| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Ting at overveje, når Udskiftning Hjem Windows
    Over tid, kan vinduerne i dit hjem bliver skæv eller beskadiget , hvilket resulterer i luft infiltration. Som dit hjem bliver mere utætte , du begynder at tænke på udskiftning af ruder . Men før du hovedet til butikken, overveje en række faktorer , såsom pris , når man ser på udskiftning af vinduer . På grund af bekostning involveret , hvilket gør en uddannet beslutning om dine udskiftning af vinduer kan hjælpe med at sikre , at du får mest for dine penge. Type af Window

    En af de første ting at overveje , når du udskifter vinduer er, hvilken type udskiftning vinduer , du ønsker. Der er en bred vifte af forskellige materialer til vinduesrammer , herunder træ , aluminium og vinyl . Trærammer er underlagt rot og andre fugtskader , mens metalstel kan opleve korrosion. Vinyl rammer er en holdbar, lav vedligeholdelse option , der arbejder for mange hjem. Brug din placering klima at afgøre, hvilken type materiale kan være bedst egnet til dit hjem. Derudover overveje at købe vinduer, der behandles , så de kan blokere solvarme og holde dit hjem fra at blive for varm. Vinduer er særligt effektive i lokaler med kraftig sol eller en hel væg af vinduer . Vinduerne fås i dobbelt - og tredobbelt -glaseret modeller , så du kan se for en mere intens beskyttelse, hvis dit hjem kræver det.
    Cost

    Når man slår sig på den type vindue , du ønsker , skal du indstille et budget. Nogle typer af vinduer er dyrere end andre, hvilket kan betyde, at du har brug for at genoverveje dine muligheder. Men der er mange vinduesproducenter og installatører , så du kan shoppe rundt indtil du finder en virksomhed, hvis bud falder inden for din prisklasse.
    Fit

    Over tid, begynder vinduer og komponenter til at forværres. Vinduesrammer kan blive skør og kontrakt i løbet af deres liv , så kan opstår huller omkring vinduet , der tillader kladder ind i dit hjem . Hvis dit vindue ikke er korrekt passe på tidspunktet for installationen kan de huller , der udvikler være endnu større og skabe en mere alvorligt problem med luft infiltration i dit hjem. Vælg en installatør med et solidt ry for at sikre, at dine udskiftning vinduer er monteret korrekt fra starten. Fit er især vigtigt i ældre huse , fordi de har tendens til at være utætte på egen hånd.
    Hvor meget at Erstat

    Før der indgås udskifte dine vinduer , overveje, om du skal udskifte hele rammen eller bare rammen . Rammer , der er så dårligt forringet , skæve eller beskadigede , at de ikke kan repareres eller lukkes med caulk skal helt udskiftes. Men hvis dine vinduesrammer er stadig i god stand , er der ingen grund til at udskifte hele komponent. I stedet kun udskifter vinduesrammen . Vinger er tilgængelige med deres egne rammer , så de kan installeres i en eksisterende ramme for en ekstra tæt pasform . Du kan også købe et skærf uden en ramme , der kan placeres i en eksisterende ramme , når nye numre er tilføjet. Typisk, det giver en løsere installation, så det ikke kan være tilrådeligt for ældre huse med luft infiltration problemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en genvej på skrivebordet i Windows 7 
    ·Sådan oprettes den absolutte sti for desktop.ini 
    ·Sådan redigeres Kontrolpanel i Windows 7 
    ·Taster til start Dell i Recovery mode 
    ·Sådan deaktiverer Hvad Kører i Task Bar 
    ·Sådan slettes en prøveversion i Regedit 
    ·Sådan opsige en proces på en Remote PC hjælp Powersh…
    ·Sådan deaktiveres en firewall Uden Administrator Passw…
    ·Sådan Reparation PhotoShop CS 
    ·Sådan slettes en baggrund Files List fra Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Introduktion til Windows XP Professional 
    ·Sådan deaktiveres Aero Theme i Windows Vista 
    ·Sådan Fix Windows XP Hukommelse 
    ·Sådan tilføjes en SCSI -controller til Redhat Linux 
    ·Sådan kontrolleres en MacBook for Spyware 
    ·Sådan Fix en ægte XP Validation Fejl 
    ·Sådan konfigureres IIS 6 til Windows XP Pro x64 
    ·Sådan Watch Live TV -kanaler på din pc 
    ·Sådan Stop Services Med Hiren s bootcd 
    ·Sådan tilføjes Hukommelse i en Dell D60 Laptop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com