| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Montering romerske Shade Kørselsvejledning
    romerske nuancer er dekorative vindue belægninger ligner gardiner. De blokerer mere lys, når sænket end lutter nuancer og cellulære nuancer. Roman nuancer er tilgængelige i en række forskellige farver, stoffer og stilarter. Som med andre nuancer , er der to muligheder, når det kommer til montering. De nuancer kan monteres på ydersiden af vinduesrammen , hvilket vil medføre en ramme , der skal dækkes , når nuancer er sænket , eller de kan monteres inde i vinduesrammen , så rammen altid skal være synlig . Uden monterede persienner er fastgjort til ydersiden forsiden af ​​vinduesrammen . Inde monterede blinds er fastgjort til toppen indvendige kant på vinduesrammen . Ting du skal
    Målebånd
    Blyant
    Skruetrækker
    Skruer
    Vis Flere Instruktioner
    Outside Mount Roman Shades
    1

    Hold skygge op mod forsiden af ​​vinduesrammen , hvor du har til hensigt at montere den . Brug af skyggen som en guide , tegne en svag vandret blyant linje på forsiden af ​​rammen for at bruge den som reference til at positionere de kantede parenteser.
    2

    Brug målebåndet til at måle 2 1/2 inches i fra den udvendige kant af den venstre side af vinduesrammen . Brug en blyant til at lave en lodret markering foran på vinduesrammen , vinkelret på den linje , du har foretaget i trin 1 . Gentag for højre side .
    3

    Ret venstre monteringsbeslag til den højre kant af den lodrette blyant mærke på venstre side af forsiden af rammen. Fastgør beslaget til forsiden af ​​vinduesrammen ved hjælp af skruetrækker og skruer. Gentag denne proces for den rigtige beslag , som bringer denne beslaget til den venstre kant af den lodrette blyant mærket på højre side. Hvis et center beslag var inkluderet med blinds , fastgør den til rammen så godt. Brug målebånd bestemme midtpunktet mellem venstre og højre parenteser og markere det med en blyant , før du sætter i midten beslaget. Brug den vandrette linje din trak i trin et for at sikre alle beslag er linet op lodret.
    4

    Fastgør blinds til monteringsbeslag ved at hægte hoved skinnen af blinds i de kantede parenteser. Drej hovedet skinnen ned for at låse blinds på plads.
    Inside Mount Roman Shades
    5

    Brug målebåndet til at måle 2 1/2 inches fra hver kant indersiden af ​​vinduesrammen. Markér denne plet med blyant på den øverste kant af indersiden af ​​vinduesrammen.
    6

    Ret venstre beslag på indersiden af venstre blyantmærke og ret beslaget til indersiden af rigtige blyant mærke . Sørge for, at den forreste del af hver konsol er den samme afstand fra den forreste del af vinduesrammen . Markér positionerne for skruehullerne i beslaget med blyanten .
    7

    Brug blyantstreger som en guide og fastgør venstre beslag på indersiden af vinduesrammen ved hjælp af skruetrækker og skruer . Gentag denne proces for den rigtige beslag . Hvis et center beslag var inkluderet med blinds , fastgør den til indersiden af rammen så godt. Brug målebånd bestemme midtpunktet mellem venstre og højre parenteser og markere det med en blyant , før du sætter i midten beslaget.
    8.

    Fastgør blinds til monteringsbeslag ved at hægte hoved skinnen af blinds ind i beslagene . Drej hovedet skinnen ned for at låse blinds på plads.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan jeg Dræb en proces i OS X Terminal 
    ·Sådan fjernes en Toolbar fra drop-down menuen 
    ·Sådan geninstalleres MSHTA 
    ·Hvordan at finde et program på computeren 
    ·Sådan geninstalleres Lyde & lydenheder i Windows Me 
    ·Sådan Slet Filassociationer 
    ·Sådan deaktiveres Corporate Animationer 
    ·Sådan formateres en disk med FAT16 
    ·Sådan deaktiveres Skriv Beskyttelse i Autocad 2007 
    ·Sådan Set Up en dual boot-system 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man øge Upload Speed ​​i Windows XP 
    ·Top Fem antiviruses til Linux 
    ·Sådan Skyl Systemgendannelse 
    ·En forklaring på vinduesglas 
    ·Sådan fjernes Phoenix service Software 
    ·Hvordan stopper jeg en HP bærbar fra Ændring af en Ho…
    ·Hvad er Ubuntu Tracker 
    ·Sådan bruges Natural Language Søg i Windows Vista 
    ·Sådan importeres kontaktpersoner til en MacBook 
    ·Sådan bestemme placeringen af ​​en fil på din compute…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com