| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Helt Scan & Clean en computer og Defrag af harddiske
    Microsoft Windows 7 -operativsystemet indeholder flere værktøjer til at holde computeren kørende og til at eliminere nogle problemer under brug. Midlertidige filer bygge op over tid, og kan fjernes hurtigt med Diskoprydning. Harddisken kan udvikle forskellige logiske eller fysiske problemer , der ofte kan løses eller i det mindste påvises med almindelig disk scanning. Filer kan blive fragmenteret på grund af den måde, harddiske lagre data , og operativsystemet kan løse dette problem ved hjælp af en simpel indbygget værktøj regelmæssigt. Instruktioner
    1

    Back up af vigtige filer før begyndt at rydde op i systemet eller downloade opdateringer. Genstart computeren, og log ind som systemadministrator eller tilsvarende.
    2

    Klik på " Start" (Windows Orb ) , " Alle programmer". Klik på "Tilbehør " og " System Tools ". Klik på " Diskoprydning " og lade værktøjet til at scanne harddisken for midlertidige filer. Denne proces kan tage flere minutter på nogle computere. Alternativt klik på "Start " og " Computer". Højreklik på den primære harddisk " C ", og klik på "Egenskaber" og klik på " Diskoprydning "-knappen.
    3

    Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hver kategori af midlertidige filer, og klik på " OK" for at fortsætte med oprydning. Klik på " Slet filer " for at bekræfte handlingen.
    4

    Klik på "Start " og " Computer". Højreklik på den primære harddisk "C" og klik på " Egenskaber". Klik på " Funktioner" fanen.
    5.

    Klik " Undersøg nu " under " fejlsøgningsfunktionen " sektionen. Markere feltet "Scan For genopret beskadigede sektorer ", og sikre, at feltet er også kontrolleret for "Automatisk fejl i filsystemet . " Klik på " Start" for at fortsætte.
    6

    Klik på " Schedule Disk Check" og luk alle vinduer. Genstart computeren og lade disken kontrollere køre, indtil afsluttet. Disk scanning kan tage mere end en time på nogle computere.
    7

    Klik på "Start " og " Computer" og højreklik på "C" -drevet. Klik på "Egenskaber " og derefter klikke på "Funktioner" fanen.
    8

    Klik på " Defragmenter nu " og klik en gang på det drev , der skal defragmenteres . Klik på " Defragmenter Disk " for at køre operationen med det samme. Disk defragmentering kan tage mere end en time på nogle computere , og det vil køre meget hurtigere, hvis det er den eneste proces, der udføres på computeren .
    9

    Klik på " Turn On Schedule " for at oprette et planlagt defragmentering på en regelmæssig basis. Marker feltet for at " køre på en Schedule" og vælg den ønskede frekvens og tid. Klik på "Vælg diske " og marker afkrydsningsfeltet ud for hvert drev, der er at være defragmenteret eller tjekke " Vælg alle diske" boksen for at defragmentere alle drev på en tidsplan . Klik på "OK " for at fortsætte .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Erstat Windows på en Stuk House 
    ·Sådan får det første system gendannelsespunkt Tilbag…
    ·Sådan oprettes en standard Task Bar på Windows 7 
    ·Sådan konfigureres en Logitech controller til Project …
    ·Sådan oprettes en Disk Image for en Virtual Machine 
    ·Sådan Email videoer fra Windows Media Player 
    ·Sådan opdaterer Microsoft Works Suite 
    ·Hvordan ændrer jeg amerikansk tastatur indstillinger t…
    ·Sådan spiller DVR-MS- filer i SP3 
    ·Sådan får du adgang Cmos på en Gateway Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet flere papirkurve på skrivebordet Ikon Inds…
    ·Sådan Opdater til Java 1.5 til Mac OS X 
    ·Hvad er en HP Administrator 
    ·Sådan Hent et administratorkodeord på Windows XP 
    ·Sådan bruges Rapid Indexer 
    ·Hvordan får jeg Windows XP Setup Boot-disketterne 
    ·Sådan får Folder Properties fanen Sikkerhed i Windows…
    ·Hvordan kan jeg stoppe Inaktiv Pop Up Message 
    ·Sådan Tilføj & Fjern proceslinjen i Windows 7 
    ·Sådan ændres et navn i en Sign-on side af Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com