| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Domain Administrator Tools
    En Windows domæne er en gruppering af servere, arbejdsstationer og andre netværksressourcer organiseret i en logisk struktur . Brug det domæne modellen giver forbedret netværkssikkerhed, centraliserede ledelseskompetencer og ekstra administrativ kontrol. Microsoft giver en række værktøjer til styring af din Active Directory-domæne som standard under domænecontroller installationsprocessen. Yderligere værktøjer er også tilgængelige online fra Microsoft og andre tredjeparts softwareudviklere. Active Directory-brugere og-computere

    Den primære værktøj til styring et domæne er Active Directory-brugere og-computere snap -in til Microsoft Management Console. Dette værktøj er i stand til at kontrollere næsten ethvert aspekt af domænet , herunder at oprette, ændre , slette og flytte domæne objekter. Desuden giver Active Directory-brugere og-computere værktøjet mulighed for at søge efter objekter i domænet struktur. For at bruge dette værktøj , skal brugeren være medlem af enten Domain Admins eller Enterprise Admins sikkerhedsgruppen .
    Active Directory-domæner og -tillidsforhold

    En anden snap- in for Microsoft Management Console er Active Directory-domæner og Trusts værktøj . Dette værktøj bruges til at styre domæne funktionelle niveauer, som bestemmer, hvad domæne funktioner er tilgængelige, og hvad server versioner er i stand til hosting domæne -tjenester. For eksempel, hvis det domæne funktionsniveau er sat til Windows 2003 er det kun servere, der kører Windows 2003 eller en nyere server version, støttes i rollen som domænecontroller. Dette værktøj bruges også til styring af tillidsforhold mellem domæner , der definerer hvilke ressourcer der er til rådighed fra et domæne til et andet uden behov for flere brugerkonti .

    Active Directory Sites og Service < br >

    Endnu Microsoft Management Console snap -in er Active Directory Sites and Services værktøj . Dette værktøj bruges primært til at styre replikering af biblioteket data. Data replikation anvendes i et miljø , der indeholder flere domænecontrollere. Replication er processen synkronisere database, der indeholder alle de oplysninger, der anvendes af det domæne mellem domænecontrollere. Ved at bruge dette værktøj til at planlægge replikering tid og frekvens , kan virkningen på netværk udnyttelse kontrolleres.
    CSVDE

    En kommando linje værktøj , der CSVDE.EXE bruges til importere og eksportere domæne data. Dette værktøj bruger kommasepareret formaterede filer. Disse filer er almindeligvis omtales som CSV-filer . CSV-filer kan redigeres med en teksteditor , og de fleste regnearksprogrammer. Dette værktøj er begrænset til indsættelse og udtrække data og kan ikke anvendes til at ændre eller slette eksisterende oplysninger i domænet database . Dette værktøj skal udføres fra en kommandoprompt kører som administrator.
    LDIFDE

    anden kommando linje værktøj , der LDIFDE.EXE bruges til at oprette, ændre og slette domæne data . Dette værktøj bruger filer almindeligvis omtales som LDIF filer. LDIF står for LDAP Data Interchange Format , som er en standard skabt til at gøre batch ændring af LDAP kompatible mapper. Ligesom CSVDE.EXE skal dette værktøj skal udføres fra en kommandoprompt kører som administrator.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres navnet på et netværk 
    ·Placering af et Microsoft Office Document Imaging File 
    ·Pella Windows Installation 
    ·Windows Performance Diagnostics 
    ·Sådan Wire Slut en Xbox 360 til en PC 
    ·Sådan Fix manglende filer i Windows 7 
    ·Sådan pakkes Windows 95- Product Key 
    ·Sådan oprettes en Windows 2000 Professional Startdisk …
    ·Sådan foretages fejlfinding af Blue Screen of Death 
    ·Sådan Slet File History Søg 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres , Tillad eller Skift pop -ups i Wind…
    ·Sådan Clear Mac Caches 
    ·Sådan ændres navnet på den registrerede ejer af Wind…
    ·Sådan installeres Windows XP på en Acer Aspire 4310 
    ·Sådan ændres Access privilegier & tilladelser på din…
    ·Sådan Splice en MacBook Power Cord 
    ·Sådan kører Linux på en Panasonic Toughbook 
    ·Sådan downloader Linux Mint 9 
    ·Sådan Put billeder på en computer fra et digitalt kam…
    ·Sådan Find USB Drev på Networks 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com