| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Windows 95 på en Virtual PC
    Microsoft Virtual PC er et gratis værktøj til Windows-brugere , der tillader dig at køre et separat operativsystem inde i et vindue på skrivebordet i Windows. En af fordelene ved at bruge Microsoft Virtual PC er, at det giver din computer til at køre software designet til ældre versioner af Windows , såsom Windows 95 . Hvis du har et gammelt spil eller hjælpeprogrammet , der ikke kører på moderne versioner af Windows , kan du oprette en Windows 95 Virtual PC til at bruge softwaren . Ting du skal
    Windows 95 installations-cd'en
    Windows 95 serienummer
    Vis Flere Instruktioner
    Opsætning af Virtual PC
    1

    Download og installer Microsoft Virtual PC . Virtual PC er tilgængelig på Microsofts websted. Launch Virtual PC efter installation af det.
    2

    Klik på knappen "Ny" i Virtual PC Console vinduet. The New Virtual Machine Wizard vises. Klik på "Næste".
    3

    Vælg "Opret en virtuel maskine " på listen over emner , og klik derefter på "Næste".
    4

    Indtast et navn , såsom " Windows 95 ", som du kan bruge til at identificere den virtuelle maskine , og klik på " Næste".
    5

    Klik på drop -down menuen under " Operating System" og vælg " Windows 95 . " Den Virtual PC hjælpeprogram tyder computerens indstillinger , der er passende for en computer fra 1990'erne . Klik "Næste" to gange.
    6

    Vælg " En ny virtuel harddisk ", og klik derefter på "Næste".
    7

    Type mængden af ​​plads i megabyte , der du gerne vil Microsoft Virtual PC til at afsætte til harddisken på Windows 95 Virtual PC . Den nytte foreslår automatisk en harddisk passende størrelse for operativsystemet . Klik på "Næste " og derefter klikke på "Finish ".
    Installation af Windows 95 på Virtual PC
    8

    Indsæt Windows 95 installations-cd'en og dobbeltklik på Windows 95 virtuelle PC. Den virtuelle pc åbner i et nyt vindue og forsøger at starte op .
    9

    Klik på "CD " drop- down i toppen af ​​den virtuelle pc- vinduet , og klik derefter på bogstavet for det drev, du har indsat Windows 95 disk i .
    10

    Klik på " Action " drop- down , og derefter vælge " Reset ". De virtuelle pc genstarter og bruger Windows 95-cd til at starte. Når denne proces er færdig, bør du se en blå skærm med "Microsoft Windows 95 Setup" øverst . Tryk på " Enter "-tasten.
    11

    Vælg " Configure allokeret diskplads " fra menuen ved at bruge tastaturets piletaster , og tryk derefter på "Enter" to gange. De virtuelle pc genstarter og formater den virtuelle harddisk.
    12

    Tryk på " Enter" igen for at få setup utility udføre en rutinemæssig kontrol af systemet. Efter et par sekunder vil den virtuelle PC skifte til at vise den grafiske del af Windows 95 installation. På dette punkt bliver musemarkøren aktiv . Klik på "Fortsæt".
    13

    Læs elementerne er skitseret i den software licensaftale for Windows 95 . Klik på "Ja " for at acceptere aftalen og fortsætte installationen , og klik derefter på "Næste" to gange.
    14

    Vælg den type af Windows 95 -installation, du vil udføre. I de fleste tilfælde skal du vælge "Typical ". Hvis du opdager, at software, du vil bruge, kræver en valgfri del af Windows 95 , du valgte ikke at installere , kan du installere det senere. Klik på "Næste".
    15

    Indtast dit serienummer til Windows 95 præcis som det er vist på produktets emballage , herunder bindestreger mellem grupper af numre. Klik på "Næste".
    16

    Skriv dit navn og navnet på den organisation, du arbejder for , hvis du installerer Windows 95 på en business computer. Klik på "Næste".
    17 p Hvis du ønsker den virtuelle pc til at udnytte netværket og lydkort installeret på din computer , skal du markere de relevante afkrydsningsfelter , og klik derefter på "Næste". Windows 95 registrerer denne hardware og installerer de nødvendige drivere.
    18

    Brug afkrydsningsfelterne vises for at angive , om du ønsker Windows 95 for at installere valgfrie kommunikations komponenter såsom Microsoft Mail og Microsoft Fax . Klik på "Næste".
    19

    Vælg "Vis mig listen over komponenter , så jeg kan vælge ", hvis du vil installere yderligere valgfrie komponenter af Windows 95 . Alternativt kan du vælge "Installer de mest almindelige komponenter ", og klik derefter på "Næste".
    20

    Vælg " Nej, jeg vil ikke have en startdiskette " og derefter på "Næste" to gange. Windows 95 begynder at kopiere operativsystemet fra installationsdisken til den virtuelle harddisk.
    21

    Klik på " Afslut" knappen, når Windows 95 er færdig kopiering af filer til din computer. De virtuelle pc genstarter. Hvis du ser det blå "Microsoft Windows 95 Setup" skærmen igen , skal du klikke på "CD " drop- down , og klik derefter på " Eject ". Genstart den virtuelle pc igen. Når computeren genstarter , Windows 95 beder et par yderligere spørgsmål om din region og tidsindstillinger. Efter dette , er den virtuelle pc klar til brug.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får vist skjulte mapper med kommandoer 
    ·Sådan Set Up et Ad hoc-netværk på din laptop 
    ·Sådan Set en virtuel hukommelse 
    ·Sådan fjernes Windows Update manager 
    ·Sådan oprettes en harddiskpartition 
    ·Hvordan kan jeg ændre administrator password på en HD…
    ·Sådan fjernes et foto Baggrund Brug billede Broadway 
    ·Sådan Fix & Brug Windows Klassisk Folders 
    ·Sådan fjernes en indtastning med Regedit 
    ·Sådan holder My Internet forbindelse til min laptop , …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Take Off tilføjelser 
    ·Sådan bruges en Toshiba Recover disk på en anden comp…
    ·Sådan bruges Intrusion Prevention 
    ·Sådan tilføjes et vindue Casing 
    ·Sådan ændres logonpauseskærmen Ventetid i Vista 
    ·Hvordan til at skrive specielle symboler på en pc elle…
    ·Sådan aktiveres Vent på en Screensaver 
    ·Sådan gendannes data fra korrupte Harddiske 
    ·Sådan installeres Windows på Linux 
    ·Sådan Dræb en App med Terminal 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com