| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man gør en ren installation Med en Windows 7 Upgrade
    Microsoft giver brugerne til at opgradere til Windows 7 fra en tidligere version af Windows - XP eller Vista - så opgraderingen disken udfører en kontrol for at se , om Windows er installeret på computeren for at modtage opgraderingen. En ren installation af Windows betyder, at oplysningerne på computeren først er slettet ved at formatere harddisken og derefter Windows er installeret uden noget installeret tidligere. For opgraderingen version af Windows 7 til at tillade dette , er det nødvendigt at vise sig, at Windows blev installeret tidligere , så operativsystemet vil aktivere. Du kan gøre dette med et register redigere eller ved dobbelt -installere Windows. Instruktioner Registry Edit
    1

    Indsæt opgraderingen til Windows 7 disk. Sluk for computeren, og tænd den igen. Vælg den mulighed for at starte fra disken. Når Windows 7 opsætningen vises vælge "Custom " installation i stedet for en opgradering. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen . Når du indtaster dit produkt nøgle vil det - sandsynligvis - returnere en fejl , at Windows ikke kunne aktiveres . Hvis der ikke returneres fejlen og Windows aktiveres , er du færdig . Hvis du har en fejl , fortsætte på.
    2

    Tænd computeren , hvor du har installeret Windows 7 . Åbn Registreringseditor - tryk på Windows - tasten og "R" på samme tid, og derefter skrive : " regedit " og tryk "Enter".
    3

    Find den nøgle i registreringsdatabasen: " HKEY_LOCAL_MACHINE /Software /Microsoft /Windows /CurrentVersion /Opsætning /OOBE /" Dobbeltklik på " MediaBootInstall " fra ruden til højre. Type " 0 " i " Værdidata "-boksen , og klik på " OK". Klik på " File " og derefter "Exit ".
    4

    Klik på "Start" -menuen og derefter skrive "cmd" i søgefeltet . Vent til " Command" genvej til at blive vist og højreklik på ikonet. Vælg " Kør som administrator ". Bemærk , det er kun nødvendigt i Windows Vista, i XP kan du blot klikke på " Start", " Programmer ", " Tilbehør" og derefter " Command ".
    5

    Type: " slmgr /opruste " og tryk derefter på "Enter". Klik på "OK " for at bekræfte kommandoen udført. Genstart computeren. Indtast produktkoden når du bliver bedt , og klik på " Aktiver ". Windows vil aktivere. Hvis det ikke gør , kan du nødt til at hente alle de tilgængelige opdateringer, og prøv igen.
    Double Installer
    6

    Indsæt opgraderingen til Windows 7 disk. Sluk for computeren og tænde den igen. Vælg den mulighed for at starte fra dvd-drevet. Vælg " Custom" install funktion i Windows Installation . Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen af Windows.
    7

    Indtast din Windows- produktnøgle. Setup vil returnere en fejl , at Windows ikke kan aktiveres - hvis der ikke returneres fejlen , er du færdig . Fortsæt opstarter Windows.
    8

    Klik på "Start " og derefter " Computer". Dobbeltklik på ikonet for computerens dvd-drev. Vælg " Upgrade " fra Windows Setup. Følg vejledningen på skærmen for at installere Windows for anden gang. Denne gang , når du indtaste produktnøglen , vil Windows registrerer en tidligere installation og aktivere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Disabled systemgendannelse i Regedit 
    ·Sådan aktiveres en Time Ændring i en Group Policy i W…
    ·Sådan Load Windows 7 Into minicomputer 
    ·Sådan Set Up en dual boot i Windows 7 
    ·Problemer med at installere Microsoft Net Framework 3.5…
    ·Sådan Partition Mass Storage 
    ·Hvad er Pointsec Sysprep 
    ·Hvordan du Set Print Skærmkontrol 
    ·Hvordan du manuelt Patch KOS 
    ·Hvordan laver Proceslinje displayikoner 
      Anbefalede Artikler
    ·Definition af en Diskdefragmentering 
    ·Sådan begrænse Desktop Ændringer i en gæstekonto på…
    ·Sådan ændres en Boot Disc drevbogstav i Windows XP 
    ·Sådan køres Systemgendannelse i fejlsikret tilstand f…
    ·Sådan slettes film fra en harddisk 
    ·Hvordan man laver en Windows Boot Disk på en Mac 
    ·Sådan får du adgang en brugerkonto 
    ·Sådan Reparation Windows Installer i Vista 
    ·Sådan Tænd HP Windows XP Sound på computer 
    ·Sådan deaktivere din Windows Media Center 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com