| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    IE8 Hhctrl.ocx Problemer
    Microsoft opdaterer sin webbrowser program Internet Explorer med nye funktioner regelmæssigt. Hver gang du kører en opdatering, du står over for muligheden for fejl eller problemer med den nye version. Hhctrl.ocx er en fil relateret til hjælpen i denne browser . Alle versioner af Internet Explorer vil have denne fil, men hver version kan have en karakteristisk form for det. Dette betyder at du kan få en ny fil, når du opgraderer fra IE7 til IE8 , og det kan forårsage fejl . Hhctrl.ocx

    HHCTRL står for HTML Hjælp -kontrol. HTML er et markup sprog, der bruges til at oprette websider . Hhctrl.ocx er en Active X program, der kører den hjælp interface IE browsere. Interfacet er den interaktive vindue, der popper op, når du får adgang til hjælpen programmet IE8 der tillader dig at vælge menupunkter og søge efter termer. For at forstå betydningen af denne fil, du har brug for at vide lidt mere om Active X -programmering.
    Active X

    Oprettelse af en software applikation er et meget gerne bygge en bridge . Du angriber projektet i lag , tilføjer sektioner som du går. Active X opretter den underliggende ramme for broen. Teknisk set Active X er et program i et program. Den bygger mindre programmer , der kører sammen for at skabe et større. I tilfælde af Hhctrl.ocx , løber Active X det interface, der tillader dig at vælge hjælpe sektioner i IE8 . En Hhctrl.ocx problem kunne udstille i et par forskellige måder. Hjælp kan nægte at åbne i IE8 . Adgang til hjælp kan låse din computer , eller du kan få en fejlmeddelelse fra Internet Explorer identificere dårligt fungerende filen som Hhctrl.ocx .
    Windows Registry

    når du downloader et program som Internet Explorer 8 , er en post lavet i registreringsdatabasen på computeren. Windows registreringsdatabasen er et kort fil til operativsystemet. Dette er en database , der holder styr på de tusinder af filer, der udgør Windows. Den indskrive har indgange for tredjepartsprogrammer på din computer så godt. Når du klikker på et ikon , kan computeren have en liste over de filer, den har brug for køre programmet. Hvis du har problemer med Hhctrl.ocx fil i IE8 , kan din registreringsdatabasen være forkert. Det kan henvise til forkerte oplysninger og forvirre operativsystemet. Dette ville forårsage en fejl .
    Montering af Problem

    Når software fejl , nogle gange er den mest effektive metode er at afinstallere det og derefter genindlæse den. Med Internet Explorer , skal du afinstallere dig ved at vende tilbage til den tidligere version af IE . Klik på Windows-ikonet på skrivebordet og skriv " Uninstall Update" i søgefeltet tekstfeltet. Dette vil tage dig til den rette værktøj til at køre afinstallationen . Når det er gjort , kan du geninstallere opdateringen og se om det løser problemet . En anden mulighed er at bruge et register reparation værktøj såsom PC Cleaner eller Window Registry Repair . Dette kan arbejde , hvis registreringsdatabasen ikke er korrekt opdateret, eller har en fejl relateret til Hhctrl.ocx fil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Microsoft ISATAP Adapter 3 
    ·Sådan opdaterer Computer Drivers når du har ingen Com…
    ·Sådan kopieres det gamle drev billedet til det nye dre…
    ·Sådan justeres en HP DC7100 at se alle Hukommelse 
    ·Sådan Find Out the Sidste login dato for et Windows 20…
    ·Sådan Fjernbetjening fra en computer til en anden 
    ·Hvordan nulstiller jeg alle gruppepolitikker 
    ·Hvad er forskellen mellem ISO & EXE versioner af et Win…
    ·Sådan deaktiveres et Smart-filter 
    ·Sådan Undelete indholdet på papirkurven 
      Anbefalede Artikler
    ·Disk Partition Removal 
    ·Sådan ændres Windows Drive Breve 
    ·Forskellene mellem Windows Server 2003 Standard & Enter…
    ·Fastsættelse Slow Start i Windows XP 
    ·Sådan får du adgang registreringsdatabasefilerne 
    ·Sådan gendannes en Drive-billede til en anden pc 
    ·Sådan Reparation Vista registreringsfejl 
    ·Sådan installeres Windows XP fra et SD driver 
    ·Sådan Opdater Boot Partition i en Mac 
    ·Sådan tilføjes Desktop Genvej til internettet i Vista…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com