| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Erstat Blinds & Put i Gardiner
    Hvis blinds på et vindue i dit hjem er gammel og nedslidt ud , kan det være tid til at udskifte dem. Mens du stadig kan bruge persienner , der bare ser slidte , hvis de ikke vil gå op og ned eller lameller blinds vil ikke åbne , de ikke længere tjener sit formål. Du kan erstatte ikke-arbejdende persienner og føje gardiner over et vindue for fuldstændig dækning . Ting du skal
    stjerneskruetrækker
    skruetrækker
    Målebånd
    Lige kant eller en lineal Salg Level
    Afdækningstape
    Gardinstang parentes
    Gardinstang
    gardiner
    Vis Flere Instruktioner
    Udskift blinds
    1

    Skru beslagene i bunden af blinds , hvis hold i bunden af blinds på plads. Disse er mest almindelige på vinduer i døre. Når du skrue skruerne forbinder beslagene til både bundskinne af blinds og vinduesrammen , blinds kommer fri fra bunden af ​​vinduet.
    2

    Find stikket i den ene ende af blinds topstykke eller tykt metal eller træ del på toppen af ​​blinds . Hvis der er en ende cap, pop det fri med en fingernegl eller en skruetrækker til at finde enten skruen, der holder blinds på plads.
    3

    Skru skruen til gratis den ene ende af overlisten fra beslaget på denne side. Hvis du ikke kan finde en skrue på topstykket , er enderne formentlig holdes på plads gennem spænding og den blinde kan fjernes ved at trække den ene side med nok kraft til at pop det fri fra stikket holder den på plads .

    4

    Fjern topstykket . Hvis spændingen alene holder topstykket op skinnen automatisk kommer løs på den anden side , når du trækker den ene side ud af holderen . Hvis topstykket bruger skruer , fjerne skruen fra slutningen af topstykket , der stadig er forbundet til at afbryde topstykket fra beslaget .
    5.

    Tag skruerne beslagene på plads på vinduesrammen og fjerne beslagene fra vinduet . Fastgør beslagene for de nye blinds til vinduesrammen , pop topstykket på plads , eller skru den i, hvis det kommer med skruer til fastgørelse det til konsollerne , træk blinds ned, så de dækker hele vinduet til vindueskarmen og vedhæfte de nederste beslag , hvis du ønsker at bruge dem .
    Hang Gardiner
    6

    Measure 2 til 4 inches op fra toppen af vinduesrammen i hver ende af vinduet . Lay en lige kant eller en lineal mellem de to mærker med et niveau på toppen for at sikre, de mærker er endnu . Sæt et stykke tape på plads lige uden for hver kant af vinduet , hvor du ønsker at installere beslag til gardinstang .
    7

    Installer beslag til gardinstang på hvert stykke tape , foring toppen af ​​beslaget op med den øverste kant af afdækningstape . Fastgør beslagene til væggen med de medfølgende skruer med gardinstang .
    8

    Sno finial den ene ende af gardinstang mod uret for at fjerne det fra enden af ​​stangen . Skub gardinerne på plads på gardinstang og skru finial tilbage på enden af ​​stangen .
    9

    Placer den ene ende af gardinstang i hvert beslag . Hvis du forlænget gardinstang til brug på vinduet kan du bruge den tredje beslag følger med stangen. Installer dette beslag ved at sprede gardiner til at afsløre midten af ​​stangen og skubbe beslaget op under stangens centrum , således at stangen sidder i det , som det gør med de andre beslag . Holder bøjlen på plads fastgøre beslaget til væggen ved hjælp af de medfølgende skruer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Start en Apache Tråd Hukommelse Forbrug 
    ·Sådan Defragmenter fra en kommandolinje 
    ·Sådan opdaterer MyDVD 
    ·Hvordan man laver en Windows 7 Desktop Slideshow Displa…
    ·Regedit Kill Process 
    ·Sådan ændres tilbage, hvis alle filer nu er Open med …
    ·Sådan Set en Timer på computeren 
    ·Sådan måler for udskiftning Casement Windows 
    ·Den Debugger Kan ikke oprette forbindelse til fjerncomp…
    ·Hvordan at sende en fax fra kommandolinjen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en fjernforbindelse 
    ·Sådan gendannes en Microsoft Windows 2003 Server 
    ·Sådan Find en dekomprimeringsprogram for en Format 
    ·Sådan oprettes en skabelon i CentOS 5.4 
    ·Sådan ændres The Letter størrelse på din Internet s…
    ·Sådan fjerne uønsket Start Up processer fra Windows 
    ·Hvad er Glut32.Dll 
    ·Sådan installeres XP på en Acer Aspire med New HDD 
    ·Sådan installeres drivere 
    ·Sådan at redigere tekst i et Word- dokument via CMD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com