| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Erstat Interiør Window tarme
    Windows er installeret i vores hjem mod vinduet indramning. Gipsvæg er derefter installeret op til vinduet indramning. Dette efterlader en ufærdig udseende på kanten af muren og vinduet. For at dække dette og give vinduet et færdigt udseende, er vinduet tarm installeret. Vindue beklædning er tyndere på enden nærmest vinduet og tykkere da det bevæger sig væk fra vinduet . Vindue hus kan være en almindelig strimmel af træ eller det kan være mønstret . Enten måde , det vigtigste aspekt af at installere kabinettet er mitered nedskæringer på hvert hjørne. Ting du skal
    Utility kniv
    spartel
    Crowbar
    Træaffald
    Hammer
    Blyant
    Målebånd
    geringssav
    Scribe
    Jigsaw Salg Finishing negle
    Træ lim
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Placér spidsen af ​​et hjælpeprogram kniv ind i hjørnet, hvor det gamle vindue kabinettet møder væggen . Klip langs denne søm. Gentag på de tre andre sider af vinduet .
    2

    Sæt kanten af en spartel mellem væggen og kabinettet . Skub forsigtigt kabinettet frem for at fjerne den fra væggen. Dette fungerer bedst, hvis du starter i den ene ende af det stykke af huset og arbejde dig vej ned til den anden ende , forsigtigt vrikke i en håndfuld steder undervejs.
    3

    Indsæt kant af et koben bag huset . Lægge en skrot stykke træ bag håndtaget af koben at beskytte væggen . Hit den udsatte ende af koben med en hammer til at lirke den gamle hus hele vejen ned fra væggen og vinduesrammen. Gentag på de tre andre sider af vinduet .
    4

    Placer kanten af ​​koben under vinduet afføring . Lirke op på den gamle afføring at fjerne det fra vinduet.
    5.

    Hold et stykke nyt trimme op til vinduets venstre side, hvor det vil blive installeret. Lav et mærke på væggen mod yderkanten af ​​trim. Gentag på den højre side af vinduet. Mål afstanden mellem de to mærker , og tilføje to inches.
    6

    Transfer målingen på dit nye afføring brik . Skær fæces at denne længde . Holde et snit afføring mod væggen på højden det vil blive installeret på vinduet . Åbn en scribing værktøj til at matche kløften mellem inderkanten af ​​afføring og den forreste del af vinduet.
    7

    Placer den skriftlærde på den højre ende af afføring. Spore langs afføring , indtil du rammer hullet mellem gips og vinduet indramning. Gentag på den venstre side af afføring . Du vil ende op med en firkant på hver side af afføring , der bliver nødt til at blive skåret ud . Klip de to rektangler med en stiksav .
    8

    Skub afføring tæt mod gipsvæg og ansigtet af vinduet. Hammer efterbehandling søm i afføringen for at holde det på plads.
    9

    Hold et nyt stykke beklædning op til venstre side af vinduet. Ene ende af huset skal sidde fladt på overfladen af afføring . Markér placeringen af hjørnet af vinduet på det stykke af huset . Sæt dette stykke beklædning til side og gentag dette trin med en anden stykke hus på højre side af vinduet. Sørg for, at tynde kant af hvert stykke af kabinettet er står vinduet , når de foretager dette mærke .
    10

    Indstil en geringssav til en 45 graders vinkel. Skær hver tarm ved mærket med den vinkel går op forbi mærket. Hold kabinettet mod væggen ved siden af ​​vinduet . Kontroller rummet mellem kappen og vinduesrammen forbliver nogenlunde 1/4-inch hele længden af huset . Fastgør kabinettet på plads med efterbehandling negle.
    11

    Løft et andet stykke af husets op til toppen af vinduet. Vend huset på hovedet, så den tykke kant er ved siden af ​​vinduet og lad den hvile på de to side tarme. Markere, hvor det punkt hver side kabinet opfylder brik hviler på toppen .
    12

    Gering begge ender af det øverste stykke beklædning til 45 grader . Mærket du har foretaget i det foregående trin angiver, hvor punkt i hvert vinkel vil komme til . Påfør trælim til kanten af ​​den øverste kabinettet og sætte det på plads. Hammer efterbehandling søm i huset for yderligere at sikre det på plads.
    13

    måle længden fra yderkanten af den venstre stykke beklædning til yderkanten af retten stykke beklædning . Overføre denne måling til huset , hvilket vil installeret under afføring , også kaldet forpladsen . Skær forklæde til denne længde. Gerings den indvendige hjørner af ved en 45 graders vinkel , så du kan vedhæfte en tilbagevenden til væggen.
    14

    Hold forklæde op på væggen under afføring. Måle afstanden mellem forpladsen og væggen. Skære små stykker beklædning til denne måling. Gerings off de udvendige hjørner af disse stykker til en 45 -graders vinkel, så de passer stramt til enderne af forpladsen .
    15

    Spread trælim langs mitered kanter de små stykker og skubbe dem mod enderne af forpladsen . Hold forpladsen under afføring og fastgør det på plads med efterbehandling negle.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Login til Windows 7 uden password 
    ·Sådan får du en skærm til ikke at gå i dvaletilstan…
    ·Sådan oprettes USB Bootable Windows 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Acer Aspire WinXP Insta…
    ·Sådan Stream et videosignal 
    ·Sådan ændres produktnøglen på Media Center 
    ·Microsoft Anbefalet Anti- virus programmer 
    ·Hvordan installerer jeg Windows 98 på en Dell Dimensio…
    ·Sådan downloader et tema på din HP Pavilion Dv5000 
    ·Sådan Autoopdatering en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du vist en Web History på Windows Vista 
    ·Sådan kontrollere, hvilken version af Direct X du nød…
    ·Sådan Tilføj & Fjern et program , der ikke fungerer 
    ·Msconfig Startup Options 
    ·Sådan kører XP Repair Pro 4.0 
    ·Sådan sparer et dokument oprettet i Windows Vista til …
    ·Sådan Hold en computer i at genstarte automatisk 
    ·Sådan Genstart Mobiltelefoner 
    ·Sådan gendannes din proceslinje & Start Menu 
    ·Sådan formateres en HD i HP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com