| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Om vindue udskiftning Lån
    ligesom alle andre arbejder og bevæger sig en del i dit hjem, vinduer skal udskiftes , når de er gamle og slidte . Ifølge eksperter, bør vinduer over 25 år blive opgraderet , men med de konstante fremskridt i glas og weatherization teknologi, før erstatte dem kan give energibesparelser . Selvom opgaven med udskiftning og opgradering af Windows er langt fra billig, boligejerne har finansiering og rabat muligheder. I virkeligheden, på grund af udgifterne mange husejere kræver et lån for at ajourføre vinduer i deres hjem. State- specifikke lån

    grund af varierende vejrforhold og bygningsreglementer i hver stat , der er forskellige programmer til rådighed for boligejere med behov for et vindue opgradering. Interesserede husejere kan få en liste over låne-og tilskudsmuligheder fra det amerikanske Department of Housing and Urban Development (HUD ) via et lokalt boligkontor , som kan findes på HUD hjemmeside. HUD også vedligeholder lister over yderligere ressourcer og mulige tilskud muligheder , men det er værd at bemærke, at tilskudsmuligheder er typisk kun tilgængelig for husejere i lavere indkomstgrupper og de programmer har lange ventelister .

    Udover state- særlige lån , er der lokale incitaments-og låneprogrammer løber gennem elselskaber . Faktisk endda forsyningsselskaber i nogle stater tilbyder betaling planer knyttet til et hjælpeprogram regningen, hvilket gør dette hjem forbedring meget overkommelig . Tjek din lokale forsyningsselskab at lære, hvis programmer er tilgængelige for dit hjem.
    Home Equity og forbedring lån

    Typisk, når en boligejer beslutter at foretage væsentlige opgraderinger til sit hjem , tager han et lån mod hans hjem egenkapital. Egenkapital er forskellen mellem den resterende pant og markedsværdien af ejendommen. For eksempel, hvis en boligejer skylder $ 150,000 på en ejendom , og markedsværdien af hjemmet er $ 200,000 han har $ 50.000 i friværdien . Specifikt for vinduer , når de er godkendt til et hjem ansvarlig lånekapital , kunne boligejer bruge en del af midlerne til at ansætte entreprenører og opgradere sine vinduer samt andre elementer , han kan vælge inden for hans budget.

    Boligejere, der ikke har tilstrækkelig egenkapital eller foretrækker en anden mulighed , hjem forbedring lån er til rådighed. Mens disse typisk bære en højere rente , fordi de ikke er sikret ved værdien af ​​et hjem egenkapital , de tilbyder meget fleksibel tilbagebetaling vilkår.
    Skattefradrag

    husejere opgradering gamle vinduer til certificerede Energy Star-produkter er berettiget til en føderal skattelettelse for skatteåret 2011. Denne særlige skattefradrag rabatter op til 10 procent af de samlede omkostninger eller $ 500 ( alt efter hvad der er mindst) til vinduer og installation , men vinduer husejere vælger at installere selv er begrænset til en skattelettelse på 200 dollars. Boligejere behøver ikke at udskifte alle vinduer i ejendommen med henblik på at kvalificere sig til denne kredit , og kredit er ikke begrænset til vinduet udskiftninger , men omfatter også tilføje nye vinduer i vægge , hvor der ikke vindue eksisterede tidligere .
    < Br >
    Overvejelser

    Mens single- rude windows er næsten forældet, og selvom moderne hjem tendens til at have dobbelt - eller triple- rude vinduer , ny teknologi i glasindustrien fortsætter med at forbedre energi- effektivitet af vinduer . Windows er et centrale adgangspunkter til at undslippe luft og indtaste sollys - to ting, der øger energiregninger. Det bedre isolerede og mere effektiv UV-filteret på dine vinduer , jo mere energieffektive dit hjem være , hvilket vil sænke elregningen . Dette gør vindue udskiftning en levedygtig og omkostningseffektiv mulighed for den gennemsnitlige boligejer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan spille videoer på Facebook for 64 Bit 
    ·Sådan gendannes Windows CE 
    ·Sådan Skjul ikoner på skrivebordet i Windows 7 
    ·Sådan at slette gamle versioner af Windows 
    ·Sådan Boot Up Leopard fra en cd på en MacBook Pro 
    ·Sådan bruges SFTP Med Cygwin 
    ·Sådan får du adgang krypterede data Fra Repair Consol…
    ·Sådan Reparation Business Contact Manager Toolbar 
    ·Windows Repair Vil ikke genkende min Raid Array 
    ·Sådan kopieres et segment af en cd 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Forlæng Factory Image i en Disk 
    ·Hvad er en GIF 
    ·Sådan Probe en Computer Network 
    ·Sådan slette en Mac drev på en PC 
    ·Hvordan du kan deaktivere gråtonet Firewall i Windows 
    ·Sådan Transfer iPod fotos til en iMac 
    ·Hvorfor Windows stopper uventet 
    ·Sådan Fix en Windows 7 vandmærke 
    ·Sådan fjernes Hackere fra en computer 
    ·Sådan Forlæng en Windows Time -out Fejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com