| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Er Ovenlys en god idé
    ? Ovenlys kan lysne ethvert rum. Et tagvindue behøver ikke at være stor for at gøre en forskel i belysning . Men billige plastik ovenlys uden energieffektive ruder er en dårlig idé. De er billigere end kvalitet ovenlys . De er også tilbøjelige til ikke at holde og kan lække i tide. Kvalitet ovenlys med glas til energieffektivitet og fabrikken blinkende korrekt installeret til at tætne mod lækage kan være en meget god idé. Ventilerede Units

    Nogle ovenlys er designet til at lufte stedet for at forblive fast og lukket. Mens udluftning kan vises i princippet til at give mere luftcirkulation i hjemmet , kan tagvindue være svært at åbne og lukke. Nogle enheder kommer med en stang -lignende værktøj specielt designet til at betjene åbne og lukke mekanisme. Hvis boligejer mislays værktøjet eller hvis det er tungt at betjene, for hvis boligejer er væk, når ovenlyset er åben, og en uventet storm sker, udluftning tagvindue bliver en sand ulempe.
    Fixed Unit placering og størrelse

    skylight størrelse vil påvirke lysniveau og temperatur i rummet nedenunder. Reglen anbefalet af det amerikanske Department of Energy er, at størrelsen af ​​tagvindue bør være 5 procent eller mindre end det samlede etageareal i et rum, der har mange vinduer. Det bør være 15 procent eller mindre af gulvarealet i rum med kun et par vinduer.

    Positionering er også vigtig. Som et eksempel , råd ovenlys der er sydvendte den højeste gevinst potentiale for passiv vinter solvarme . Det samme positionering kan tillade uønsket varme gevinst i sommeren. Uønsket varmetilskud kan undgås, når et skylight er installeret i skyggen af ​​grønne træer , eller når en bevægelig dæksel monteres enten udenfor eller inde i ovenlys. Nogle ovenlys er udstyret med beskyttende ruder for at hjælpe med at kontrollere varmetilskud fra solen.
    Energy Fordele

    Den amerikanske regering har etableret mindstekrav til energimæssig ydeevne rating kriterier ved klima og takket være disse retningslinjer, kan Energy Star-mærket hjælpe forbrugerne afgøre energieffektivitet ovenlys . Kvalificerede Energy Star ovenlys kan sænke forbruget energi, reducere energiregningen på op til 15 procent og reducere et hjem carbon footprint. Hvilken virkningsgrad ikke kan gøre, er at redegøre for de enkelte hjem design. Boligejere, der er remodeling eller en bygning bør overveje udformningen af ​​hele huset og indarbejde ovenlys som en samlet del af et design for energieffektivitet.
    Light Tubes Vs. Ovenlys

    Lysrør fungere på en måde svarende til ovenlys . En ovenlysvindue tillader lys at komme direkte gennem en glaseret overdækket åbning i loftet og belyse feltet nedenfor . En lys rør anvender også en glaseret tag åbning. Men som et fleksibelt rør , der er folie foret , tillader det let at afspejle således at åbningen ikke behøver at være direkte over den belyste rum . Lysrør kan være nyttige, når placeringen af ​​et tagvindue ville blive hæmmet, rør eller andre bygningselementer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bestem Hvis min Windows 7 Ultimate version Ægte…
    ·Hvordan man kan forbedre Windows Stack Fix 
    ·Sådan installeres og konfigureres KT på CentOS 
    ·Sådan Slet Lommeregner Programmer 
    ·Sådan oprettes en offentlig mappe kalender 
    ·Sådan Planlæg en computeren til at genstarte Itself 
    ·Sådan Skjul programmer fra proceslinjen 
    ·Sådan får du adgang til Windows Genoprettelseskonsol …
    ·Hvordan man kan montere en VHD som et drev 
    ·Sådan Del My Documents 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Developer Tools på en MacBook 
    ·Sådan Fix Microsoft Visual C + + Runtime Error 
    ·Sådan Find Random Access Memory (RAM) i Linux 
    ·Sådan Slet Grub Opstart Med Windows 
    ·Sådan fjernes Backdoor Agenter fra registreringsdataba…
    ·Hvordan kan man se Hvis Windows er en 32 eller 64 bit 
    ·Sådan bruges Windows Genuine Advantage Værktøj 
    ·Sådan Stop Lag i Pinnacle 
    ·Sådan ændres fra FAT 32 til NTFS 
    ·Hvordan adgang til unshared filer i fjerncomputere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com