| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Alienware for en computer
    ? Hvis du er en video gamer , der kan lide at spille komplekse , 3D-spil på din computer, eller hvis du redigerer multimedier projekter såsom videoer og store grafik , du vil have en computer, der giver dig mulighed for at deltage i disse aktiviteter , og selv multitaske som du gør. Alienware computere opstod som en løsning til gamere , der krævede kraftfulde systemer . Historie

    Nelson Gonzalez og Alex Aguila grundlagde Alienware selskabet i 1996 til at levere high- end gaming stationære og bærbare computere til gaming forbrugerne. Tidligere havde de store producenter ikke fokuseret på dette marked. Alienware skabte science fiction og fremmede tema computere i ti år, på hvilket tidspunkt computerproducent Dell købte selskabet . Som i 2011 , er Alienware nu et helejet datterselskab af Dell. Alienware fortsætter med at producere computere under eget mærke , mens online shop omfatter tredjeparts gaming tilbehør, såsom headsets.
    Design

    Udformningen af ​​Alienware desktop og laptop computere er genkendelige på grund af deres unikke sci-fi designs. Tårnene i Alienware desktops samt tarme på bærbare computere har et futuristisk , industrielt design, der er fremhævet med strategisk placerede belysning. På stationære tilfælde synes lysene omkring kanterne , bunden af ​​siderne og afbryderknappen mens Alienware laptops indslag LED -baggrundsbelyst nøgler , lettere højttalere på forsiden af enhederne , en oplyst " Alienware " logo under skærmen og LED - omgivet afbryderknappen. Forbrugeren kan ændre farverne på lysene inde fra Alienware kommandocentral. De bærbare computere, for eksempler , indeholde flere forskellige zoner , der hver er i stand til display en af ​​flere farver fra spektret.

    Hardware

    Alienware computere omfatter high -end hardware, der er bedre i stand til at rumme krævende videospil end din typiske off-the- shelf computer. Alienware især giver kvalitet billeder med high definition -skærme og skærme og glatte opdateringshastighed , sammen med 3D-teknologi , på grund high-end grafik ( video) kort . I øjeblikket Alienware tilbyder Intel-processorer i deres system , selv om , at virksomheden oprindeligt solgt med AMD hardare . Forbrugeren kan vælge fra Intels Core processor serie. Alienware tilbyder Core i3 som en mere overkommelig CPU mulighed for nogle af sine computere , mens andre leveres med hurtigere Core i5 som standard. Under kassen, kan forbrugeren også opgradere hardware for et gebyr. For eksempel kan han vælge en Blu -Ray afspiller i standard DVD-drev, hvis det er relevant .
    Software

    Alienware computere leveres med den nyeste version af Windows operativsystem . Som i 2011 , omfatter disse computere 64- bit version af Windows 7 , selv om , har computeren også påberåbes Windows Vista i fortiden. Dell pakker Alienware computere med flere proprietære softwareløsninger. Et sådant program er Alienware Respawn , et program, der tillader brugeren at genoprette sin computer til en tidligere data . Alienware Command Center giver brugeren mulighed for at ændre farverne i AlienFX - lysene på systemet - samt AlienFusion , som giver brugeren mulighed for at styre strømmen indstilling. Kommandocentralen giver også mulighed for at træne AlienSense den software til ansigtsgenkendelse , som brugeren kan vælge at aktivere på hans Alienware system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen Med BartPE 
    ·Sådan Konverter AVI til MPG i Windows 
    ·Sådan Reparation en Tablet PC 
    ·Hvordan du udskriver ét Blank skabelon check fra din c…
    ·Sådan Pak SP2 til en mappe 
    ·Sådan deaktiveres Windows Media Player til at Tilslut …
    ·Sådan Konverter skrivebordsikoner til en liste 
    ·Sådan fjernes en Genuine Advantage Toolbar 
    ·Sådan gendannes en USB Partition Table 
    ·Sådan Nedjustering til Windows Service Pack 2 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Fejl 678 Manuelt 
    ·Sådan Permanent Slet Computer Filer 
    ·Sådan Vis alle System Information for Vista 
    ·Sådan Load Windows XP på et SD-kort på Asus Eee PC 9…
    ·Sådan Brug avancerede Controls i Volume Control 
    ·Enkle anvisninger til opsætning af en arbejdsgruppe me…
    ·Sådan fjerner Vista og vend tilbage til Windows XP 
    ·DIY Basement Windows 
    ·Sådan installeres Media Center Into XP Professional 
    ·Sådan deaktiveres Magnifier 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com