| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan installerer jeg Windows 98 på en Dell Dimension 5150
    ? Du kan installere Windows 98 ved at starte computeren til en installations-cd eller fra installationsfilerne på harddisken . En populær metode til dette inkluderer at kopiere filerne til en mappe fra en arbejdsgruppe installation af en ældre version af Windows , og derefter genstarte i MS DOS tilstand , slette alle de andre mapper og filer , og kører opsætningen fra harddisken . Dette skaber en ren installation , der kører meget hurtigere end en typisk installation af Windows 98 -cd'en. Hvad du har brug
    Computer med cd-rom -drev
    Windows 98 installations-cd'en
    Windows 98 nøglekode
    drivere til hardware , der er installeret på computeren
    Vis Flere Instruktioner < br > ren installation fra Windows 98 Installation CD
    1

    Boot til Windows 98 installations-cd og vælger at installere operativsystemet . Hvis systemet ikke vil starte fra cd'en , og systemet har et diskettedrev , skal du indsætte opstart diskette i diskettedrevet , mens Windows 98 installations-cd'en er i cd-drevet , og genstart . Alternativt en intern eller ekstern diskettedrev kan knyttes til systemet for dette skridt.
    2

    Følg anvisningerne for at installere systemet , vælge standard svar på hver af anvisningerne. Disse indstillinger kan let ændres efter installationen er fuldført.
    3

    Lad hardware - afsløring fasen til at fortsætte ved at vælge " Next " eller " Afslut" ved hver prompt.
    < br > 4

    Fjern cd'en, og genstart computeren for at starte indlæsning drivere. Højreklik på "Denne computer" og vælg " Egenskaber" > "Hardware "> "Device Manager" , eller gå til "Control Panel " og vælg "Device Manager" .
    5

    Vælg en enhed, der er markeret med et udråbstegn eller spørgsmålstegn og dobbeltklik på den.
    6

    Vælg at opdatere driveren. Indsæt disketten for enheden, når du bliver bedt om , og direkte Windows for at finde driverfilerne til Windows 98 på disken. Alternativt hente driverne fra fabrikanternes websteder .
    Opgradering til Windows 98 fra Windows 3.1, Windows 3.11 for Workgroups eller Windows 95
    7

    indsætte Windows 98 installationen CD i CD-ROM drevet, når Windows kører , og vælger at opgradere Windows.
    8

    Indtast den nøglekode , der fulgte med Windows 98, som regel placeret på en etiket fastgjort til computeren eller inden diskens emballage. Dette er den 25 alfanumeriske tegn sekvens, der er licens -koden for den enkelte installation af Windows på én computer. Følg anvisningerne for at installere softwaren. Tag cd'en og genstarte når det står færdigt .
    9

    Højreklik på "Denne computer" og vælg " Egenskaber" > "Hardware "> "Device Manager" , eller gå til "Control Panel" og vælg " Device manager" .
    10

    Vælg at opdatere hver driver, der kræver opmærksomhed , som angivet af et udråbstegn eller spørgsmålstegn ved siden af ​​navnet på enheden. Indsæt disketten for den enkelte enhed, når du bliver bedt om , og direkte Windows for at finde driverfilerne til Windows 98 på disken. Alternativt driverne kan downloades fra producentens hjemmeside .
    Clean -installation fra harddisk
    11

    Opret en mappe på C-drevet af en arbejdsgruppe computer med cd- rom-understøttelse , og kopiere indholdet af Windows- installations-cd'en til dette drev.
    12

    Genstart computeren i MS -DOS-tilstand ved at vælge " Start "> " Shutdown "> " Genstart i DOS mode " , eller alternativt starte computeren til en DOS-startdiskette ved at placere en startdiskette i diskettedrevet og genstart . Slet alle de filer og mapper på drevet , med undtagelse af én , der indeholder Windows 98 filer , ved hjælp af kommandoen " deltree * *". Ved roden prompt, som er den vigtigste DOS beder udpeget af symbolet " C: \\ " . Dette vil slette alt på harddisken , som er nødvendig for en ren installation. Alle data vil blive tabt på dette tidspunkt , så ikke udføre dette trin , hvis der er filer på det drev, der skal gemmes .
    13

    Ændring i den mappe, der indeholder Windows 98 filer ved hjælp kommandoen "cd win98 " ( erstatte navnet på den mappe for win98 ), og derefter køre setup.exe ved at skrive " setup" og trykke på " Enter" . Følg alle anvisningerne for at installere operativsystemet . Tag cd'en og genstarte når du er færdig .
    14

    Højreklik på "Denne computer" og vælg " Egenskaber" > "Hardware "> "Device Manager" , eller gå til "Control Panel" og vælg " Device manager" .
    15

    Vælg en enhed , der er markeret med et udråbstegn eller spørgsmålstegn og dobbeltklik på den. Vælg at opdatere driveren. Indsæt disketten for enheden, når du bliver bedt om , og direkte Windows for at finde driverfilerne til Windows 98 på disken. Alternativt kan driverne downloades fra producentens hjemmeside og placeret i en mappe på computeren . Gentag dette trin, indtil alle drivere fungerer korrekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Magnifying Ikon i en Toolbar 
    ·Hvor hen til Reset HP ILO Fra Windows 
    ·Sådan oprettes nye mapper på skrivebordet 
    ·Sådan ændres en animeret markørikonet 
    ·Hvordan at reparere en Slipping Microsoft Wheel 
    ·Hvad er SPCLITE & Har jeg brug for det 
    ·Sådan Sync en iPAQ med Windows Media Player 
    ·Sådan gendannes mappen Billeder 
    ·Sådan ændres Baggrund på en Samsung Netbook N150 Plu…
    ·Sådan Tilføj Hulu til Windows 7 Media Center 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan genstarte din Windows XP computer 
    ·Sådan gendannes en Toshiba L40 
    ·Sådan opdaterer Windows '98 drivere 
    ·Sådan Slet flere papirkurve på skrivebordet Ikon Inds…
    ·Hvordan laver en administration konto ved hjælp af Reg…
    ·Hvordan at slippe af BNI 
    ·Sådan installeres Visual Basic Scripting til Vista 
    ·Sådan tilmelder du dig Mscoree.Dll 
    ·Hvordan at tilføje Flash til iWeb 
    ·Sådan gendannes Windows XP PC Health 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com