| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er processer Under Task Manager
    ? Microsoft Windows tillader brugere at dykke dybere ned i de indre funktioner af deres computere ved at give detaljerede oplysninger om aktive programmer , memory forbrug og CPU-belastning . Denne information er leveret af et program kaldet "Windows Task Manager". Avid computerbrugere måske ønsker at gøre sig bekendt med Task Manager , da det kan hjælpe dem mere aktivt styre deres computer og øge produktiviteten. Task Manager

    Task Manager er en komponent i Microsoft Windows, der giver brugerne mulighed for at overvåge systemressourcer og kørende programmer. Task Manager giver brugerne mulighed for at løse computerproblemer på en række måder. Derudover gør Jobliste det muligt at se alle de processer , der kører på en maskine , samt at identificere konkret hvilke programmer korrelerer til hvilke processer . Mens "Start" menuen og "My Computer" giver brugeren adgang til deres harddisk og filer , Task Manager tillader brugeren at kigge ind i de indre funktioner i deres maskine .
    Computer Programs < br >

    computer og dens styresystem er, men en scene, hvor computerens mange programmer kan køre. Ligesom en cd-afspiller eller en videobåndoptager , er computeren en maskine, belastninger og viser indhold , men ikke skaber den selv . For hver funktion, som en bruger ønsker deres computer til at udføre , skal der være et tilsvarende program . Applikationer som Photoshop, Microsoft Word og Dragon Naturally Speaking alle kører i operativsystemet og gøre brug af computerens CPU.
    Processer

    Hvert program, computeren kører har en tilsvarende proces . Fremgangsmåden er den faktiske eksekverbare fil, der kører i Windows. Task Manager viser aktive programmer i én fane , og aktive processer i en anden. Brugeren vil bemærke, at der er mange flere processer, der kører over aktive programmer . Dette er fordi der er flere processer, der skal køres på alle tidspunkter for Windows til at forblive stabil og forblive effektiv. For at finde et program proces , højreklikke på det og derefter klikke på " Gå til processen. "
    Computer Performance

    Hvert program og proces, der kører på computeren bruger en bestemt mængde computerhukommelse . Den anvendte mængde hukommelse afhænger af, om programmet bruges aktivt og dets normale mængde hukommelse belastning. Tilsvarende hver aktive program gør brug af CPU . Fordi hver proces kræver computerens hukommelse og CPU-tid , er det en god idé at blive fortrolig med den proces , der kører på maskinen , og at afslutte de processer, der ikke er nødvendige eller påkrævet .
    Identifikation Processer og computer Security

    fleste computer processer kan identificeres ved at placere deres navn ind i en søgemaskine på internettet . Hjemmesider er afsat til information om hver eneste proces, der skal køre i Windows. Dette er vigtigt, fordi det er muligt, at brugeren kan have skadelige processer, der kører , som kan forårsage skade på computeren eller at tage store mængder hukommelse . Faktisk ofte computervirus maskerade i Task Manager som en godartet udseende proces. Vær opmærksom på at afslutte en inficeret selve processen ikke vil være nok til at fjerne virus. En effektiv anti -virus program skal også bruges .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Jeg kan ikke tænde Automatiske Opdateringer 
    ·Sådan spiller VOB-filer i Windows Media Center 
    ·Sådan forhindrer Windows Fra spørge dig om en adgangs…
    ·Hvordan du aktiverer JavaScript på din laptop 
    ·Indskrive rensning værktøj 
    ·Microsoft Diagnostics Tools 
    ·Sådan bruges en Host Name for et Canon IR3380 Printer 
    ·Sådan deaktiveres Terminal Services Printing 
    ·Fejlfinding en Iomega Ego 
    ·Sådan ændres resolution om Windows Media Player 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Hypertext Transfer Protocol 
    ·Sådan bruges gdi32.dll 
    ·Sådan Omdøbe en iMac 
    ·Sådan slettes en virus fra System32/ConTest 
    ·Sådan ændres Windows XP Product Key Code OEM 
    ·Sådan aktiveres en netværksadapter Card 
    ·Sådan Stop Pidgin Autostart 
    ·Sådan Partition en eksisterende harddisk i XP 
    ·Sådan Slet Dupliker Entourage Begivenheder i iCal 
    ·BOOTMGR mangler på en Acer 1640 Desktop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com