| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Win32 i VLC
    ? Microsoft Windows er distribueret i 32-bit og 64-bit versioner. De forskellige versioner af styresystemet er optimeret til computere med forskellige typer af registre. Da computere med en 64- bit register kan holde butikken flere data end computere med 32- bit register , kan 64- bit version af Windows håndtere større mængder af random access memory end 32-bit version . Som et resultat heraf er mange ansøgninger fås i forskellige udgaver til 32- bit og 64- bit Windows. Men dette er ikke tilfældet med VLC . Den gratis medieafspiller fås kun i én version til Windows , der understøttes af både 32-bit og 64-bit -systemer. Baggrund

    VLC er udviklet og distribueret af VideoLAN open source-projekt . Udover Windows , er anvendelsen tilgængelig i versioner til Mac OS X og Linux-systemer . Som en medieafspiller , er VLC specielt designet til at åbne og afspille digitale mediefiler som lyd-og videospor . Men ud over at spille digitale mediefiler , der er VLC er udstyret med avancerede funktioner til at konvertere og optage medier.
    Installation

    oprettet filen for VLC kan opnås direkte fra softwareudvikleren hjemmeside. Når du har fået VLC installationsfilen til Windows , åbne elementet og følg vejledningen på skærmen for at køre programmet installation. VLC kan installeres på Windows 2000 , Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 -systemer. VideoLAN arkiveret tidligere udgaver af VLC til brug i Windows 95, Windows 98 og Windows ME .
    Brug

    VLC understøtter afspilning af MP3, M4A , WMA, WMV, OGG, RA og WAV digitale lydformater og MOV , MP4, M4V , 3GP, MPG , TS, VOB , ASF , AVI, WMV, MKV , RM , DV og FLV digitale videoformater . For at åbne og spille en kompatibel digital mediefil i VLC , gå til " Media "-fanen og vælg "Åbn fil ... " Gennemse for elementet på filvalgsvinduet . Vælg den digitale mediefil og klik på " Åbn". Den digitale mediefil vil begynde at streame . Brug " Play ", " Pause" "Skip Ahead ", " Gå tilbage " og " Stop " knapper på betjeningspanelet til at styre afspilningen af ​​den digitale mediefil. For at springe til et bestemt punkt i optagelserne , skal du trække afspilningsmærket på klippet tidslinjen til et bestemt billede . Regulere lydniveauer ved at hæve og sænke markør på lydstyrken skyderen . Luk VLC ved at gå til " Media " fanen og vælge " Exit ".
    Vedligeholdelse

    For at sikre, at din udgave af VLC er aktuel , skal du åbne fanebladet "Hjælp" menuen på program-menuen og vælg " Søg efter opdateringer ... " Hvis en nyere version af VLC er blevet frigivet, vil en dialogboks blive vist. Klik på "Ja " for at downloade og installere den nyeste udgave af medieafspilleren. Anvendelse af de mest nylige løsladelse af ansøgningen vil reducere sandsynligheden for fejl og glitches forstyrrer din brug af programmet. Men ud over at holde din installation af VLC strøm , bør du sørge for dit system er ikke overbebyrdet med programmer og filer. Overdreven data kan forbruge diskplads og sinke processorhastighed. Denne situation kan indirekte påvirke brugen af ​​programmer som VLC og kompromittere deres præstationer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan Administratorer Turn Off Task Manager 
    ·Sådan Luk en batch-fil 
    ·Hvor er menuen Start Gemt 
    ·Sådan Transfer dit Windows Internet Favoritter mappe f…
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows Exchange Server…
    ·Sådan ændres et Password med Registreringseditor 
    ·Sådan tilføjes en Grid på dit skrivebord 
    ·Sådan installeres en HP 4215 Driver på en Terminal Se…
    ·Sådan Start en Apache Tråd Hukommelse Forbrug 
    ·Hvordan at slippe af Jqsnotify.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Undelete en Konto på en Mac 
    ·Sådan bruges LAN drivere i Vista 
    ·Sådan deaktiveres Tilbagerulning i Vista 
    ·Sådan Fix XP Med Freeware 
    ·Sådan ændres Ikoner i Windows 7 Toolbar 
    ·Sådan Fix en Split skærm på XP 
    ·Hvordan til at rotere skærmen i Windows XP 
    ·Sådan Block Websites i Windows 
    ·Problemer med HP TX1000 Vista OS 
    ·Sådan øge størrelsen af ​​skærmen Indtast Snow Leop…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com