| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad Er Regedit Message Mean
    ? Hvis du nogensinde ser en meddelelse, der indeholder ordene " Registry " eller " Regedit ", lød budskabet grundigt, fordi det kan påvirke din computer. Mange brugere har aldrig bekymre sig om deres computer system registreringsdatabasen, fordi Windows administrerer det transparent bag kulisserne. Du kan dog til tider ser en Regedit besked, der popper op og beder dig med et spørgsmål. Windows Registry

    Hver gang du ændrer din desktop tapet eller installere et program , Windows poster, event i systemet registreringsdatabasen. Alle versioner af Windows bruger registreringsdatabasen for at gemme vigtige oplysninger , der gør operativsystemet løb. Applikationsudviklere også skrive kode , der gemmer og modtager data fra denne repository . Du , Windows eller et program kan foretage ændringer i registreringsdatabasen ved hjælp af et program kaldet Regedit eller ved at udføre et register fil.
    Registreringsdatabasefilerne

    Typing " Regedit " i din Start -menuen søgefeltet og trykke på " Enter" åbner Regedit editor. Denne editor viser en liste over nøgler i registreringsdatabasen og giver dig mulighed for at ændre dem. Mange computerbrugere, der forstår at registret opdatere den hjælp Regedit bekvemme brugerflade. Andre brugere opdatere registreringsdatabasen ved hjælp af registreringsdatabasen filer. Et register fil har filtypenavnet . Reg og indeholder kommandoer , der ændrer registreringsdatabasen. Kommandoer i disse filer kan også indsætte nye data i registreringsdatabasen og endda slette eksisterende nøgler i registreringsdatabasen.
    Regedit Beskeder

    Når du dobbeltklikker på en indskrive fil kan en Regedit besked boks åbne og spørge, om du ønsker at opdatere registreringsdatabasen ved hjælp af oplysninger lagret i den indskrive fil . Hvis du klikker på "Ja", filen opdaterer din registreringsdatabasen. Hvis du klikker på " No", annulleres opdateringen. Brugere, der skaber indskrive filer har mulighed for at undertrykke disse meddelelser ved at tilføje en særlig kode til filen. Du er fri til at ignorere en Regedit budskab og tillade en indskrive fil til at opdatere din registreringsdatabasen. Microsoft anbefaler dog, at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du foretager eventuelle opdateringer til det.
    Mulige årsager

    Du behøver ikke at klikke på et register fil for at gøre det køre . Software-programmer har evnen til at eksekvere disse filer. En batch-fil , for eksempel , kan forårsage en Regedit meddelelse, når batchfilen kører hvis det indeholder en kommando ligner den nedenstående : Hej

    regedit /s update1.reg
    p Hvis en indskrive fil bor i dit Windows Startup mappe , vil denne fil også køre hver gang Windows starter op . Hvis den indskrive fil er konfigureret til at vise REGEDIT meddelelser, bliver en Regedit meddelelse.
    Overvejelser

    Det er klogt ikke at køre registreringsdatabasen filer uden at vide hvad de gør. Hvis Regedit vises, når du starter Windows , kan du se den indskrive fil ved at klikke på "Alle programmer" i din Start -menuens søgefelt og åbne mappen Start , når den vises . Du kan derefter højreklikke på en fil med en . Reg udvidelse og vælg "Åbn med Notepad " mulighed for at se filens indhold . For at forhindre filen i at køre , skal den fjernes fra mappen Start . Hvis nogen e-mails du en fil, der har en . Reg forlængelse , ikke dobbeltklikke på det, medmindre du har tillid til kilden , der sendte det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Active X Kontrol 
    ·Hvordan at slippe af Thumbs.db 
    ·Sådan ændres en partition ID 
    ·Survivor ruden Udskiftning Instruktioner 
    ·Sådan fjernes en logonnavn & password i Win2000 
    ·Sådan Skjul Y-akse i Stata 
    ·Sådan fjernes Realtek Audio Manager Uden at fjerne dri…
    ·Sådan aktiveres Desktop Search 
    ·Sådan Konverter en Dicom til JPEG 
    ·Hvordan man åbner en ny mappe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan køres Pidgin Mac OS X Leopard 
    ·Hvordan får jeg adgang til Exchange Management Shell 
    ·Sådan Defrag Files 
    ·Sådan ændres XP til en High- Resolution Tema 
    ·Sådan får du vist hardwarekomponenter på computeren 
    ·Sådan installeres en Terminal Service Manager i Window…
    ·Basement Window Installationsvejledning 
    ·Sådan installeres en Lenovo ThinkVision E75 17 CRT-skæ…
    ·Sådan Flyt Links Around den iWeb 
    ·Sådan finder du den type hukommelse installeret på en…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com