| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    De forskellige typer af vinyl vinduer
    Energieffektiv vinyl vinduer er et populært valg for udskiftning og nye byggeprojekter. De mange forskellige typer af vinyl vinduer tilbyder en næsten ubegrænset antal design muligheder . Disse vinduer har typisk isoleret , er dobbelt - rude glas og valgfrie sprosseform barer, eller dekorative gitre, som er placeret mellem glas panels.Custom størrelser almindeligvis fremstillet af lokale producenter og kan bestilles fra entreprenører, og detailhandlere. Byggemarkeder generelt bære et udvalg af vinyl vinduer og kan bestille specielle størrelser . Forskellige glas muligheder er også tilgængelige , såsom lav -E termisk glas med Argon gas mellem ruderne . Hærdet glas og obskure glas er til rådighed til særlige anvendelsesformål. Dobbelt - Hung

    Dobbelt -hang vinduer fungerer lodret med begge vinger funktionelle . Den fælles- hung vindue driver også lodret , men kun den nederste ramme er funktionel. Enkelt -hang er billigere og lidt mere lufttæt , men de er sværere at rengøre . Operative vinger på disse vinduer normalt vippe i for nem rengøring . Matchende hardware er standard, med vridelåse inkluderet og udluftningsledninger låse. Halvdelen skærme er som regel inkluderet med fuld skærme er en valgfri emne.
    Sliders

    Sliding vinduer er ofte omtalt som svæveflyvning vinduer. Disse vinduer fungerer vandret i en frem-og tilbagegående glidende bevægelse . En eller begge paneler kan virke , og disse enheder kan have tre paneler med centrum panel regel fast . De tre panel konfiguration kan vises som et billede vindue med flankerende skydere alt i ét vindue. Skydere er typisk billigere på grund af den forenklede drift hardware. Cam typen låsning hardware er en standard element. En fuld skærm til rådighed til operative panel.

    Casement

    Casement vinduer er hængslet på siden og åbne udad ved hjælp af en cranking udtænke monteret på vindueskarm . Casement vinduer er dyrere på grund af hardware er mere kompleks og kan være tilgængelige i messing eller andre finish . Fuld skærme monteres på den indvendige og skal fjernes for rengøring .
    Billede og agterspejl

    Picture og agterspejl vinduer er stationære, ikke funktionel vinduer. Panoramavinduer anvendes ofte til panoramaudsigt og i situationer, hvor rigelige sollys ønskes . Agterspejl vinduer tjener over døre og andre vinduer til at give yderligere sollys og æstetisk værdi. Fordi der er ikke tale hardware , det er de mindst dyre vinyl vinduer .
    Bows og Bays

    Bow og karnapper er faktisk en række komponent vinduer, der er knyttet at skabe et mere æstetisk udseende. Disse vinduer er typisk kernen i rummet. De strækker sig udad fra den udvendige væg for at skabe en forbedret visning . Nips og potteplanter er undertiden sat i vinduet til dekorative formål. Buer og bugter kan være sammensat af en kombination af alle de ovennævnte vinduer. Typiske sløjfe konfigurationer er faste paneler med casements . Bays er generelt panoramavinduer med flankerende dobbelt hang vinduer.
    Specielle Windows

    Et sortiment af specialkemikalier vinduer er tilgængelige, såsom runde, ovale og ottekant . Fortelt og tragt åbne vinduer ud, og er almindeligt forekommende i kældre og bryggers . Half- runde og elliptiske vinduer tilføjer arkitektoniske stil, når installeret over vinduer og døre. Drivhus vinduer findes ofte over køkkenvasken . Gliding vinyl terrassedøre er faktisk tunge vinduer monteret på ruller.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbner Kalender Creator Dokumenter 
    ·Fordelene ved ReadyBoost 
    ·Sådan bruges Acrobat til Se Xdf Files 
    ·Sådan fjernes Webroot fra en computer 
    ·Hvordan ændrer jeg Forældrekontrol 
    ·Sådan slettes en baggrund Files List fra Windows 
    ·Certificering for Udskiftning Windows i staten Missouri…
    ·Sådan foretages fejlfinding af Burner i Windows Media …
    ·Sådan deaktiveres Quick Touch Trådløst internet knap…
    ·Hvordan man laver en anden kopi af en Recovery Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes MyWebSearch 
    ·Sådan Sync HP PSC - 1401 printer til en Windows 7 Comp…
    ·Sådan Boost Road Runner Hastigheder 
    ·Sådan installeres Net 3,0 Framework 
    ·5 nøglebegreberne en OS 
    ·Hvordan Tør min harddisk og geninstallere 
    ·Sådan oprettes Tags i Finder i Mac 
    ·Windows Mobile 6.1 Værktøj 
    ·Sådan bruges ComboFix til at befri din computer af et …
    ·Sådan pakkes DMG i Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com