| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan opgraderer jeg en Windows Me Operating System
    ? Du kan opgradere Microsoft Windows Me operativsystem direkte til Windows XP eller Windows Vista med mulighed for at holde alle software, filer og indstillinger intakt. Du kan også installere Windows 7 opgradering edition på en computer, der kører Windows Me for licenser formål, men installationen vil formatere harddisken og installere Windows 7 fra bunden, sletning data eller installeret software i processen. Den vigtigste overvejelse, når du opgraderer fra Windows Me er , om systemet selv opfylder de øgede krav til hardware i nyere operativsystem , som du overvejer som en opgradering mulighed. Ting du skal
    USB-flashdrev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    sikkerhedskopiere alle datafiler og indstillinger før begynder opgraderingen .
    2

    Find nye hardwareenhedsdriver filer til alle installerede hardware i den version, som blev oprettet for det nye operativsystem , hvis sådanne findes, og gemme disse filer på et eksternt USB-flashdrev eller brænde dem til en optisk disk. Disse driverfiler kan normalt findes på hjemmesiden for producenten af ​​computeren eller af de enkelte komponenter i computeren .
    3

    Sæt det nye operativsystem installation disk i det optiske drev, mens computeren kører Windows Me . Klik på indstillingen for at starte installationen programmet, hvis du bliver bedt om af operativsystemet .
    4

    Vælg sprog og tastatur ønskede indstillinger , og klik på " Næste". Klik på " opgradere operativsystemet ", når du bliver spurgt.
    5.

    Klik på " OK" på advarslen prompten, og klik på "Næste " for at fortsætte med installationen. Vælg muligheden for at opgradere det nuværende styresystem , hvis tilgængelig. Denne mulighed vil ikke være tilgængelig i Windows 7 , når du opgraderer direkte fra Windows Me .
    6

    Fjern installations disken fra det optiske drev , når installationen er færdig , eller når bedt om at fjerne disken. Genstart computeren , og log ind, hvis det er nødvendigt.
    7

    Klik på " Start" (Windows Orb ) og " Control Panel " og derefter på " System og sikkerhed ". Klik på "Device Manager" i "System " sektionen. Kig efter en enhed , der er opført med et udråbstegn eller spørgsmålstegn, og dobbeltklik på navnet på enheden. Klik på "Driver "-fanen og klik på "Opdater Driver". Tillad Windows til at søge online for føreren, hvis en internetforbindelse er tilgængelig eller navigere til USB-flash -drev eller et andet sted , at de opdaterede hardware driver filer blev placeret, og vælg den korrekte driver til hardwaren . Detaljerede instruktioner til opdatering af drivere til en bestemt hardware enhed er typisk placeret på hjemmesiden for producenten eller i instruktionsbogen. Gentag for andre enheder , der er anført med et spørgsmålstegn eller udråbstegn .
    8

    Klik på " Start" (Windows Orb ) og " Alle programmer". Klik på "Windows Update" og klik på " Søg efter opdateringer " for at scanne efter tilgængelige opdateringer. Installer alle tilgængelige opdateringer , og genstart computeren . Søg efter opdateringer igen, og installere alle tilgængelige opdateringer. Gentag denne proces, indtil der ikke yderligere opdateringer er tilgængelige. Begynd med "Service Packs ", som ofte indeholder et stort antal opdateringer i én pakke. Nogle opdateringer skal installeres separat, og andre kan installeres samtidigt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan forhindrer programmer i at ændre Registry 
    ·Biosinfo.inf Fejlkode 14 
    ·Sådan Boost din computers Lydudgangsmodus 
    ·De bedste værktøjer til Windows 
    ·Sådan kontrolleres en DVD Drive Med Firmware 
    ·Deaktivering Mirroring Screens i Windows 
    ·Nemme måder at Fix Windows Blue Screen of Death 
    ·Sådan kører en DLL Brug Rundll32.exe 
    ·Sådan Fortryd Filassociationer 
    ·Sådan geninstalleres Printer Spool 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ændrer jeg Homepage i Internet Explorer Med Wi…
    ·Apple Certified Training 
    ·Sådan slettes Skriv Beskyttede filer i Windows 
    ·Hvordan man laver en brugeraftale Vises ved start i Win…
    ·Sådan slettes en hjemmeside adresse Fra Search Bar 
    ·Hvordan du aktiverer Windows XP med en professionel Pro…
    ·Sådan konfigureres en Windows Firewall til at tillade …
    ·Hjælp til Skift kodeord i Windows XP 
    ·Hvordan indstiller jeg en computer tilbage til et genda…
    ·Sådan fjernes Cookies i mit MC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com