| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan lægger jeg Windows på en bærbar
    ? Fleste laptops kommer med Windows forudinstalleret, men nogle gange kan det være nødvendigt at installere det selv . Måske har du brug for at geninstallere det, fordi din version af Windows er forældet eller nyligt styrtede ned . Eller måske din computer kom med et andet operativsystem , og du ønsker at erstatte det med Windows. Hvorom alting er, at processen er nemmere end du måske tror. Backup
    p Hvis du installerer Windows over en eksisterende installation af Windows , eller over et andet operativsystem , skal du sørge for at sikkerhedskopiere alle dine filer , før du fortsætter at være. Installation af Windows på en computer , vil slette al information på den pågældende computer , så sørg for at flytte alle de data, du har brug for på en ekstern harddisk eller brænde den til en cd eller dvd.
    Installation

    Windows-installation drev til bærbare computere er ikke anderledes end det er for desktops. Væsentlige, du indsætter cd'en , og genstart computeren , og sørg for at fortælle computeren at starte fra cd . Hvis computeren ikke starter fra cd'en være sikker på at trykke på " F12 " lige efter du tænder for computeren , eller hvad tast du bliver bedt om at trykke på skærmen for at starte fra cd.

    Når Windows-cd gør boot du vil som udgangspunkt blive fortalt hvad de skal gøre . Følg anvisningerne, og Windows vil installere sig selv .
    Uden CD-drev
    p Hvis din bærbare computer er en netbook , kan du ikke have et cd-drev . Den bedste ting at gøre i denne situation er at bruge en ekstern CD -drev. Disse cd-drev stikket i en USB-port, så du kan bruge cd'er på din computer. Enten købe et eksternt drev fra din lokale elektronik butik eller - endnu bedre - låne en fra din favorit nørdede ven. Når du har tilsluttet den eksterne CD- drev og indsat cd'en, skal du være i stand til at bruge det som pr ovenstående trin .
    Om drivere

    Måske den sværeste en del af installation af Windows er søgningen efter drivere efter at systemet er klar til at gå. Typisk computere leveres med en driver -cd , det er den nemmeste måde at finde alt hvad du behøver

    Hvis du ikke er heldig nok til at have en cd , fordi du har mistet den, købte den brugte computer eller din producenten simpelthen gjorde. ikke levere en , så fortvivl ikke --- du kan stadig finde dine drivere. Gå til hjemmesiden for det selskab, der gjorde computeren --- for eksempel, hvis du bruger en Dell, hovedet over til Dell.com . De fleste hjemmesider har en sektion for at downloade drivere, typisk sorteret efter mærke og model. Gå videre og hente de drivere, du har brug for og installere dem. Bemærk, at dette kan kræve brug af en anden computer , hvis en af de drivere, du har brug for , er, at din Ethernet-port .
    P Hvis din computers producenten ikke har en hjemmeside , kan du nødt til manuelt at søge efter hver lokomotivfører. Højreklik på "Denne computer " og derefter klikke Hardware > Hardware Manager. Dette vindue vil fortælle dig, hvad hardware på computeren stadig behov drivere. Download drivere fra det firma, der gør dem , for eksempel drivere til en Intel grafikkort download fra Intels hjemmeside. Downloading chauffører fra tredjeparts websteder kan få dig i problemer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Gør det selv dobbelt hang Udskiftning Windows 
    ·Sådan Fix en Code 39 
    ·Hvordan formaterer jeg NTFS Tilbage til Fat 
    ·Sådan opdaterer Intel 82815 
    ·Sådan oprettes en DOS startdiskette til Windows 98 
    ·Hvordan du nemt fyldes ordene på skærmen Smaller 
    ·Sådan forhindrer installation af software 
    ·Sådan bruges en Group Policy Object ( GPO) System 
    ·Sådan installeres Searchindexer.exe 
    ·Sådan Hent en aktiveringskode til Acrobat 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Windows XP MBR 
    ·Registry Indstilling til Screensaver Times 
    ·Sådan bruges Open Source på en Linux Desktop 
    ·Sådan Sync Mobiltelefoner til Linux 
    ·Sådan Slet TMP filmappe på Ubuntu 
    ·Sådan oprettes en Standard Proceslinje 
    ·Hvordan til at identificere en Apple 
    ·Sådan bruges en IBM Docking Station med Linux 
    ·Sådan oprettes en virtuel mappe 
    ·Hvordan man gør et gendannelsespunkt Fra DOS-prompt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com