| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan laver VirtualBox af en fysisk partition
    Windows-operativsystemet er designet til at blive installeret på en enkelt maskine, og det virker ikke godt, hvis du forsøger at flytte det til en anden computer eller bare udskifte harddisken . Dette gælder også for at migrere en Windows-installation fra en partition på din computer til en virtuel maskine i VirtualBox . Der er nogle ting , du kan gøre for at arbejde omkring de begrænsninger og migrere din Windows-installation fra en partition til VirtualBox . Ting du skal
    flytbare USB -drev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Boot til Windows- installation på din partition. Denne proces kan variere afhængigt af hvordan du har installeret Windows på partitionen i din computer
    2

    Klik på " Start", svæver over " Programmer " og derefter "Tilbehør" , . Klik " Notesblok " for at åbne det. Kopiere hele teksten til den Mergeide.reg fil i Microsoft Support artiklen " Du modtager et Stop 0x0000007B Fejl Efter du flytter Windows XP System Disk til en anden computer " findes på http://support.microsoft.com/kb/314082 ind i Notesblok -fil. Gem Notesblok filen som " Mergeide.reg " uden anførselstegn . Brug ikke . Txt -fil forlængelse.
    3

    Klik på "Start " menuen og klik på søgefeltet nederst i menuen. Indtast "cmd " i feltet og tryk på " Enter "-tasten. . Vælg " cmd" program på listen for at åbne en kommandoprompt
    4

    Indtast følgende kommandoer i kommandoprompten : Hej

    CD SystemRoot \\ Driver Cache \\ i386dir/wexpand Driver.cab - f: atapi.sys SystemRoot \\ System32 \\ Driversexpand Driver.cab - f: intelide.sys SystemRoot \\ System32 \\ Driversexpand Driver.cab - f: pciide.sys SystemRoot \\ System32 \\ Driversexpand Driver.cab - f: pciidex . sys SystemRoot \\ System32 \\ Driversexit
    5

    Naviger til den Mergeide.reg fil, du oprettede i trin 1 og 2 i Stifinderen og højreklik på den. Klik på indstillingen for " fusionere " filen. Når bekræftelsesmeddelelsen kommer op spørger, om du er sikker på at du vil flette det med registreringsdatabasen, skal du klikke på knappen "Ja" .
    6

    Power ned den Windows-installation på din partition og boot den Windows-installation , hvor du bruger VirtualBox .
    7

    Opret et komplet billede af hele harddisken ved hjælp af din foretrukne imaging software og kopiere den over på et flytbart USB-drev. Vær sikker på at billedet hele harddisken og ikke kun den partition, du vil gøre til en VirtualBox . Denne proces kan variere afhængigt af , hvor imaging software, du bruger .
    8

    Klik på "Start "-menuen , indtast " cmd" i søgefeltet , og vælg "cmd" fra listen . Enter " VBoxManage convertfromraw ImageFile.dd OutputFile.vdi " uden citationstegn i kommandolinjen terminal. Erstat " ImageFile.dd " med navnet på den billedfil, du oprettede i trin 8, og erstat " OutputFile.vdi " med det navn, du vil bruge til output filen . Husk at bruge . VDI filtypen .
    9

    Klik på "Start " menuen og svæve over " Alle programmer". Klik på " VirtualBox " for at starte det , klik på "File" , menuen og klikke på " Media Manager " for at køre den. Klik på knappen "Tilføj" , og find den . VDI output fil fra trin 9 . Tryk på knappen "Udfør" for at importere den til VirtualBox . Følg instruktionerne fra VirtualBox for at opsætte det som en ny maskine.
    10

    Klik på den virtuelle maskine, du lige har oprettet fra partitionen , og klik på gear -ikonet. Klik på afkrydsningsfeltet for "Aktiver IO APIC " og indtast antallet af processorer maskinen med partition har . Klik på " Gem".
    11

    Dobbeltklik på den virtuelle maskine , du oprettede til at starte den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan copy & paste Fast 
    ·Sådan Reset Log ind adgangskoder Uden en disk 
    ·Sådan fjernes Cache for en Windows Update 
    ·Hvordan til at afsløre den skjulte processer 
    ·Hvordan vælger en Quality Vinyl Udskiftning Window 
    ·Sådan bruges en Timer Online 
    ·Sådan Stop et maksimeret Application Window Fra Dække…
    ·Sådan geninstalleres Winnt.sif 
    ·Sådan Fix My Forsvundet Task Bar 
    ·Sådan Tænd et Smart Drive WD Sata Hard Drive 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en undermappe 
    ·Sådan opgraderer Media Player Microsoft XP 
    ·Sådan skal du tage en fuld webside Screen Shot på en …
    ·Sådan tilføjes en kommando i BusyBox 
    ·Hvordan at spare en Microsoft Fax Console dokument i Wo…
    ·Sådan Opdater en XP SP3 Activation 
    ·Sådan Læs CPU Specs på en chip 
    ·Sådan slettes en Windows Prefetch mappe 
    ·Sådan får du en iMac til at arbejde på internettet 
    ·Hvad er forskellen mellem Windows Vista Home, Business …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com