| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Typer af Egress Vinduer
    En egress vindue er et vindue stor nok til at blive brugt som en exit i tilfælde af brand eller andre nødsituationer. Det er også beregnet til at blive brugt som et middel til redningsarbejdere at indtaste dit hjem, hvis det er nødvendigt. Bygningsreglementer har typisk meget specifikke dimensionering krav til disse vinduer , så ikke alle typer af vinduer kan anvendes som udgang vinduer. Men der er flere muligheder, når det kommer til effektiv egress vinduer , så du kan vælge den type, der passer til din plads og stil . Casement Window

    Casement vinduer er en af ​​de mest almindeligt anvendte typer af egress vinduer , fordi de er hængslet på den ene side at åbne udad for en ideal flugtveje . De har et håndsving for nem betjening og er tæt forseglet , så de er energieffektive samt. I en kælder , kan de give værdifulde naturligt lys og forbedre ventilationen . Vær sikker på at vælge sidehængte vinduer med høj kvalitet hængsler , fordi hvis hardwaren er beskadiget, bliver de meget lettere at bryde ind og kan udgøre en sikkerhedsrisiko for dit hjem.
    Sliding Window
    < br >

    En anden oplagt valg til et afstigning vindue er en glidende vindue . Disse åbne vinduer ved at glide horisontalt , hvilket gør for en let flugt i en nødsituation. Som et resultat, passer de fleste bygge-og brand kodens krav som nødudgang . Men for at sikre, at voksne kan gøre deres vej ud af vinduet , skal du installere et stort glidende vindue, hvilket kan tage op betydelig vægplads. Desuden er skydevinduer normalt ikke komprimering forseglet , så de er ikke så effektive som karm og anden form af vinduer at holde varmen i og kølig luft ud .
    Dobbelte vindue < br >

    Traditionelle dobbelt -hang vinduer kan også bruges som udgang vinduer. Denne type af vinduet er udstyret top og bund vinger , der glider op og ned for at åbne og lukke vinduet . Men for at bruge en dobbelte vindue som nødudgang , skal den nederste del af vinduet være stor nok til en voksen til at passe igennem . Som et resultat , skal hele vinduet være ret stor , hvis det anvendes som en udgangs- vindue , hvilket betyder, at du skal have plads til at rumme den . Dobbelt -hang vinduer er mindre energieffektiv end sidehængte vinduer , men en gør et bedre stykke arbejde for at forhindre kladder end skydevinduer .
    Skylight
    p Hvis du tilføjer en egress vindue til en loftsrum værelse eller andet rooftop område , kan et tagvindue anvendes. I modsætning til en traditionel vindue, der er installeret på væggen , er et ovenlysvindue anbragt på et loft eller tag flyet . Som et resultat, for at opfylde kravene i bygningsreglementet for afstigning vinduer skal et tagvindue sædvanligvis være placeret inden for 44 inches af gulvet, så det er let tilgængeligt i tilfælde af en nødsituation . Ud over deres praktiske formål , er ovenlys ideelle til rum med skrå vægge og lofter , fordi de giver en stor del af naturligt lys og bidrage til at åbne rummet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Om Windows 2007 
    ·Sådan får du vist Windows Installer detaljer 
    ·Sådan installeres Temaer i Windows Service Pack 3 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Uønskede programmer i at køre…
    ·Sådan Genstart explorer.exe 
    ·Sådan fjernes Generiske Host 32 Vind Services 
    ·Sådan skjule papirkurven på Windows Desktop 
    ·Sådan slettes Fotos i Photo Printing guiden i HP 
    ·Sådan oprettes en Desktop Display Fra et Microsoft Wor…
    ·Sådan bruges Windows Forældrekontrol til Limit Time 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opgraderer Mac System Software 
    ·Sådan beskytter Windows Mobile Data Electronic NVRAM 
    ·Tips om brug af en Glass Cutter 
    ·Sådan fjernes Windows XP på min Dell Laptop 
    ·Sådan kører Windows Vista Som administrator Med en Ge…
    ·Minimumskravene for Windows 7 Home Premium 
    ·Hvordan skal tjekkes Bruger slettede filer 
    ·Sådan Unzip en fil til Rediger Copy 
    ·Disk Defrag Programmer 
    ·Sådan Juster RGB på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com