| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    DIY CD Jukebox
    Realiseringen af ​​et ægte jukebox er ikke raketvidenskab , men hvis du vil dublere fremstillingsprocessen, kan du forvente at gøre en enorm investering af din tid og penge. I stedet, hvis du ejer en Windows-pc , kan du bruge sin multipurpose hardware og software til at emulere jukebox funktioner. Computerens færdige kabinet ligner den behandlede træramme på en jukebox . Den spinning harddisk , LCD display skærm og lydkort i din pc kan efterligne cd- disk -skifter , blinkende lys og højttalere inde i en jukebox. Den eneste større opgave tilbage for dig at udføre, er at konfigurere og tilpasse din moderne PC -baserede jukebox system. Instruktioner
    Capture Music for Jukebox
    1

    Klik på " Start" på proceslinjen nederst på skrivebordet i Windows. Type " Media Player" i søgefeltet nederst i "Start "-menuen. Tryk på " Enter " for at åbne Windows Media Player ( WMP ) . Indsæt en musik-cd i computerens drev.
    2

    Klik på " Rip CD . " WMP ansøgning vil automatisk rippe dine sange fra cd'en og gemme filerne på harddisken i din computer. Kig efter statuslinjen for at gå fra venstre mod højre , hvilket indikerer ripping er færdig.
    3

    Gentag de foregående to trin for hver cd i din musiksamling. Når du har rippet alle dine albums /sange til harddisken , skal du klikke på "Vis" øverst i WMP . Vælg "Library ", og derefter kan du få vist og kontrollere, at du har taget al din musik . Forlad WMP åbne.
    Organiser din Jukebox musiksamling
    4

    Klik på " View" og vælg derefter " Library ", hvis WMP er i " Now Playing" mode. Klik på " Play" -fanen i højre rude af ansøgningen. Du vil også se en generel playlist menu i venstre rude , og listen over sange i den midterste rude.
    5.

    Klik på en sang eller grupper af sange til at fremhæve filen. Træk og slip filen (r) i det tomme område af " Play "-fanen i højre rude . Fortsæt rulle ned den midterste rude for at finde flere sange og trække dine valg i højre rude , indtil du er færdig. Også trække og slippe filer i højre rude for at ændre den rækkefølge, som de vil spille i jukebox.
    6

    Klik på "Save List" i højre rude . Indtast et navn til din spilleliste i den aktive tekstboksen med den blinkende markør , såsom " My Ripped CD'er Jukebox Collection ". Tryk på " Enter" for at gemme navnet og afslutte tekstfeltet. Forlad WMP åbne.
    Brug din Jukebox
    7

    Klik på " View" og vælg derefter " Library ", hvis WMP er i " Now Playing" mode. Klik på " Playlist" i venstre rude for at udvide markeringen . Højreklik på navnet på din afspilningsliste, og vælg derefter " Play" fra menuen. WMP vil begynde at spille din rippet cd-samling .
    8

    Klik på " View" i toppen af ​​WMP og derefter vælge " Now Playing ". Dette vil overgang WMP til kun at vise medieoplysninger til den sang, der afspilles i øjeblikket , såsom et billede af kunstneren eller bandet. Klik på " rektangulære " ikonet i øverste højre hjørne af WMP for at maksimere vinduet. Den sang og dens tilhørende albumcover /images vil overtage hele skærmen .
    9

    Højreklik et vilkårligt sted i WMP vinduet for at vise en pop- up -menuen. Vælg fra " Visualiseringer , " Forbedringer "eller" Lyrics , billedtekster eller undertekster. "For eksempel , at vælge den sidstnævnte mulighed vil vise tekster til dine sange som de spiller , hvis disse oplysninger er tilgængelige.
    10 < p > Flyt en bærbar computer til centret eller i et andet fremtrædende plads i rummet, så det efterligner placeringen af ​​en traditionel jukebox . Hvis du bruger en stationær med en skærm , omhyggeligt dreje skærmen og højttalerne mod publikum.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan tilføjer jeg en printer til en FiOS Router 
    ·Sådan oprettes genvej fra Windows Stifinder til Deskto…
    ·Sådan tilføjes en pause på en proceslinjen 
    ·Sådan Clean Up Windows 7 
    ·Sådan Hold et dokument Skjult på en multi-user Comput…
    ·Hvordan checker jeg CPU ydeevne på en fjerncomputer 
    ·Inspiron 8000 Specs 
    ·Tilføjelse Custom Buttons til Explorer Command Bar 
    ·Sådan Bo en GIF fil 
    ·Hvordan at slippe af Helpsvc.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres ændringsdatoer i et Mac OS X 
    ·Windows XP Operating System Information 
    ·Sådan blokering filsystemet på en FC4 Grub 
    ·Sådan geninstalleres & Aktivér Windows XP SP2 
    ·Sådan Naviger til Registry Key på Windows Vista 
    ·Sådan fjernes Freecorder 
    ·Hvor meget hukommelse Kan Windows Vista Premium 32-bit …
    ·Sådan Reparation & Stop fejlmeddelelser i Windows XP 
    ·Hvordan du opgraderer til XP Brug af en OEM Product Key…
    ·Sådan Tilslut til Windows få adgang til en computer i…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com