| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Tricks til IE7
    Windows Internet Explorer 7 webbrowser ( IE7 ) blev udgivet af Microsoft i oktober 2006. En række funktioner blev implementeret i IE7 at gøre opgaver lettere , give øget sikkerhedsbeskyttelse og forbedre administration. I første omgang kan nye brugere finder det vanskeligt at bruge , men der er simple tricks , der kan hjælpe med at forbedre produktiviteten. Flere Home Page Tabs

    IE7 giver brugerne mulighed for at åbne flere startside faner ved lanceringen. For at udføre dette trick , åbne " Internet Explorer " og klik på "Funktioner " og derefter " Internetindstillinger". Hvis du vil oprette startside faner , skal du skrive URL-adressen på hver enkelt hjemmeside på sin egen linje . Klik på "Anvend " og derefter " OK " for at gemme dine ændringer.
    Tab Browsing

    En af de nye funktioner implementeret i IE7 er fane browsing . Tab browsing giver brugerne mulighed for at have flere websider , eller " faner, " åbne i et enkelt browser. IE7 -brugere kan åbne en ny fane ved at trykke på " CTRL + T" på tastaturet eller ved at klikke på den tomme fane. Brugerne kan skifte mellem faner ved at trykke på " CTRL + TAB " på tastaturet eller ved at klikke på fanen i IE7 .
    Aktiver menulinjen

    menulinjen er skjult som standard i IE7 . For at gøre menulinjen midlertidigt synlige, skal du trykke på "ALT " på computerens tastatur . Til permanent tilføje menulinjen til IE7 , klik på " View ", " Toolbar " og " Menu Bar ".
    Skift standard Søgemaskiner

    Live Search er standard søgemaskine i IE7 . Den standard søgemaskine kan ændres dog til søgemaskinen af dine præferencer. Hvis du vil ændre standard søgemaskine , skal du klikke på pil ned placeret til højre for forstørrelsesglasset af søgemaskinen kassen. Klik på " Find More Providers " til at vælge fra søgemaskiner som AOL, Google eller Yahoo.
    Administrer flere Tabs

    IE7 giver brugerne mulighed for at gemme en gruppe af faner på én gang som " Foretrukne ". For eksempel, hvis du har flere faneblade åbne alle lignende i emnet , kan du spare faner sammen til fremtidig reference. For at udføre dette trick , så klik på " Foretrukne" menuen og vælg " Føj fanegruppe til Foretrukne. " Indtast navnet på gruppen i feltet og klik på "OK " for at gemme . Når du er klar til at se på fanen gruppen igen , skal du blot klikke på " Foretrukne" knappen ved siden af ​​guldstjerne på fanen menuen og navigere til den mappe , du vil åbne .
    Deaktiver ClearType < br >

    ClearType er en funktion i IE7 , som gør tekst på skærmen fremstår mere klart med flere detaljer. Dette kan gøre teksten lettere at læse og bidrage til at mindske belastningen af ​​øjnene og mental træthed forbundet med at kigge på en computerskærm i længere tid . Men nogle brugere klager over, at denne funktion forsinker IE7 performance. Du kan slå ClearType ved at klikke på " Funktioner " og derefter " Internetindstillinger". Klik på fanen "Avanceret" . I " Indstillinger "-boksen, skal du rulle ned til " Multimedia ", og fjern markeringen i feltet ud for "Brug altid ClearType til HTML . "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Milgard 
    ·Hvordan man kan omgå HDD Password på en Toshiba bærb…
    ·Sådan Aktiver Print Spooler 
    ·Sådan gendannes en computer til oprindelige indstillin…
    ·Sådan fjernes en Codec Pack 
    ·Er det en virus, hvis Efter mine Windows titel skærmen…
    ·Sådan finder du den Cachehukommelse på en computer 
    ·Sådan installeres Udskiftning Vandret skydevinduer 
    ·Kan Explorer.exe slettes på min Task Manager 
    ·Sådan slettes programmer uden Uninstall 
      Anbefalede Artikler
    ·8GB Monster Drive Instruktioner 
    ·Sådan Lås Desktop Elementer i Vista 
    ·Sådan Detect Port Scannere på dit netværk 
    ·Registry Indstilling til Screensaver Times 
    ·Sådan gendannes Wbcat på Windows XP 
    ·Sådan Capture & Kontroller Serial Trafik 
    ·Sådan Stop Windows Chkdsk 
    ·Sådan kontrolleres en MacBook for Spyware 
    ·Sådan betjenes en MacBook 
    ·Fordele af ædelmetaldublé Vs. Vinyl vinduer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com