| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Andersen 200-serien Windows
    Andersen er en stor producent af døre og vinduer , med speciale i bolig vinduer og storm døre. Deres 200-serien er kvalitet arkitektoniske vinduer, der er designet til søm -on , eller nybyggeri installation. De har lav energi, dual- rude termoglas for energieffektivitet . Deres tilt -in vask gør vinduet let at vedligeholde . Installation er temmelig standard med en sømning flange tilgængelig på alle fire sider af vinduesrammen . Ting du skal
    Formbar blinkende
    Hæftepistol
    Andersen vindue
    Blinkende caulk
    16d negle
    Hammer
    Shims Salg Level
    Drip cap

    Vis Flere Instruktioner
    1

    Cut og fold housewrap ind i vinduet åbning, foring siderne og bunden af åbningen . Staple wrap på plads i hjørnerne . Skær housewrap øverst i vinduet , beveling enderne ud fra de øverste hjørner i en 45 graders vinkel omkring 3 inches op . Løft klappen skabt af denne proces og tape den til housewrap over vinduet . Dette rum giver mulighed for placering af drop hætte.
    2

    Installer formbare blinker i bunden og nederste hjørner af vinduet åbning. Skræl den selvklæbende papir fra bagsiden og glatte fleksible blinkende ind i vindueskarmen , der starter i midten af ​​vinduet og arbejder på at de udvendige hjørner. Brug en nylon brede ben skraber til at udjævne blinkende arbejder for at holde rynker fra formning .
    3

    Påfør en stribe af silikone kalfatring langs toppen og ned på begge sider af vinduet åbning på ydersiden af ​​muren . Må ikke caulk den nederste kant , lade den stå åben for at lade vinduet for at "græde " - . Eller tillade fugt at undslippe
    4

    Placer en shim i hvert hjørne af bunden vindueskarm. Løft vinduet i position med sømning flange på ydersiden af væggen . Indstil vinduet i indtil flangen flugter med væggen . Center enheden mellem de to sider af åbningen . Kør en 16d søm gennem sømning flange i højre øverste hjørne for at holde vinduet på plads.
    5.

    Sæt et niveau på indersiden vindueskarmen . Juster shims under nederste hjørner , indtil karmen af vinduet er plant og boblen er centreret i indikator. Tjek den side jambs for niveau og juster bunden af ​​vinduet ind eller ud en anelse for at centrere boblen . Måle vinduet hjørne til hjørne diagonalt begge veje. Hvis målingerne er mere end en 1/8 af en tomme fra, justere shims indtil de er indenfor 1/8 af en tomme .
    6

    Wedge afstandsstykker mellem ydersiden af vinduet karmen og vægramme i alle fire hjørner , på begge lodrette sider og toppen . Fastgør sømning flange med søm på alle fire sider . Kør i et søm hver 8 til 10 inches. Fold housewrap ned over den øverste kant af sømning flange.
    7

    Påfør en stribe af blinkende caulk langs toppen af vinduet , på toppen af ​​sømning flange. Bevæge sig hurtigt at centrere vandnæsen over vinduet . Tryk den fast ind i fugemasse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Zune Quickplay som skrivebordsbaggrund 
    ·Kan jeg sætte mit side fil på en separat Drive 
    ·Sådan fjernes en Hallmark eKort i Postcard.Zip 
    ·Sådan kører Chkdsk Utility i Windows 2003 
    ·Sådan aktiveres Systemgendannelse i Windows 2003 
    ·Windows 7 Exchange Management Tools 
    ·Sådan oprettes en lyd-dvd med Nero 
    ·Sådan får du den AGS Cursor 
    ·Sådan Block iTunes 
    ·Sådan slettes en USB Root Hub 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan udskriver jeg Billedtekster med mine billeder 
    ·Tips om Organisering elektroniske filer 
    ·Sådan installeres HD 5870 drivere på en Asus G73JH 
    ·Hvad er Windowroot System32/Hal.Dll 
    ·Sådan kører en Systemgendannelse på en bærbar compu…
    ·Sådan Set Up en iBook G4 for en dial-up forbindelse me…
    ·Microsoft Windows Vista Home Premium Information 
    ·Hvordan man gør en ren installation af Windows Vista 6…
    ·Hvordan kan man øge kvaliteten af ​​Windows Media Cent…
    ·Sådan kopieres XP til en ny harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com