| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad skal jeg gøre, når min USB Crashes
    ? Hvis din computer eller et program går ned efter du tilslutter en enhed til en USB -port, kan en række ting er gået galt . Før du prøver at løse det problem, du har brug for at identificere, om det er den enhed , kablet , USB -port eller USB- driver, der har skylden. Ved at gå gennem disse grundlæggende fejlfinding teknikker , bør du være i stand til at finde årsagen og rette det selv uden at skulle tage computeren til reparation. Genstart computeren

    blot at genstarte din computer ofte eliminerer problemet , fordi det nulstiller USB drivere og applikationsprogrammer . Sluk for computeren og fjern alle USB-enheder undtagen tastaturet og musen . Tænd computeren igen, og stik i hver af de USB -komponenter en ad gangen . Hvis noget går ned efter at tilslutte en af ​​enhederne , skal du notere hvilken port du bruger. Du kan derefter begynde at isolere problemet til at afgøre, om det er denne enhed, kablet eller USB- port, der er årsag til styrtet.
    USB-kabel og stik

    Sommetider en fysisk defekt eller skade på USB-kablet , enheden eller stikkene kan være årsag til et nedbrud. Undersøg komponenterne for tegn på skader såsom nedskæringer eller rifter . Kig ind i stikket og computerens USB-port for at sikre der ikke er støv eller andet snavs indeni. Du kan rengøre inde i stikkene med en dåse komprimeret luft. Hvis kablet er blevet bøjet eller krympet , erstatte et andet kabel , hvis du har en.
    Isolering havnen eller Enhed
    p Hvis et program eller selve computeren går ned, når du slutter en enhed til en USB-port , skal du prøve en anden port , eller prøv at tilslutte en anden enhed til den samme havn . Hvis du har en anden computer , skal du tilslutte den samme enhed til den. Dette fortæller dig, hvis det er den enhed eller computerens USB -port, der er årsag til styrtet. Hvis du bruger en USB-hub , skal du frakoble den. Tilslut enhederne direkte til en USB-port på computeren. Tilslutning for mange enheder på samme tid eller to lignende enheder, såsom to iPhones eller to printere, kan være årsag til styrtet .
    Geninstallation Drivers

    Windows fortæller dig, hvis der er et problem med nogen af ​​de USB-drivere. Åbn Kontrolpanel , efter at klikke på Windows "Start " knappen. Klik på " System og vedligeholdelse " og derefter " Enhedshåndtering". Dobbeltklik på " Universal Serial Bus- controllere ", og se efter en USB Root Hub element med et gult udråbstegn . Hvis du finder en , højreklik på den og vælg " Fjern". Genstart computeren. Windows geninstallerer driveren under opstart. Hvis dette ikke løser problemet , skal du opdatere driveren.
    Opdatering af drivere

    manuelt opdatere USB-drivere i Windows , skal du åbne Kontrolpanel. Klik på " System og sikkerhed " og derefter klikke på " Enhedshåndtering" placeret under "System ". Indtast din administratoradgangskode , hvis du bliver bedt om . Dobbeltklik på USB Root Hub element, der går ned . Klik på "Driver "-fanen og derefter på " Opdater Driver". Indtast din administrator adgangskode igen for at lade Windows for at opdatere driveren . Genstart computeren, og tilslut en enhed til USB-porten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Spar Ratings til en MP3 Tag 
    ·Sådan Put Private Server i spillet Installer 
    ·Sådan Turn Off the Power Save på en bærbar 
    ·Karakteristik af hærdet glas 
    ·Sådan Find en Heuristisk Virus på en computer 
    ·Hvordan du udskriver fra OneNote i Windows 
    ·Gør det selv 2 Way Mirror 
    ·Sådan Vælg Softwaren til Unzip en fil 
    ·Installation af Wood Windowpane Frames 
    ·Sådan Udskift en Cut Glass Window 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Brænd et ISO File Disk på en Mac OS X 
    ·I Windows , Hvad er forskellen mellem en mappe og en ma…
    ·Sådan opgraderer en widget i CentOS 
    ·Sådan konfigureres GDM Splash Screen i Karmic 
    ·Sådan opdaterer dit PS3 firmware med din computer 
    ·Sådan får du dine billeder som pauseskærm i Vista 
    ·Sådan Bestem Hvis et foto er blevet manipuleret 
    ·Hvordan laver Vista med Patches 
    ·Funktioner i Network Operating Systems 
    ·Definer Computer Operating System 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com