| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Oplysninger om Windows Mobile
    Windows Mobile er et operativsystem , som Microsoft har udviklet specielt til brug med mobile enheder. Som et operativsystem , giver Windows Mobile til kommunikation mellem en enheds hardware-og softwarekomponenter , og giver samtidig en brugergrænseflade eller kontrol platform. Uanset om du kører Windows Mobile på en enhed allerede , eller du tænker på at købe Windows Mobile, lære om operativsystemet kan være gavnligt. Kompatibilitet

    Microsoft udformet specifikke versioner af Windows Mobile operativsystem for at være forenelig med bestemte mobile enheder. Windows Mobile Classic er den mest grundlæggende version af systemet og er kompatibel med PDA'er, eller pda'er , der ikke fungerer på mobilnetværk. Windows Mobile Standard, i sammenligning, er forenelig med smarte telefoner , som er telefoner, der kan give trådløs telefoni og internetforbindelser foruden computing funktioner . Men for at køre Windows Mobile på en smart telefon , der bruger en touch screen, brugerne har behov for den professionelle version af systemet. Microsoft også designet Windows Mobile for Automotive , som er en version af det operativsystem, der er kompatibelt med i køretøjet underholdning og kommunikationsenheder .
    Applications

    Windows Mobile giver mange af de samme grundlæggende applikationer traditionelle , computer-baserede versioner af Windows-operativsystemet. Dog havde Microsoft at skalere ned disse programmer, så de kunne køre på små, mobile enheder. Eksempler på Windows Mobile applikationer omfatter webbrowser, Internet Explorer , ordet processor, Microsoft Word og regnearket værktøjet Microsoft Excel. Windows Mobile understøtter også tredjeparts-applikationer , som er applikationer fra udviklere andre end Microsoft , at brugerne kan købe til download. Brugere kan finde disse tredjeparts-applikationer online i Windows Marketplace.
    History

    Windows Mobile operativsystem kan spore sine rødder tilbage til 1996, hvor Microsoft frigivet Windows Embedded Compact, eller Windows CE. Windows CE var et operativsystem , som Microsoft designet til lav - lagringsenheder. Systemet banede vejen for Microsofts Pocket PC -operativsystemet, som designerne bygget på platformen af Windows CE version 3.0 . Pocket PC blev tilgængelig i 2000, men Microsoft har ikke frigive en smart telefon - kompatibel model af operativsystemet indtil 2002. I 2003 udgav Microsoft den første mobil, telefon -kompatibelt operativsystem med Windows Mobile mærke.
    Models

    Efter lanceringen Windows Mobile 2003 , Microsoft udgivet fire mere Windows Mobile modeller: Mobile 2003 SE , Mobile 5 , Mobile 6 og Mobile 6.5 . Imidlertid havde Mobile 6 en opgradering , 6,1 og 6,5 havde også sekventielle opgraderinger , som omfattede 6,51 , 6,53 og 6,55 . Mobile 2003 SE eller anden udgave , var den første model til at omfatte ActiveSync -teknologi, som giver brugerne mulighed for at genoprette og sikkerhedskopiere enhedens data . I 2005 blev Mobile 5 den første Mobile -brand operativsystem til at omfatte en Exchange-server , mens der i 2007 Mobile 6 tilladt for den første Mobile link til Windows Live. Efter udgivelsen af ​​Mobile 6.5 og dens opgraderinger i 2009 opgav Microsoft "Mobile "-navnet i 2010 og udgav Windows Phone 7 som sin primære mobile operativsystem .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes mapper i Windows , når de ikke lukkes 
    ·Sådan løses Tilbagevendende Opdateringer 
    ·Sådan RegEdit en Screen Saver 
    ·KVM vil ikke anerkende en trådløs mus og tastatur 
    ·Sådan spille videoer på Facebook for 64 Bit 
    ·Hvordan man gør en Boot Time Defragmentering 
    ·Sådan gendannes Windows Installer Service 
    ·Sådan opgraderer en printerdriver til Windows 98 
    ·Sådan installeres ActiveX OCX 
    ·Sådan deaktiveres Screen Saver Timeout 
      Anbefalede Artikler
    ·Tips om Organisering af filer i Mine Dokumenter 
    ·Sådan Rediger Tiger XServer 
    ·Sådan installeres Linux på en Intel PC 
    ·Sådan Upload flere filer med Plesk File Manager 
    ·Problemer med Vinyl Udskiftning Windows 
    ·Sådan hente slettede filer på MacBook 
    ·Sådan Lås Task Manager 
    ·Sådan Konverter en bootbar cd-rom til en USB Flash Dis…
    ·Sådan opdaterer Firefox i Ubuntu 10.4 
    ·Sådan bruges Zoom på computeren 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com