| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Nemme måder at Fix Windows Blue Screen of Death
    Den " blå skærm af død" , eller BSOD , er en fejl skærm hvide bogstaver med en blå baggrund , der ofte vises på Windows-computere , når en computer går ned på grund af en kritisk fejl . BSODs kan være forårsaget af et stort antal af computerproblemer , så den bedste metode til at fjerne krak vil afhænge af årsagen til fejlen , men der er et par hurtige løsninger, der kan slippe af et stort antal BSOD fejl . Skift dine drivere

    Konflikter , der opstår på grund af forkert software drivere er en almindelig årsag til den blå skærm af dødsfald. Softwaredrivere er datapakker , der instruerer operativsystemet om, hvordan man bruger en bestemt hardware -enhed, såsom en dvd-drev eller grafikkort . Hver gang du installerer en ny hardwareenhed , vil du sandsynligvis nødt til at installere nye driver software for at gøre det arbejde ordentligt. Hvis du for nylig har installeret ny hardware eller skiftet drivere , er der en god chance for ændringen der forårsager din BSOD problem. Prøv at gå til hjemmesiden for hardwareproducenten for at finde en ny driver til at installere for at løse problemet . Sørg for at få en driver lavet til din specifikke operativsystem. En anden måde at løse driver problemer er at vende tilbage til dine tidligere driverindstillinger. Brug denne mulighed, hvis en nyligt installeret driver fører til BSODs og ikke mere aktuelle drivere er tilgængelige .
    Brug Microsoft Support

    Blå skærme af død typisk vise en masse teknisk oplysninger om en fejl , såsom en fejlkode nummer og fejl navn . Når du oplever en BSOD , så prøv at skrive ned så meget information fra den blå skærm som muligt, især fejltypen , og gå online for at søge om støtte til den pågældende fejltype . Ofte Microsofts support sider eller avancerede Windows-brugere vil sende hurtige og nemme løsninger på problemer . Hvis du ikke kan finde en løsning hurtigt, kan du prøve at kontakte Microsoft support direkte om din specifikke fejl.
    Opdateringer

    En anden potentiel årsag til BSODs svigter at installere kritiske Windows -opdateringer. Når fejl eller sårbarheder i Windows bliver opdaget , Microsoft frigiver opdateringer, der skal downloades og installeres for at afhjælpe problemerne . Hvis du ikke opdaterer din Windows installere regelmæssigt, kan disse problemer føre til blå skærme . Windows kan opdateres ved at gå til webstedet Windows Update eller ved at klikke på start -menuen , åbne dit program listen og klikke på " Windows Update ".
    Scan din computer for virus
    p Det er muligt, at en blå skærm af død bliver forårsaget af en virus , trojansk hest eller anden malware. Brug et opdateret anti- virus program til at udføre en grundig scanning og slette eventuelle trusler, den finder. Næste downloade en spyware afsked værktøj såsom Spybot Search and Destroy, og bruge det til at foretage en søgning for trojanere , spyware og adware , igen at fjerne nogen trusler eller infektioner . Sørg for at holde Windows Firewall og Windows Defender på at hjælpe med at forhindre infektion .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Udskiftning Vandret skydevinduer 
    ·Sådan fjernes Iexplorer.exe 
    ·Hvordan man opbygger et træ Ramme til en Single- Pane …
    ·Hvordan at slippe af AVGT 
    ·Sådan tilføjes en tekstboks i DataGrid 
    ·Er Microsoft Encarta 2001 Arbejdet på Windows 7 
    ·Sådan Tænd System Shield i System Mechanic 
    ·Hvor er Rundll32.exe Beliggende 
    ·Sådan faxer Ved hjælp af en Lexmark X6100 
    ·Hvordan sletter jeg Past Produkter i en Task Bar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Cygwin i Fedora 
    ·Sådan Turn Off the Fjernkodesøgningr for Hjælp og Su…
    ·Sådan Konverter JPEG til MVI 
    ·Kan Windows Games Arbejdet på Ubuntu 
    ·Sådan installeres Typing for fransk Font 
    ·Sådan bruges Wildcards for LANDesk Rapporter 
    ·The Light blinker ikke i dvaletilstand i Windows 7 
    ·Sådan fjernes iltning af aluminium From Window Maling 
    ·Sådan at slette gamle filer 
    ·Sådan opgraderer Vista Premium til Ultimate 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com