| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Interiør Moderne Køkken Window Trim Idéer
    Vinduerne i en gennemsnitlig amerikansk køkken følge nogle få grundlæggende design , og de er ikke et knudepunkt i rummet. Standard , byggeri -grade trim støbning design har ikke ændret sig i mange år, så de kan næppe kaldes moderne. Men da vinduet trim ikke er en del af strukturen af ​​et vindue , behøver du ikke at nøjes med den traditionelle eller almindelig . Tænk fantasifuldt for at opdatere , hvad du har, eller skabe noget nyt og anderledes til dit køkken. Black Paint

    Black interiør har en fed, moderne look, der kan arbejde i mange forskellige hjem, og du behøver ikke at bruge en formue at få det. Selvom sort virker ligetil , det er tilgængeligt i mange farveblandinger fra kølige sorte med blå toner til varmere , brun- sort. Grund af de mange , sorte arbejder med næsten enhver farveskema. Parret med dybe tonet vægge som rød eller guld , kan det forvandle dit køkken til en juvel kasse med rige farver . I en sprød, hvidt køkken , fremhæver black vinduets detaljer. Sort viser hver støvkorn , så rens det regelmæssigt.
    Marble

    Marmor er dyrt, men forskårne marmor sektioner oksekød up-vinduer uden en stor pris . De fås i forskellige længder , bredder og tykkelser i fliser og gulve afdelinger af de fleste hjem forbedring centre . Normalt markedsføres som interiør tærskler og vindueskarme , kan disse smalle strimler indramme et vindue , også. Kanterne er skåret lige , så de vil tilpasse med kanterne af dine vinduer. Installer marmor med fliseklæber , eller bruge montagelim for hurtigere sæt . Sæt afstandsstykker mellem sektionerne og fylde sømmene med cementmørtel eller butt brikkerne fast sammen og forsegle sømmene med klar silicone for at holde vandet ude. Brug et alkalisk rengøringsmiddel eller sæbe og vand til at opretholde marmor. Sure rengøringsmidler som eddike kan ødelægge stenen over tid.
    Kobber

    Kobber er at finde sin vej ind i køkkener flere og flere , og det har ikke at være dyrt . Tynd kobber inddækning , der er tilgængelig i ruller, er der oftest bruges i udvendige arbejde som tagdækning. Den største bredde til rådighed i USA er 36 inches , i henhold til kobber Development Association. Vælg billig, 1 -by -4 fyrretræ bestyrelser for vinduet trim struktur og pak dem ind i kobber. Efter at skære hver bord til en passende størrelse , blinkende oprulle over hele linjen, klippe det til den rigtige længde og pak det omkring ved dunkende det med en gummihammer . Vend bord over og tack den blinkende til bagsiden med korte stifter eller skruer , før du installerer trim. Vær forsigtig , når du håndterer kobber blinkende . Kanter er meget skarpe , så bære handsker. Forsegl kobber for at holde det skinnende , eller tillade naturlig grøn oxidation til at ske over tid.
    Tile

    Fliser er et naturligt valg for køkkener. Hjem forbedring centre bære dekorative fliser i natursten, glas, porcelæn og andre materialer. Nogle har indviklede metalliske mønstre , mens andre er almindeligt . Trim et vindue med specielle L -formede , tyr næse fliser, som vil hvile på væggen og passer rundt i kanten. Brug smalle bar fliser alene at skabe en tynd strimmel af farver omkring vinduet , eller kombinere dem med bredere fliser til en mere omfattende look. Opret en kunstnerisk, mosaik fliser vinduesrammen med brudte flise stykker sat i fliseklæber . Scatter glaskugler eller perler i hele mosaik design for mere gnistre og add en smal række af træ trim omkring kanten til at indramme det .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes mapper i Quick Launch værktøjslinjen 
    ·Sådan oprettes Windows 2003 Certifikater 
    ·Sådan Set Up en Brother printeren til trådløs udskri…
    ·Sådan geninstalleres Realtek HD SP3 
    ·Sådan bruges Transparent Windows 
    ·Microsoft Virtual PC Windows kan ikke oprette forbindel…
    ·Sådan fjerner Black Frames Fra mp4-filer 
    ·Sådan Grab adresse kontakter ud af en hjemmeside 
    ·Sådan Remote Reboot WinXP 
    ·Sådan foretages fejlfinding Computer Sound Distortion …
      Anbefalede Artikler
    ·Jeg kan ikke slette en fil i Windows Stifinder 
    ·Sådan installeres Real Player på Mandriva 
    ·Sådan installeres VNC i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Temporary Internet Files på en Mac 
    ·Sådan Fix en Windows sidefejl i en nonpaged Område 
    ·Sådan gendannes Tabs 
    ·Sådan Fix Fejl 1604 på Windows Når Gendannelse 
    ·Sådan opdaterer Media Center i Windows 7 
    ·Sådan løses Duplicate filer på en Mac 
    ·Kan du installere Windows XP fra en tommelfinger drev 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com