| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Årsagerne MSConfig ikke vil åbne
    Når MSConfig ikke kan åbnes , brugeren og computeren står potentielt alvorlige konsekvenser , da denne manglende point til system infektion eller fejl i filsystemet . MSConfig eller Microsoft System Configuration Utility , er en indbygget fejlfinding værktøj til Microsoft Windows-operativsystemer . I Vista eller Windows 7 , er det kendt simpelthen som System Configuration , men udfører de samme funktioner . Ved hjælp af MSConfig , er det muligt at ændre mange system, og service- indstillingerne på en Windows-computer til at afsløre og reparere systemfejl. Malware eller anden software Trusler

    Den primære årsag til MSConfig ikke fungerer ordentligt, er malware eller et system infektion af en slags. Virus, scareware ( ondsindede programmer, der foregiver at være anti -virus programmer ) , og et væld af andre typer af skadelig software med vilje deaktivere MSConfig at forhindre brugeren i fejlfinding af systemet. Hvis dette er tilfældet , vil MSConfig enten ikke åbne overhovedet, eller åbner kortvarigt og ned uden advarsel. Typisk vil en MSConfig fejl forårsaget af malware ikke generere en fejlmeddelelse .
    File System Fejl

    Kernen Windows er simpelthen en organisation af filer og kommandoer, instruere systemet om, hvordan man kan fungere rigtigt. Når de grundlæggende Windows- komponenter som MSConfig undlader at indlæse eller fungerer korrekt, kan en fil systemfejl være synderen . Et filsystem fejl er en forkert behandling af visse vigtige filer i operativsystemet , og kan være forårsaget af en manglende fil , eller af en fil med ødelagte data . Disse fejl viser sig efter en systemfejl af en slags, såsom et nedbrud eller en ukorrekt eller afbrudt lukning. Hvis dette er tilfældet, vil MSConfig enten ikke åbne eller vil gå ned , men vil generere en fejlmeddelelse og antal. At afgøre, om denne fejl er forårsaget af en manglende fil , skal du gå til C :/Windows /Services Pack/i386/msconfig .
    Anti -Virus Falsk positiv
    < p > Selvom sjældne , legitime anti- virus programmer kan forhindre MSConfig at fungere korrekt. En falsk positiv betyder, at anti -virus program mener en sikker fil eller et program er faktisk ondsindet og anti -virus program vil gå gennem processen med at forhindre dem i at åbne , og vil generere en fejlmeddelelse . Hvis dette er tilfældet, vil deaktivere anti-virus programmet generelt løse problemet. Men dette er kun en midlertidig løsning , en langsigtet løsning skal findes , da det er usikkert at bruge en computer , som ikke er beskyttet af en slags anti -virus program
    bruger gør . ikke administrationsrettigheder

    nyere versioner af Windows , såsom Vista og Windows 7 , visse funktioner ikke kan åbnes uden administrationsrettigheder . Hvis brugerprofilen ikke har administrator tilladelser MSConfig simpelthen ikke kan anvendes af denne brugerprofil. Logning ind gennem administrator profil vil give MSConfig og andre systemfunktioner skal tilgås og bruges.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres proceslinjen i Windows 
    ·Sådan Gør Windows 7 køre hurtigere 
    ·Sådan Set Up en elektronisk arkivering System 
    ·Sådan Opdater drivere til en DVR- X122 
    ·Sådan kører SQL Navigator fra kommandolinjen 
    ·Sådan gendannes fra en FDW Filer 
    ·Sådan Stop My processor fra Spiking 
    ·Sådan forhindrer en brugerkonto Fra Adgang til D Drive…
    ·Hvorfor er min SD Card Autorunning 
    ·Hvorfor tager det så lang tid at starte op fra Hiberna…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean Data Recovery 
    ·Sådan gendannes Toshiba Tecra System & Drivers 
    ·Sådan Fix Printer Spool i XP 
    ·Hvordan man opbygger en brugerdefineret live Linux CD 
    ·Sådan ændres Windows Start Bar 
    ·Sådan åbner programmer fra en pc Med Voice 
    ·Ulemper for Ovenlys 
    ·Sådan Control Volume genveje 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Dell Dimension 515…
    ·Windows Installer Fejl Koder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com