| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Jeg har glemt adgangskoden til min Laptop: Hvordan kan jeg få Back In
    Passwords til personlige regnskaber bør være let at huske og nedskrives , hvis de er glemt ? . I tilfælde, hvor et password ikke huskes , er der måder at inddrive eller ændre adgangskoden for at få adgang. I Windows -baserede systemer , vil logge på som administrator , ved hjælp af en reset disk , geninstallere Windows , og i nogle tilfælde , at formatere din computer løse dette problem. Log på som administrator

    Genstart computeren , og log på som administrator for at få adgang til konti . Administrator konti oprettes automatisk, når Windows er installeret på en computer. Hvis der ingen konto er opført , skal du indtaste ordet " Administrator " i brugernavn feltet og lade password feltet tomt. Når du er logget ind på computeren , skal du klikke på "Start" knappen og skriv i feltet Kør "kontrol userpasswords2 ", og klik enter. Klik på " Brugere " fanen og klik på navnet på den konto, du vil ændre adgangskoden for . Klik på " Nulstil adgangskode " og derefter indtaste et nyt password. Gentag det kodeord for at bekræfte , og klik "OK". Genstart computeren , og log ind med dit brugernavn og din nye adgangskode .
    Diskette

    Genstart computeren. På log ind , klik på det brugernavn, du har glemt adgangskoden til og klik på " Enter". Klik på " Brug din diskette " og adgangskoden guiden starter. Klik på "Næste " i guiden Nulstil adgangskode boks, og indsætte dit password reset disk i cd-drevet. Klik på "Næste " igen. Skriv en ny adgangskode i "Skriv en ny adgangskode "-boksen og skriv derefter den nye adgangskode i igen i den næste boks for at bekræfte. Skrive i et tip om dit kodeord på det tredje felt , og klik på "Næste". Klik på " Finish" for at afslutte processen , og forsøger at logge på Windows igen.
    Safe Mode

    Genstart computeren og tryk på " F8 "-tasten så snart computeren tændes igen. I indstillingerne , pil ned for at vælge " fejlsikret tilstand med Network Support" og tryk på " Enter" på tastaturet. Klik på " Administrator" brugernavn. Når du er på skrivebordet, navigere til "Control Panel ", klik på "Skift til klassisk visning ", og dobbeltklik på " Brugerkonti " ikonet. Klik på " Skift konto" under " Vælg en opgave . " Klik på den brugerkonto, du har brug for at ændre adgangskoden for . Klik på "Ændre mit password ". Indtaste en ny adgangskode , og derefter igen for at bekræfte. Klik på " Skift adgangskode " en gang mere og genstarte computeren i normal tilstand og log ind med dit nye kodeord og brugerkonto.
    Geninstaller

    Hvis ingen af ​​de ovennævnte metoder arbejde, vil du nødt til at geninstallere Windows eller omformatere computeren (hvis du ikke har back- up disk eller produkt nøgle ) . Omformatering vil forårsage alle dine oplysninger, billeder og dokumenter til at være tabt . Før du forsøger at geninstallere Windows , skal du sørge for at have produktnøglen eller serienummer af Windows eller det vil ikke installere . Indsæt installations disk og følg opsætningsguiden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan center en Frame i Windows 
    ·Sådan Erstat Aluminum Framed Windows Med Vinyl Windows…
    ·Sådan fjernes en PrettyMay Call Recorder 
    ·Sådan får du en Dell bærbar Tilbage til fabriksindst…
    ·Om Vinyl Clad Windows 
    ·Hvordan til at reparere MBR på Windows 7 
    ·Sådan får Direct3D funktion til at fungere 
    ·Hvordan at slippe af Search History 
    ·Hvorfor Er System Idle Process Brug 98% af CPU 
    ·Sådan installeres Microsoft Net Compact Framework 3.5 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Match WEP trådløse Keys på computere 
    ·Sådan opdaterer MSN til den nyeste version 
    ·Sådan kopieres en fil til diskettedrev på Unix 
    ·Sådan får du vist CHM -filer på Linux 
    ·Sådan deaktiveres Acrobat Reader 
    ·Ubuntu Lucid Gnome Panel Fejl 
    ·Sådan slettes en Operating System 
    ·Sådan Sync Entourage Exchange Server Med Google Apps 
    ·IE8 Hhctrl.ocx Problemer 
    ·Sådan tilføjes en computer til et hjemmenetværk i Wi…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com