| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Load Windows XP på et SD-kort på Asus Eee PC 901
    Når det drejer sig tid til at installere et nyt operativsystem på din Asus EEE netbook, kan manglen på et optisk medie drev udgøre nogle problemer. Generelt opgradere til en ny version af Windows , eller udfører en frisk installation , er en forholdsvis simpel proces , som kun kræver, at du indsætte Windows installations -cd'en og følge nogle instruktionerne på skærmen . Uden et cd-drev , skal du nødt til at gøre noget arbejde ordentligt formatere dit SD-kort eller USB-drev med de nødvendige filer og oprette din BIOS til at bruge en ordentlig belastning orden. Selv om dette kan være en smule sværere end en normal Windows- installation , er der en række nyttige ressourcer på internettet til at gøre dit arbejde lettere . Ting du har brug
    Et SD-kort med en mindstestørrelse på 1 GB (A USB Flash Drive kan også bruges )
    Et SD -til- USB-adapter
    En Windows XP installations-cd'en eller Disc Image < br > aktiv internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Naviger til EEEGuides linket i den ressource i denne artikel . Du bliver nødt til at hente de tre freeware-programmer , der hostes på toppen af artiklen til korrekt installere Windows på din EEE. De tre programmer har titlen " USB_Prep8 ", " PeToUSB " og " Bootsect.exe " . Alternative links til disse downloads findes i afsnittet med referencer for din bekvemmelighed.
    2

    Download alle tre programmer på din lokale harddisk.
    3

    Udpak bootsect arkivet en let at finde mappen. Udpak USB_Prep8 og PeToUSB arkiver til en anden placering . Når alle tre arkiver er blevet udvundet, find PeToUSB eksekverbare program , og træk det ind i USB_Prep8 mappen.
    4

    Åbn filen med titlen " usb_prep8.cmd " indersiden af ​​USB_Prep8 mappen. Dette vil åbne en kommandolinje -vindue med tekst instruktioner . Når du har læst i løbet af instruktionerne, trykke på en tast for at flytte til næste trin. Kommandoen vinduet skulle automatisk åbne PeToUSB eksekverbare .
    5.

    Sæt dit SD -kort i din SD -til- USB -adapter, og sæt adapteren i computerens USB-port. Når din computer fortæller dig, at drevet er blevet indsat blot klikke på " Start " nederst i PeToUSB vinduet. Dette vil begynde processen med at formatere dit SD-kort for at få en hensigtsmæssig struktur for din Windows-installation .
    6

    Åbn startmenuen og vælge "Kør". Type " cmd " og derefter hit " Enter" for at åbne et andet kommando -vinduet. Ved hjælp af kommandolinjen, den mappe, du har pakket bootsect to.You kan flytte mellem mapper i kommandolinjen ved at skrive "cd mappenavn ", hvor " biblioteksnavn " er navnet på den mappe, du ønsker adgang til lokalisere.
    < br > 7.

    Type " bootsect.exe /NT52 N: " hvor " N" er det bogstav givet til din USB-drev . Du kan bestemme det korrekte drevbogstav ved at åbne "Windows Stifinder " eller "Denne computer" og tager til efterretning, at brevet er knyttet til drevet. Dette vil tilføje vigtige stumper af kode til dit drev til at udpege det som et passende installation kilde. Du bør modtage underretning " Bootcode blev succesfuldt opdateret om alle målrettede mængder. ", Når processen er færdig.
    8

    tilbage til den oprindelige kommando vinduet , hvis du ikke kan se det vist tæt PeToUSB at bede det at vende tilbage. Tryk på " 1" og tryk "Enter" for at søge efter placeringen af ​​dine Windows-installationsfilerne .

    Vælg dit cd -rom-drev eller monteres diskbillede for at fortsætte. Næste tryk på " 3" og derefter trykke på " Enter" for at vælge USB- drev-bogstav tilknyttet dit SD-kort . Når du har valgt de relevante oplysninger , tryk på " 4 " og derefter trykke på "Enter " for at begynde at kopiere installationsfilerne til SD-kortet . Når kopieringen er færdig, et vindue vil poppe op og spørge , hvis du ønsker at kopiere filer . Vælg "Ja" . En anden vindue vises som spørger om du ønsker at gøre USB /SD-drev den foretrukne boot drev. Vælg "Ja" . Når processen er færdig, kan du roligt skubbe drevet .
    9

    Power up dit Asus EEE og gå ind i BIOS -menuen i den indledende belastning sekvens. Afhængig af din model nummer, at nøglen ind i BIOS kan være " F2 ", " Del " eller "Indsæt" . Nøglen vil blive vist , når computeren først tændt.

    BIOS-menuen , skal du ændre "Boot Priority " for at indlæse fra USB -drevet først. Tryk på F10 for at gemme dine ændringer og afslutte BIOS . Strøm ned din EEE og indsætte USB /SD -drev i EEE USB-port.
    10

    Tænd for EEE gang mere. Hvis du justeret korrekt boot prioritetsindstillingerne , bør det indlæse i en Windows XP-installation skærm. Følg eventuelle instruktionerne på skærmen , og behandle installere som du ville enhver normal Windows installation. Processen bør tage omkring en halv time at gennemføre . Når installationen er færdig , vil du have afsluttet din opgave.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at reparere en DNS i XP 
    ·Windows XP TCP Ydelse 
    ·Hvad er Windows Embedded XP 
    ·Sådan Clear Sidste Logon Box i XP Professional 
    ·Sådan Oplåsning en adgangskode i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Software Validation Message til Windows …
    ·Fjernelse af Windows Media Player fra XP 
    ·Hvad er virtuel hukommelse i XP 
    ·Sådan deaktiveres den interne højttaler udgang i XP 
    ·Sådan oprettes en Product Key Off en XP- disk på CD 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af en kliklyd i Windows 
    ·Sådan Fix Boot Fejl i Knoppix 6.1 
    ·Sådan Optimer Windows til at spille spil 
    ·Sådan formateres en Task Bar 
    ·Sådan Get Adobe Flash Player for at arbejde på Window…
    ·Sådan deaktiveres Dual Boot Option 
    ·Sådan ændres Shell 32.DLL Ikoner 
    ·Sådan geninstalleres Picture & fax Seere 
    ·Sådan kører to skærme Med Mac OS X 
    ·Vigtigheden af ​​at lære basale computerfærdigheder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com