·Vil geninstallere Windows Slet alle Cookies & Historik 
    ·Sådan Set Up Remote Assistance Gennem en Norton Firewa…
    ·Sådan installeres Microsoft Security Updates 
    ·Sådan opgraderer en Wince Device 
    ·Sådan helt at fjerne Anti -Malware Doctor fra en Regis…
    ·Sådan fjernes og geninstalleres DUN /RAS 
    ·Hvordan jeg Dræb en Runaway SQL Process 
    ·Sådan søger du efter filstørrelse i Windows 7 
    ·Sådan får du vist en VCD fil 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres Samba til at acceptere et Password 
    ·XP Recovery Console Reparation kommandoer 
    ·Sådan se eksisterende anlæg foregår i Windows 
    ·Hvordan man laver en bootbar USB-disk i Ubuntu 
    ·Sådan Reserve F10 Knap til Screen Size 
    ·Sådan installeres drivere i Ubuntu 
    ·Sådan får du en Webcam til at arbejde i Linux på en …
    ·Sådan tilføjes en partition til din eksisterende Driv…
    ·Sådan bruges Broadcom Wireless Med Slackware 
    ·Sådan formatere harddisken i DOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com