| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Fordele ved Windows 7
    Operativsystemer lede informationsstrømmen i din computer. Når du starter et program eller oprette forbindelse til internettet , et operativsystem fortæller computer hardware og software , hvor meget hukommelse til at bruge og giver anvisninger for tilslutning. Udgivet i 2009 , Microsoft Windows 7 er et operativsystem til en pc. Betragtes som mere stabil end forgængeren , Windows Vista, Windows 7 er fordele omfatter forbedret computing ydeevne og et renere interface. Grænseflade

    Windows 7 indeholder en ny grænseflade med proceslinjen . Proceslinjen har ikoner i stedet for etiketter , så du har mindre rod på din skærm. Når du fører musen over et ikon , vises en miniature ( en proces kaldet Live- Preview) , så du kan få en idé om dine åbne programmer , før du klikker dem. Du kan omarrangere ikonerne på proceslinjen ved at klikke og trække dem. Andre forbedringer til interfacet inkluderer Aero Peek , som giver dig mulighed for at se gennem åbne vinduer på dit skrivebord og Aero-temaer , som lader dig tilpasse din Windows-skrivebordet lettere .
    Start Menu
    < br >

    Windows 7 har en nydesignet Start Menu . Menuen Start er nu en cirkulær ikon og viser nyligt anvendte programmer på venstre side af menuen. Den højre side er en liste over almindeligt anvendte mapper og system applikationer, såsom Kontrolpanel. En fordel i Windows 7 Start Menu er jumplisterne . De giver en anden måde at navigere gennem ofte brugte programmer uden at åbne Windows Stifinder og vader gennem mapper. Hop Lister til Microsoft Word , for eksempel, viser nyligt oprettede dokumenter , mens jumplister til Internet Explorer show hjemmesider.
    Security

    En fordel ved Windows 7 er et mere sikkert operativsystem. Action Center har erstattet Vistas Security Center. På den højre side af proceslinjen er systembakken , der indeholder ikoner, der angiver applikationer - såsom en virus checker eller firewall - kører. Dette er også et meddelelsesområdet. Du kan administrere computerens sikkerhedsfunktioner - såsom firewall, anti- virus software og automatiske opdateringer - fra Action Center. Det er konfigurerbart , så du kan indstille User Account Control ( UAC ) skyder til et sikkerhedsniveau , du foretrækker. Mange programmer installerer ikoner i dette område til automatiske opdateringer. Du kan blokere programmer fra at sætte meddelelser i systembakken via et kontrolpanel i aktion Center.
    Applications

    Windows operativsystemer kommer med programmer til at køre medier , tilføj tal og udføre nogle grundlæggende billedredigering - blandt andre funktioner . En ekstra fordel i Windows 7 er det nye design af nogle af dens system applikationer . Windows Media Player, Lommeregner nytte, Internet Explorer , Maling og WordPad alle modtaget nye interfaces med Windows 7 .
    Hardware Support

    Windows 7 indeholder nye funktioner til at hjælpe styre hardware periferiudstyr du lægger på computeren. Device Stages vises i proceslinjen for at hjælpe med at styre printere, digitale kameraer og andre enheder . Når du tilslutter en enhed , vises et ikon på proceslinjen . Højreklik på ikonet for at få flere oplysninger om hardware, såsom hvor at bestille blæk til en printer eller en batterimåler for et digitalt kamera.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes GRLDR 
    ·Sådan ændres filrettigheder på Windows 
    ·Sådan Kill Msiexec.exe 
    ·Sådan får Files Efter en computer er blevet omformate…
    ·Sådan slettes en baggrund Files List fra Windows 
    ·Sådan ændres Explorer.exe 
    ·Sådan kontrolleres , om et styresystem er blevet aktiv…
    ·Hvordan at slippe af Om Blank side 
    ·Sådan Reimage din computer 
    ·Hvordan at skjule en mappe i Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ændrer jeg en XP Cached Password 
    ·Sådan Bestem Hvis Microsoft Installer blev installeret…
    ·Sådan Søg efter opdateringer til Windows Media Center…
    ·Microsoft Licensing Options 
    ·Sådan tilmelder du dig Msdatgrd OCX 
    ·Sådan bruges en PC som faxmaskine 
    ·Sådan deaktiveres Start Up Programmer & Fine Tweak XP 
    ·Sådan ændres IPA Metadata 
    ·Sådan geninstalleres Vista & Download opdateringer 
    ·Sådan Fix Unmountable Boot bind i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com