| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er fordelene ved Rengøring af en computer Registry
    ? Windows registreringsdatabasen er en database, der indeholder oplysninger om computerens programmer , tjenester og enhedsdrivere . Databasen indeholder også oplysninger om, hvilke protokoller til at starte med programmer og indstillinger for alt, der er gemt på din computer. Men registreringsdatabasen er ikke fejlfri, og kan blive oppustet med fejlindtastninger samt oplysninger det ikke længere behov. Rengøring din Windows registreringsdatabasen skyller ud problematisk og overflødige oplysninger . Speed ​​

    En fordel at rense din computers registreringsdatabase er en stigning i den samlede processorhastighed. En ren registreringsdatabasen ikke indeholder unødvendige og out-of- date poster , så din Windows- operativsystemet ikke nødt til at forsøge at behandle disse poster . Du vil bemærke Windows lastning hurtigere, når du første gang tænder for computeren, når du genstarter computeren, og mens du har adgang til dit system harddisk.
    Resources

    anden gavn for rengøring computerens registreringsdatabase er en reduktion i fejl, herunder " dit system er ved at løbe tør for ressourcer ", og fejl i forbindelse med hukommelse samt fejl informere dig et program kommer til at lukke. Disse fejl er problemer med ydeevnen , og reduceres, når du renser dit system registreringsdatabasen, så ressourcer, herunder hukommelse ikke forbruges af ubrugelige poster . De fejl og meddelelser , kan også være relateret til ikke at have nok hukommelse.

    Reparationer

    Rengøring Windows registreringsdatabasen også reparationer nogen brudte henvisninger til og dokumentets genveje der kan være blevet flyttet , slettet eller redigeret . Registry rengøringsassistenter kontrollere hver enkelt post og bekræfte, at posten er relateret til et gyldigt program , dokument eller filtype. Processen har også genvinder harddisk lagerplads , da renseprocessen sletter unødvendige poster og referencer . Reparationerne er udført automatisk, og du er informeret om , hvad der blev repareret.
    Safety

    I forhold til vira og malware , rengøring af registreringsdatabasen hjælper blokere installation af skadelige programmer herunder spyware, virus , adware, trojanske heste og andet malware , der kan skade din computer. Sammen med rengøring din registreringsdatabasen, du stadig nødt til at installere et antivirusprogram til at blokere skadelige programmer, der kan indtaste dit system via e- mails, flytbare diske og Internet.
    Rengøring Programmer
    < br >

    Commercial, shareware og freeware Windows registreringsdatabasen rengøringsassistenter er tilgængelige for Windows 7 , Vista, XP og ældre versioner af Windows-operativsystemet. Programmerne omfatter brugervenlige grænseflader , installation troldmænd og tips om at holde dit Windows-system kørende. Disse programmer er tilgængelige fra computer og detail supermarkeder samt online software distributører .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Sysprep Exe 
    ·Hvordan du aktiverer Windows Firewall Kommandoprompt 
    ·Sådan kører papirkurven Fra Task Manager 
    ·Hvordan kan man øge den Population Grænse i Age of Em…
    ·Sådan ændres rejsetasken af en mappe på Windows 
    ·Sådan kopieres en DVD på Windows Media Center 
    ·Sådan indstilles Kill - Bit for ActiveX Control 
    ·Sådan fjernes gamle programmer 
    ·Sådan Find en Lost Startknappen i Microsoft Windows 
    ·Sådan tildeles et andet brugernavn til et program Genv…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer Advanced Proxy på IPCop 
    ·Sådan konfigureres NIC Card på Windows XP 
    ·Hvordan udskifter jeg Windows Sound Files 
    ·Sådan fjernes og Lave Winsock i XP 
    ·Sådan Set Up en PC for at være en Music Box 
    ·Hvordan kan man se størrelsen på Nuts & Skruer 
    ·Sådan Slet Windows XP Fra Hard Drive 
    ·Sådan Oplåsning en User Password på Windows XP Home 
    ·Hvordan man gør en ren installation Med en Windows 7 U…
    ·Sådan Find Windows Executive på en pc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com