| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Typer af Windows til kommercielle bygninger
    Den type vinduer, du vælger til din kommerciel ejendomsret kan have en stor indvirkning på forsyningsudgifter og bremse appel . Potentielle lejere og nabolaget som helhed vil dømme det ydre, mens faktorer såsom varme og støj isolering vil påvirke kvaliteten af det indvendige rum. Mest af alt, vil bygningsreglementer og miljømæssige faktorer afgøre, hvilken type vindue, som du vælger. At have en klar forståelse af alle disse faktorer vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg . Glas

    Hærdet glas er den mest udbredte kommercielle glas og er ofte påkrævet ved lov. Det er stærkere end beboelse glas med fire til seks gange , og er desuden designet til at splintre i små harmløse stykker når de brydes , i modsætning til boligområder glas, som bryder ind i store skarpe stykker . Lamineret glas består af et stykke tyk plast limet mellem to glasruder . Dette øger beskyttelse i tilfælde af en naturkatastrofe eller menneskeskabt katastrofe ved at gøre vinduet stærkere og forårsager glasskår at holde sig til plastik centrum snarere end splintres udadtil .
    Ruder

    ruder refererer til antallet af ruder , der udgør vinduet . Der er enkelt , dobbelt, tredobbelt og højere glasurer . Jo større antallet af vinduesruder , jo mere varme og støjisolering vil der være. Producenter også producere flere rude ruder , der bruger en kombination af glas og plast . Disse vinduer kan være billigere og nemmere at installere end alle glas vinduer .
    Standard Tint

    Tonede ruder kan skabe fred , fjerne blænding og reducere mængden af ​​varme, der absorberes fra sollys . Almindeligt anvendte bronze og grå toner reducerer genskin , men også mindske belysning gavn af dagslys og er mindre effektiv til at blokere solens varme .
    High -Performance Tint

    spektralt selektive ruder er en high-performance farvetone , der giver mere lys end standard nuancer , men blokerer også meget af varmen absorption fra solen.
    Reflective coating

    reflekterende glas belægning er fælles for store kommercielle vinduer i områder, der har meget solrige klimaer. Det tilbyder både privatliv og varme reduktion med reflekterende som et spejl .
    Lav E Coating

    Lav E belagt glas er den mest effektive til at blokere solens varme , samtidig med at mest mængden af ​​lys passere ind i rummet.
    frame

    vinduesrammen kan komme i metal, træ, plast, glasfiber , eller andet materiale. Metalstel giver den mindste mængde af isolering mod varme og kulde. For alle vinduer, kan en termisk pause skal bruges i rammen for at tilføje et ekstra lag af isolering .
    Bygningsreglementer

    Bygningsreglementer varierer fra sted til sted . Meget af , hvad der bestemmer koden i dit område er baseret på klima- , energi- effektivitet og naturkatastrofer trussel. Check med din kommune regering kontor bygge sikkerheden for særlige koder , der påvirker dig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Windows Installer, fejlkode 1619 
    ·Sådan permanent fjerne filer fra papirkurven 
    ·Sådan Løse Windows 7 Activation Fejl 0xC004F061 og ug…
    ·Sådan Set Video RAM på en Eee PC 
    ·Sådan Afinstaller Stædig programmer fra en harddisk 
    ·Hvordan laver skrifttyper Arbejde 
    ·Sådan Tænd et Broken Trådløst internet Tænd Sony V…
    ·Sådan Slut To 95 pc'er Together 
    ·Hvordan tilføje et link til proceslinjen 
    ·Sådan Defrag en Netbook 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor Windows Vista 64 har 2 Internet Explorers 
    ·Sådan kopieres CDG til en harddisk 
    ·Windows Jobliste Process Liste 
    ·Sådan kontrolleres hukommelsen på en computer med CMD…
    ·Sådan tilføjes Free Disk Space 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Microsoft Blue Screen o…
    ·Hvordan man laver en cd med alle nuværende drivere til…
    ·Pella Instruktioner 
    ·Sådan Brænd en Winamp film til en disk 
    ·Sådan Tilslut en MacBook til WEP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com