| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows sikkerhedsopdateringspakker
    sikkerhedstrusler som ondsindet software , virus og trojanske heste er hverdagskost på internettet, med mange specifikt rettet mod private brugere, som kan have mindre viden om , hvordan man beskytter deres computere. For at hjælpe dig med at holde sikkert fra disse trusler , Microsoft udgiver månedlige sikkerhedsopdateringer , der er designet til at løse eventuelle sårbarheder fundet i Windows-operativsystemet og andre Microsoft-software. Patch Tirsdag

    Microsoft frigiver de fleste sikkerhedsopdateringer den anden tirsdag i hver måned , der er kendt inden for informationsteknologi branchen som Patch tirsdag. Bundling patches sammen til én månedlig opdatering gør det lettere for store virksomheder med mange computere til at opdatere alle deres pc'er på samme tid og behandle eventuelle problemer, der måtte opstå. Ny malware ofte forekommer kort efter , hvilket giver en mulig måned før Microsoft frigiver det næste sæt af opdateringer, og drage fordel af det faktum, at nogle brugere ikke holder deres computere up-to- date og vil ikke have de nyeste patches . Microsoft sommetider frigiver vigtige opdateringer, patch alvorlige sårbarheder uden for den normale patch -cyklus .
    Sikkerhedsopdateringer

    sikkerhedsopdateringer er små software -pakker, der erstatter alle filer i operativsystemet fundet at indeholde sårbarheder til at lukke sikkerhedshuller og stoppe udnyttelsen af malware , virus eller hackere. Sårbarheder typisk lade tredjeparter få adgang til filer , som de ikke har tilstrækkelige tilladelser , installere skadelig software eller at gå ned på computeren . Nogle sårbarheder er fundet , før de aktivt er at udnyttet , ofte ved sikkerhedseksperter og interesserede enkeltpersoner og Microsoft frigive opdateringer til at lappe dem før skaden er sket. Skadelig software forfattere finde andre sårbarheder først og skabe software til at udnytte dem, før Microsoft frigive en opdatering som svar for at løse problemet .
    Windows Update Service

    Windows Update-tjenesten gør det muligt for Microsoft at udsende sikkerhedsopdateringer over internettet at lappe sikkerhedshuller og rette fejl . Du kan manuelt søge efter opdateringer til enhver tid ved hjælp af Windows Kontrolpanel , eller du kan konfigurere opdateringen service til automatisk at hente og installere opdateringer i baggrunden. Dette sikrer, at din computer er up-to- date med alle de nyeste sikkerhedsopdateringer og reducerer chancen for det ofre for ondsindet software. Når opdateringen tjenesten har installeret de nyeste opdateringer , skal du muligvis genstarte computeren for opdateringer træder i kraft. Brug af kontrolpanelet , kan du angive en tid til opdateringen tjenesten til at køre, så opdateringen og genstarte processen kan opstå, når du ikke bruger computeren.
    Service Packs
    < br >

    Microsoft også frigive servicepakker for operativsystemer og applikationer , som indeholder en samling af sikkerheds-og andre opdateringer bundtet sammen. Downloade og installere en række opdateringer i én pakke er ofte hurtigere og mindre udsat for fejl end at installere hver opdatering individuelt og giver computere med en ren installation af Windows til hurtigt bragt ajour med de nyeste patches. Nogle service packs kan indføre nye sikkerhedselementer , såsom tilføjelsen af ​​Windows firewall i Windows XP ved Windows XP Service Pack 2 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Prime & Paint Wood Vinduer 
    ·Sådan Burn billeder til en disk i Cannot Play Area 
    ·Sådan indstilles JAVA_HOME Variabel i Windows 
    ·Sådan Block Spector Pro 
    ·Sådan Fix driver registreringsfejl For Free 
    ·Hvordan at slippe af 0Zj.exe 
    ·Sådan Put en Euro symbol i en Email 
    ·Sådan Bestem hvad fil bruger Svchost.exe 
    ·Sådan pakkes Firmware Fra Embda.sys 
    ·Sådan geninstalleres et vindue i en Stuk Garage 
      Anbefalede Artikler
    ·DIY Vinyl Window Installation 
    ·SQL-funktioner eller metoder i PowerShell 
    ·Sådan kører kommandoer på en ekstern computer 
    ·Har jeg brug for virusbeskyttelse til Running Linux 
    ·Sådan får du en Linksys USB Adapter til at arbejde me…
    ·Hvordan lægger jeg Windows på en bærbar 
    ·Sådan konstateres , om der er en dårlig harddisk 
    ·Sådan Ryd søgeoversigt i Safari 
    ·Sådan deaktiverer Reg Nøgle til Task Manager 
    ·Sådan foretages fejlfinding vsftpd 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com