| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Installation
    Du skal måske udskifte et vindue i dit hjem, fordi det gamle og ineffektive , eller det er blevet mekanisk beskadiget. Installation af et vindue korrekt, er vigtigt, fordi det kan blive en vej for vand at trænge ind i væggen system. Flere lag imprægnering materiale er nødvendige for at udføre denne opgave . Installation et vindue kan tage omkring to til fire timer at udføre. Når det er installeret , et nyt vindue tilføjer karakter til et hjem, lader i sollys og giver ventilation. Ting du skal
    Målebånd
    Selvklæbende vandtæt membran
    Utility kniv
    Hammer
    Nails Salg Level
    Stemning
    Polyurethan vindue skum
    < br > Vis mere Instruktioner
    1

    Mål bredden af åbningen i toppen, midten og bunden. Hvis forskellen mellem de tre målinger er større end en tomme , vil du nødt til at skære koniske fyldstof strimler fra stud materiel og søm dem til siderne af åbningen. Gentag denne proces for højden af vinduet så godt.
    2

    Sammenlign bredde og højde målinger til vinduet målinger. Vinduerne bredde og højde dimension skal være mindst 3/4-inch smallere end åbningen . Hvis de ikke er , du bliver nødt til at re- frame åbning eller købe et andet vindue .
    3

    Skær to 6 -tommer-dækkende strimler af selvklæbende vandtæt membran 12 inches bredere end bredden af åbningen og to strimler 12 inches længere end højden af ​​vinduet åbning . Center membranen langs bunden af ​​åbningen, så at den forreste kant løber langs af bunden af åbningen , og klæbe det til den udvendige væg . Påfør membranen langs siderne af åbningen , og derefter den øverste membran på samme måde .
    4

    Klap vinduets sømning finner , så de er vinkelret på rammen . Sæt vinduet i bunden af ​​den ru åbning og tip vinduet på plads. Justere det, så de huller på begge sider er lige, så hammer et søm i toppen af ​​hver side fin til midlertidigt at holde det på plads. Må ikke hammer neglene helt ind
    5

    Lay niveauet på vindueskarmen for at kontrollere , at vinduet er i lod . Juster ved at hæve den ene side eller den anden, hvis nødvendigt, og slå et søm gennem fin til at holde det på plads . Kontroller at siderne er i lod og foretage justeringer på en lignende måde .
    6

    Kontroller , at vinduet er firkantet ved at måle begge diagonale sider fra hjørne til hjørne . De to målinger bør være inden 1/16-inch for et lod vinduet. Hvis det ikke er , vil du nødt til at fjerne søm holder den på og foretage de nødvendige justeringer.
    7

    Drive søm i hvert hjørne , og måle bredden flere steder at dobbelttjekke den side jambs er ikke bøjet . Tag sømmene og justere hvis nødvendigt. Når firkantet, drev negle hver seks inches langs omkredsen af vinduet.
    8

    Cut mere 6 -tommer strimler af fugtisolering membran til de samme målinger som før, og anvende dem ved hjælp af samme metode som beskrevet ovenfor . Membranen skal dække sømning lamellerne på vinduet.
    9

    Påfør en stribe af kalfatring langs den øverste kant af vinduet , hvor den møder muren. Tryk den medfølgende blinkende på plads langs toppen af ​​vinduet.
    10

    Påfør en enkelt perle af minimalt ekspanderende polyuretanskum til kløften mellem vinduet og væggen rammen. Tillad at udvide og hærde i mindst en time.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan du aktiverer Windows Media Center 
    ·Hvordan laver NVIDIA Hotkeys i Windows 7 
    ·Sådan får du en Windows Erstatning for en Broken cd 
    ·Trin til Fremskynde en Computer 
    ·Sådan oprettes en bootbar kopi af en harddisk Brug Dri…
    ·Sådan Turn Bluetooth i Windows 7 
    ·Sådan tilføjes en ny partition til optagelse Geovisio…
    ·Sådan slettes en DLL-fil på Winlogon Exe 
    ·Sådan Konverter Apple skrifttyper til en pc 
    ·Sådan fjernes Enter Network Password i Windows 98 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres USB Power Management 
    ·Hvordan du nemt kopiere hele indholdet af en Strøm har…
    ·Sådan Find en PS5 Serial Number 
    ·Fejlfinding iTunes til Windows XP 
    ·Sådan Forlæng Wallpaper Over to skærme 
    ·Sådan Flyt Registry filer fra computer til computer 
    ·Sådan Erstat EVAL 
    ·Sådan tilføjes Garage Door Vinduer 
    ·Sådan ændres startrækkefølgen i en Dual -Boot 
    ·Sådan oprettes forbindelse til Task Manager på en and…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com