| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan laver jeg en Vinduespost for Vinyl Windows
    ? Fashioning sprosser for en vinyl vindue behøver ikke at være svært. Succes i dette projekt er sikret , når de korrekte målinger og passende materialer valgt til midterpost . Vælg hvide strimler af PVC, der ikke er mere end en tomme i bredden. Vurdere sprosser på en konventionel glas vindue , hvis der er tvivl om, hvad der er passende. Mængden af ​​vertikale løbere eller poste pr vindue vil blive bestemt af størrelsen af vinduet og det ønskede udseende angivet i udformning. Ting du skal
    Metal målebånd
    Blyant
    Notebook
    forskårne længder af flade en tomme bred PVC med en skrå kant
    Kontakt lim
    Lille chip børste
    absorberende bomuldsklud
    Arbejdsbord
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tag metal målebånd i hånden og omhyggeligt måle vinduet højde ved det højre , venstre og center point. Optag hver måling i notebook med en etiket, under hver måling for at angive placeringen . Undersøg bredden af ​​vinduet og træffe afgørelse om antallet af ønskede sprosser . Planlægger at installere fem sprosser for en 36 tommer vindue . Planlægger at installere en lodpost til det ekstreme højre og yderste venstre i vinduet området. Planlægger at installere en midterpost dødpunkt af vinduet området. Installere de resterende to midterposter til venstre og højre for midten Vinduespost en lige afstand fra centrum og sider . Brug blyant til at markere et sted på den vandrette ved hvert punkt, hvor en lodpost vil begynde og slutte. Mål at forsikre nøjagtighed.
    2

    Besøg den lokale håndværk eller isenkræmmer og vælge en tomme bred hvid PVC færdig med en skrå kant på den venstre og højre . Tal med butikken ledsager og anmode om, at der kører længden af ​​PVC skæres i butikken til det færdige måling for hver midterpost . Kontroller målinger i projektet notesbog. Køb ti udskårne stykker , til at omfatte fem sprosser til interiøret og fem vinduesposter for det ydre. Køb en lille beholder med kontaktlim og en billig én tomme chip pensel.
    3

    Brug absorberende bomuldsklud ved vinduet . Tør den indvendige og udvendige af vinduet rent for alt støv og jord. Placer sprosser side om side med de affasede kanter mod bordpladen . Åbne beholderen for kontakt lim . Dyp enden af chip pensel i limen . Brug frisk faste strøg til lidt male lim på bagsiden af ​​hvert midterpost . Mal en svag stribe af lim på vinduet overfladen på hver lodret placering linje , både på det indre og det ydre. Vent til limen bliver næsten tør.
    4

    Begynd at montere første midterpost ved centrum på den indvendige . Fortsæt med hver lodpost til venstre og højre for midten . Gentag proceduren på den udvendige vindue området. Monter de udvendige sprosser direkte over det område, som de indvendige sprosser for at opnå et professionelt færdigt look. Forsegle beholderen for kontakt lim . Lad limen på chippen tørt . Skær spidsen af ​​børster tilsmudset med lim. Gemme væk chip pensel og beholderen med lim til et fremtidigt projekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hold Wallpaper Fra Strækker Vandret 
    ·Sådan Gør Factory Restore på EMachine T2892 
    ·Sådan Lås en skrivebordsbaggrund i Windows 7 
    ·Sådan oprettes en TGZ fil i Windows 
    ·Sådan Lås din computer 
    ·Sådan Undelete indholdet på papirkurven 
    ·Sådan opdaterer ACPI drivere 
    ·Hvor hen til Reset Winword 
    ·Sådan fjernes en partition fra en harddisk 
    ·Sådan finder du den pc, Sender en bestemt e-mail Excha…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en partition til root på Slackware 
    ·Sådan Genstart en Toshiba E -Studio 455 
    ·Hvad er tre ansøgninger, Brug en Real- Time Operating …
    ·Sådan Spring en Disk Check 
    ·System Recovery for en Dell Dimension 3000 
    ·Hvordan kan man se forskellen mellem tidsstempler på v…
    ·Hvor Er TMP mappe på en Mac 
    ·Sådan slette hukommelsen på Windows XP 
    ·Windows Domain Administrator Tools 
    ·Hvordan laver Ubuntu boote fra USB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com