| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Motiverende Tale Emner for Matthew 25:37-40
    Mange mennesker, der identificerer sig med den kristne tro tror, ​​at Bibelen er Guds ord . Teksten er blevet oversat til mere end 1.000 sprog, og er den mest trykte bog i verden. Mens nogle mennesker fokuserer på den hellige Bibelens lærdomme frelse og efterlivet , andre bruger det som et pædagogisk vejledning for liv lektioner og god opførsel . En sådan undervisning kommer fra Matthæusevangeliet , kapitel 25 , vers 37 til 40. . En tolkning af Kristi ord i disse vers er, at handlinger taler højere end ord . Selv om folk ikke kan se hen for anerkendelse, når de gør gode gerninger , passagen tyder på, at dem omkring dem bemærker . De gode gerninger tjene som en afspejling af godhed. Fodring Poor

    Verden fungerer på forskelle: Mænd og kvinder , unge og gamle , larmende og mild og rig og fattig. Jesus lærte, at disse forskelle ikke blot skabe forskellighed og mangfoldighed , men også tillade folk at føle sig overlegne og se ned på andre. I vers 40 i Mattæus kapitel 25 , befaler Jesus sine efterfølgere til at forstå, at ingen beviser bedre end en anden . Jesus dirigerer dem til at give til dem i nød og dele de velsignelser , de har modtaget. Han forklarer, at hvordan de behandler den mindste af hans folk repræsenterer deres behandling af ham.
    Elske din næste som dig selv

    En af de mest vanskelige befalinger givet af Gud til hans folk er at elske vores næste som vi elsker os selv. Menneskelige natur foreskriver, at vi ser ud for os selv først. Men ifølge Kristi lære i disse vers , hvert menneske er reflekterende af Kristus. Loving dem i verden viser vores kærlighed og venlighed mod Gud selv . Derfor elske vores næste som vi elsker os selv, er mere end en altruistisk mål, men en befaling at vise Gud, at vi er forpligtet til at elske alle sine børn .

    Times of Despair

    Kristus havde evnen til at leve et liv i royalty , komfort og rigdom , men han vidste, at Gud sendte ham til jorden for at leve som en almindelig mand . Han tillod sig at gøre ondt , græde og føle menneskelig ensomhed og fortvivlelse. Øverstkommanderende sine tilhængere til at huske , at deres behandling af det ringeste af hans brødre afspejler deres behandling af ham , han indgyde forståelsen af ​​at hjælpe hinanden. Kristus kom til jorden for at føle smerte og fortvivlelse for menneskeheden og i sidste ende døde på et kors for at slette synder dem, han kom til at repræsentere . Han betalte det ultimative offer , undervisning hans tilhængere til at give deres liv til at passe den mindste af dem i folden. Elsker dem i fortvivlelse , behandle dem med kærlighed og venlighed , at Kristus selv fortjener.
    Gør det rigtige fordi det er ret

    I et samfund , der kompenserer dem gøre hvad det tager at komme foran , er det ofte svært at fokusere på at gøre det rigtige , blot fordi det er det rigtige. Kristus lærer i dette skriftsted , at han ser sin follower handlinger og kender deres hjerter. At gøre det rigtige og leve et liv fyldt med kærlighed og venlighed for alle shows kærlighed og omsorg for ham. Kristus lærer os, at hans efterfølgere skal leve efter hans moralske kompas , der lever et liv i retfærdighed og sandhed . I sidste ende Han befaler sine tilhængere til at elske hinanden og altid gøre det rigtige , på trods af den verdslige belønning eller fortvivlelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Start Windows Wireless Services 
    ·Sådan fjernes Bar Fra en Full -Screen Terminal Server 
    ·Sådan fjernes Software Gennem en Group Policy 
    ·Sådan Size New Construction Windows 
    ·Sådan gendannes en standard Notesblok EXE Icon 
    ·Sådan Konverter GPT til NTFS 
    ·Termoruder Specifikationer 
    ·Sådan får du adgang DSN Connections 
    ·Sådan oprettes en DOS startdiskette til Windows 98 
    ·Sådan oprettes en e Drive 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Ubuntu Task Bar Meddelelser 
    ·Sådan fjernes Shlwapi.dll 
    ·Sådan får du en Windows XP-cd Product Code 
    ·Sådan Konverter EXE til service 
    ·Sådan justeres Wallpaper i Windows 
    ·Sådan Synkroniser NTP i Linux 
    ·Hvordan laver hjerter på en computer tastatur 
    ·Hvordan kan man se , hvor meget data Transfer i Windows…
    ·Tips om Organisering elektroniske filer 
    ·Sådan konstateres Paging Space i Solaris 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com