| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Løb exe-filer med parametre
    I Windows-operativsystemet , er exe-filer eksekverbare programmer . . Disse filer kan gives visse instruktioner kaldes parametre før åbning. Dette forårsager anvendelsen til at lancere med specifikke indstillinger aktiveret eller til automatisk at starte en bestemt opgave , når de åbnes . De tilgængelige parametre afhænger af det program , og hvad udvikleren har programmeret den til at gøre . Parameter Basics

    Parametre tvinger programmer til at følge visse regler , eller engagere sig med bestemte filer , når du kører . Dette vedrører tilbage til tidligere dage af computing , hvor filerne blev lanceret i tekst - baserede operativsystemer , såsom MS -DOS. Ved at skrive navnet på den mappe, og ansøgningen til DOS, vil programmet starte. Parametrene kan simpelthen blive tilføjet på dette tidspunkt ved at skrive /" parametername " efter navnet på programmet . Disse parametre anvendes typisk af avancerede brugere , og med fremkomsten af ​​flere brugervenlige grafiske operativsystemer som Windows 3.1 , tilføjer parametre blev lidt mere vanskelig på grund af museklik erstatter indtastning af tekst som vejen til starte et program.
    < br >
    parametre og spil

    Et område af PC computing , hvor parametre er meget udbredt i PC gaming. Pc-spil er typisk stærkt modificerbare produkter med avancerede brugere at være i stand til at ændre spil filer til at ændre den måde, spillet spilles . Gennem brug af parametre, kan et spil er. Exe-fil kædes direkte til bestemte filer eller har andre funktioner tilføjet. For eksempel kan " /console " parameteren forårsage udviklerkonsollen , hvor vildt koder og andre udvikler -specifikke værktøjer kan aktiveres , bliver tilgængelige i spillet . For nogle programmer , parameteren " /conf " kan tilføjes sammen med stien til en specifik fil . Dette vil medføre, at programmet til at lancere med indstillingerne findes i den konfiguration linkede fil til via filstien .

    Parametre og Systemværktøjer

    I Windows , mange systemværktøjer lanceres via en gammeldags kommandoprompt. Denne kommando prompt kan nås på ethvert tidspunkt i Windows ved at klikke på "Start", "Kør " og derefter skrive " cmd" i teksten baren. System værktøjer såsom " Chkdsk ", et program, der scanner harddiske og andre lagringsenheder for fejl , der kan modificeres med parametre såsom " /r" som fortæller " Chkdsk " værktøj til at reparere nogen seng sektorer , den finder på lagringsenheden .
    Tilføjelse Parametre til andre programmer

    Parametre føjes til mange programmer ved hjælp af genveje. Højreklik på nogen. Exe-filen , og vælg "Opret genvej. " Dette vil placere en genvej til programmet i samme placering som den oprindelige . Exe fil. Højreklik på denne genvej , og vælg " Egenskaber". Tilføj de ønskede parametre i slutningen af " Target "-linjen . Når du bruger parametre på denne måde , skal du bruge en "-" i stedet for en "/" før parameter navn. Sørg for at tilføje parameteren uden anførselstegn omkring den oprindelige fil sti. Klik på "OK " for at gemme parametre genvejen. Genvejen kan nu omdøbes til hvad du ønsker, og placeres hvor som helst på din harddisk . Så længe den oprindelige . Exe-filen er ikke ændret på nogen måde, vil genvejen altid arbejde ved at lancere denne ansøgning med de udpegede parametre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Quick Touch Trådløst internet knap…
    ·Sådan får du en DOS skabelon 
    ·Sådan Udskift en Hopper vindue 
    ·Sådan opgraderer Windows Server 2003 med Service Pack …
    ·Sådan Slet fra mine favoritter 
    ·Sådan Reload en Dell Inspiron 
    ·Sådan ændres en Remote Admin Password Med PowerShell 
    ·Sådan Gendan fabriksindstillinger Uden Restore Disk 
    ·Sådan Erstat Dell Bundkort Kondensatorer 
    ·Sådan aktiveres en Compaq System Restore 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres produktnøglen i XP Pro 
    ·Sådan Burn Audio & Video TS filer med Ubuntu 
    ·Hvordan finder jeg Egenskaber for system Information ti…
    ·Sådan installeres markørtemaer i Lucid Lynx 
    ·Sådan gendannes knappen Start på Windows XP 
    ·Sådan fjernes TFS Hotfix 
    ·Sådan installeres TweetDeck på Linux 
    ·Sådan søger Windows Vista til Spyware 
    ·Sådan Train voksne at bruge software 
    ·Hvordan man laver en Screen Shot i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com