| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Vinduer Kan ikke Access Credential Manager
    skulle genindtaste autentificering oplysninger såsom brugernavne og passwords ved tilslutning til netværk og hjemmesider kan være en irritation , især hvis de steder, der besøges ofte. Windows 7 indeholder en funktion kaldet Credential Manager, som giver brugerne mulighed for sikkert at opbevare loginoplysninger til automatisk indtastning , når du besøger bestemte websteder eller netværk steder. Desværre sommetider opstå fejl , som forhindrer adgang til Credential Manager. Adgang Credential Manager

    Credential Manager er adgang fra Windows Kontrolpanel som en af ​​de tilgængelige indstillinger i den " Brugerkonti og Family Safety" kontrolgruppe . Den Credential Manager vinduet viser en liste over alle Windows-legitimationsoplysninger , online certifikater og generiske legitimationsoplysninger , der er gemt i en krypteret fil placering er kendt som Windows Vault . Nye legitimationsoplysninger kan tilføjes manuelt fra Brugerkonti vinduet ved at klikke på linket til at tilføje en legitimationsoplysninger i øverste højre hjørne af legitimationsoplysninger listen hensigtsmæssigt at den post, du ønsker at tilføje .
    Credential Manager Problemer < br >

    Når du forsøger at åbne legitimationsoplysninger manager-vinduet nogle brugere oplever fejlmeddelelser om, at Windows ikke kan få adgang til legitimationsoplysninger manager. Så længe Windows ikke kan få adgang til legitimationsoplysninger Manager kan nye legitimationsoplysninger ikke gemmes af systemet. Fejlen kan skyldes forkert - sat filrettigheder , der ikke anerkender brugeren som ejer af de legitimationsoplysninger eller beskadigede systemfiler , der er nødvendige for at få adgang til Prøvelse Manager og Windows Vault .
    < br > Korrektion Ejerskab Issues

    For at rette spørgsmål om ejerskab , skal en bruger tænde den avancerede fil option , der gør skjulte filer synlige og derefter navigere til " AppData \\ Local \\ Microsoft \\ legitimationsoplysninger " mappe under hans brugernavn i "Brugerne " directory i hans computer. Når du er der , skal brugeren kontrollere ejerskabet af filerne i mappen ved at se på de avancerede sikkerhedsindstillinger i filerne ' "Egenskaber " vinduet. Hvis brugeren ikke er opført som ejer af filerne på " Owner " fanen han kan redigere ejerskabet af hver fil , så Windows genkender ham som den rette ejer.
    Reparation System Files < br >
    p Hvis systemfiler er blevet beskadiget, ødelagt eller slettet, kan en Windows- hjælpeprogram kaldet System File Checker bruges til at identificere , reparere eller erstatte dem. Værktøjet skal startes fra en kommandoprompt køre med administratorrettigheder , opnås ved at højreklikke på "Command Prompt" ikonet i " Tilbehør " mappe og vælge " Kør som administrator " valgmulighed. På prompt brugeren skal skrive " sfc /scannow " uden anførselstegn og tryk på " Enter "-tasten. System File Checker vil skanne alle Windows systemfiler, hvilket gør reparationer hvor det er nødvendigt at gendanne dem til ordentlig stand.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbner .41 Filer 
    ·Hvordan kan jeg ændre en adgangskode på min computer,…
    ·Sådan Paint Your Own Residential Windows 
    ·Hvordan man laver Zune en flytbar disk 
    ·Hvad er MS Windows 7 
    ·Sådan slettes en Windows File uden at sende den til pa…
    ·Sådan Skjul Windows XP og Vista mapper 
    ·Sådan installeres Pella Windows 
    ·Sådan Erstat dobbeltisoleret Windows 
    ·Hvordan debug en Xerox Scanner Connection 
      Anbefalede Artikler
    ·Linux Geninstaller uden at slette 
    ·Sådan ændres Administrator navn på en Mac 
    ·OS X sidder fast i Zoom 
    ·Hvordan man kan omgå en adgangskode på en computer 
    ·Sådan oprettes en NTFS Partition i Linux 
    ·Hvad er meningen med en Windows Vista License Key 
    ·Sådan får adgang til en administrator -konto i XP 
    ·Sådan Konverter DAT til EXE 
    ·Min Mac Mini vil ikke starte 
    ·Sådan Transfer en Mac til My Passport 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com