| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Det aktive vindue er sløret og strækkes i Vista
    Windows Vista har et væld af konfigurerbare indstillinger , hvoraf nogle ændre den måde , du se websider og programmer. Hvis indstillingerne er konfigureret forkert, kan vinduerne blive vist strækkes eller forvrængede, når du ser dem . Computere er også sammensat af mange forskellige hardware dele , og hvis nogle af disse arbejder forkert, kan du opleve, at dine programmer vises forkert. Screen Resolution

    En mulig årsag , at vinduer i Vista vises strakt og forvrænget skyldes en forkert indstillet skærmopløsning. Der er en bred vifte af skærmopløsning forudindstillinger , hvoraf nogle er konstrueret til større horisontale skærme , andre er designet til mindre kvadratisk skærme . Skift opløsning ved at højreklikke på skrivebordet og derefter vælge "Screen Resolution ". Flyt skyderen , placeret under afsnittet "Løsning" i dialogboksen , langs dens bane vandret. Stop ved hvert preset , og klik derefter på " Apply " knappen for at se, om din skærm ser bedre ud. Hvis du ikke kan lide de ændringer , klik på " Gendan " i pop- up meddelelse kassen. Fortsæt denne proces, indtil du får dine vinduer ser den måde, du vil have dem.
    Systemgendannelse

    Hvis du ikke er sikker på , hvad der forårsagede dine vinduer til at se forvrænget, men du ved, hvornår det skete , kan en systemgendannelse løse dit problem. En systemgendannelse nulstiller alle dine styresystemets indstillinger til den måde , de blev konfigureret på et bestemt tidspunkt. For eksempel, hvis dine vinduer er sløret og strakt i dag , men de var ikke ligesom i går kan du udføre en systemgendannelse bruge gårsdagens gendannelsespunkt. Dette kan gøres ved at navigere til "Start" menuen og vælge " Alle programmer ", " Tilbehør ", " Systemværktøjer " og derefter " Systemgendannelse. " Følg anvisningerne på skærmen for at afslutte indstille din gendannelsespunkt.
    opdater dit grafikkort

    problemet kan ikke være sammen med dine Windows OS -indstillinger , men snarere med dit grafikkort. Dette er en hardwareenhed, der er ansvarlig for at vise de billeder , der vises på skærmen. Hvis den har forældede drivere , kan det vise bestemte billeder eller videoer forkert. Dette er fordi chaufførerne er ansvarlig for at formidle mellem en hardware -enhed og OS. Om grafikkortet drivere er forældede , så OS kan have en vanskelig tid at anerkende den kommunikation , den modtager fra grafikkortet. Find dit grafikkort under "Enhedshåndtering ", som kan findes ved at højreklikke "Computer " under "Start" -menuen og derefter vælge " Egenskaber". Højreklik dit grafikkort og vælg " Opdater driversoftware " for at sørge for, at dine drivere er up -to- date.
    Kontakt Producent

    Hvis du stadig ikke kan få dine vinduer til vise korrekt , kan en mere alvorlig hardware problem eksisterer. Kontakt producenten af ​​din computer og bede om at tale med teknisk support . Forklar problemet til en repræsentant. Han kan være i stand til at hjælpe med at guide dig gennem en fejlfinding proces, der kunne være for teknisk vanskeligt at forsøge på egen hånd. Ellers kan du medbringe din computer til en computer reparation butik og få det rettet professionelt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver et manuskript til en begivenhed 
    ·Hvad Er X86 Files 
    ·Sådan Start Printer Spooler Services i Epson 
    ·Hvordan at komme ud af en blå skærm i Windows 
    ·Sådan bruges en firewall til at blokere en udgående u…
    ·Sådan Factory Reset en HP Pavillion 
    ·Hvad betyder Fejl 1706 Mean 
    ·Windows 2008 Migration Tools 
    ·XP Recovery Utility 
    ·Sådan Genstart Isass.EXE 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at opgradere Vista Media Center til et TV Pack 
    ·Sådan deaktiveres Deling af Internetforbindelse Med Gr…
    ·Sådan Tilpas Windows Stifinder 
    ·Sådan får du vist Startup Programs From Genoprettelse…
    ·Sådan Fix en langsom - Startdokument Win XP PC 
    ·Sådan gendannes en fil fra Mksysb 
    ·Sådan konfigureres MacBook Sync Options 
    ·Sådan Sync en iPod på Windows Vista 
    ·Sådan gendannes XP til en tidligere tilstand 
    ·Sådan installeres en Trucha Bug Restorer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com