| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    De Fejlfindingsværktøjer til Windows 32
    Debugging Tools for Windows er et sæt af debugging enhedsdrivere. De bruges til at fejlrette apps, services , Windows kerner, bruger -mode programmer, kernel -mode programmer, dump filer og levende , lokale og eksterne mål. WinDbg makroer og rutiner anvender Windows Driver Kit grafiske og konsol -interface til at kommunikere med debugger og støtte i debugging proces. Windows 32 debugging værktøjer inkluderer WinDbg , Visual Studio og KD , CDB , NTKD og NTSD konsol -baserede debugging miljøer. Windows 32 Debugger

    af den 15. december 2011 blev den nyeste version af WinDbg , version 6.12.2.633 , udgivet 26 Februar 2010 . Det er en standalone komponent, der er adskilt fra Windows-software development kit eller SDK , der kan downloades fra Microsoft.com. Systemkravene til at køre Windows 32 debugging værktøjer er Windows 7 32 -bit, Microsoft Internet Explorer 5.0 eller højere og 25MB ledig plads på harddisken .
    Om Debugging Tools

    de debugging værktøjer kan findes og installeres fra to forskellige steder på Windows SDK Setup Wizard s Installation Options skærmen, fælles Utilities og Redistributable Packages . Fejlfindingsværktøjer til en x86 computer kan installeres fra Common Utilities . Udvælgelse af de Debugging Tools under fælles Utilities vil også afsløre CPU arkitektur af computeren, som ifølge Microsoft.com er hurtigere af de to installations metoder. For at få den x86 , x64 og Itanium debugging værktøjer versioner , skal du vælge installation under Redistributable Packages . En alternativ måde at installere værktøjerne er at bruge WDK ISO image .
    Debugging Funktioner

    debugging værktøjer kan udføre source -level debugging via en tekst - baseret interface og en grafisk brugergrænseflade . WinDbg udsigt kildekode, variabler , C + + objekter , stack spor , indstille breakpoints og hukommelse. De redskaber har typisk et kommandovindue til at arbejde med, når en kommando er ikke til stede i de drop- down menuer i programmet . For at debugge kernel -mode , WinDbg ofte bruger to computere, en værtscomputer , og den computer, der skal fejlrettet , med henblik på at fjernstyre debug user-mode kode på målet computer.
    Windows symbol Server

    WinDbg bruger Microsoft Visual Studio debug symbol format til adgang til og læse den offentlige funktions navne og modul variabler , der blev kompileret med CodeView . FBF symbol filer. Microsoft Windows Symbol Server er forsynet med de Fejlfindingsværktøjer til Windows 32 . Serveren giver brugeren adgang til Microsoft symbol filer placeret på en Internet symbol server. Symbolet server, der bruges til at lave varm rettelser eller patches og hente Service Packs og Sikkerhed Rollup pakker . Hvis den computer, du debugging har adgang til internettet, kan debugger sættes op til automatisk at hente symboler , den har brug fra serveren , mens du kører en debugging session.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Kan jeg sætte mit side fil på en separat Drive 
    ·Fremskynde din pc ved at fjerne Useless Apps , der føl…
    ·Hvordan finder man en liste over programmer på din com…
    ·Sådan udskriver på en Vinyl Sticker 
    ·Sådan får du adgang skjulte Bærbare Skillevægge 
    ·Sådan oprettes en database Link til OS Godkendte bruge…
    ·Sådan får du adgang til Admin på en Linksys PAP2 
    ·Sådan Put en skrifttype på billeder 
    ·Hvad betyder Msvcr90 Dll ikke fundet Mean 
    ·Sådan Frys en CMD vindue Output 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Nero Photo Snapshot fra åbningen vedhæfte…
    ·Sådan Network en Ubuntu pc og en Vista-pc 
    ·Sådan Watch Hulu på Boxee 
    ·Sådan fjernes en Adobe Air App på Ubuntu 
    ·Sådan at lukke skolens computere 
    ·Tastaturgenveje til Oprettelse af en ny mappe til Windo…
    ·Hvad er forskellen mellem filen læst attributter & læ…
    ·Sådan Rengør Installationslog filer i Windows XP 
    ·Sådan Set Up SFTP Server i Cygwin 
    ·Sådan installeres Slackware 12 Fra en ISO 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com