| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Problemer med overførsel af Windows-filer og indstillinger
    Siden nyere versioner af hardware, computere og operativsystemer som Microsoft Windows ofte ramt markedet , de fleste af os er fristet til at opgradere vores computere. Mens opgraderer computeren eller ny version af Microsoft Windows, kan du finde det besværligt at flytte alle de filer og indstillinger til den nye computer. Overførsel af filer , brugerindstillinger og applikationer til en ny computer tager dage hvis det gøres manuelt. Der er dog et par måder at overføre filer og indstillinger med succes. Guiden Windows Easy Transfer

    Overførsel af filer mellem computere eller operativsystemer er en lang proces, og nogle filer muligvis ikke fuldt ud overføres, hvis du mangler teknisk ekspertise. Windows Easy Transfer guiden med til at forenkle processen for at overføre filer til nye computere. Det er en indbygget migration værktøj i Windows. Dette værktøj giver en grænseflade til en sådan migration og gør det med en omfattende guide, der tager dig med på en guidet tur af processen. Det kan tilgås ved at klikke på "Start" menuen , derefter " Tilbehør " og derefter " Systemværktøjer " og derefter " Windows Easy Transfer ". Alle overførte filer vil blive genoprettet på samme måde , som de var på den gamle computer . Denne metode er kun anvendelig til løsning af problemer med overførsel af filer , ikke indstillinger.
    Laplink PCmover

    Migrationen af ​​indstillinger kan være mere af et problem, end at overføre filer . Indstillinger som indskrive værdier , brugerindstillinger eller aktiveringsnøgler er vanskelige at bevæge sig uden en overførsel værktøj. Laplink s PCmover er et værktøj, der anvendes til overførsel af filer og indstillinger fra PC til PC . Denne software program har en omfattende guide, der giver dig mulighed for at overføre brugerens indstillinger , personlige filer og programmer med indstillinger. Det kan bruges med alle Microsoft Windows-baseret computer, og du kan også bruge den, mens overførsel mellem operativsystemer. En PCmover vil skabe en backup -typen billedfil, som derefter kan flyttes af en CD /DVD eller USB-flashdrev. Det giver en hurtig og effektiv fil og indstillinger overførsel.
    Andre overførselsmetoder
    p Der er andre måder at overføre Windows-filer og indstillinger for at undgå at forlade data bag , samt. Den ene er ved hjælp af en Easy Transfer Cable , der er en USB -til-USB bridge kabel, der forbinder to computere sammen . Du kan også bruge en USB-flash -drev, en ekstern harddisk eller en cd /dvd til at overføre filer og indstillinger - selv om alle disse midler er tidskrævende. De fleste brugere bruger også et trådløst netværk for migrerende filer og indstillinger. Software applikationer er foretrukket frem for alle disse metoder , men fordi de er omkostningseffektive , og de tager mindre tid at overføre .
    Løsninger til andre Transfer Problemer

    overføre filer og indstillinger ved hjælp af software-applikationer , kan andre problemer. Der er løsninger på disse problemer samt . Et af de problemer ofte står over for brugerne er, at nogle indstillinger ikke kan overføres . For at undgå dette problem , skal du installere programmet , før du kører Windows Overførsel . Et andet står problem er nogle overførte filer er ulæselige på den nye computer. Dette sker, når et program for denne filtype ikke er installeret i den nye computer endnu. Til tider kan brugerne se filer eller indstillinger ikke bliver overført på alle. Dette vil kun kunne forekomme , når filerne er ikke kompatible med denne version af Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Windows Slideshow uden sorte Græn…
    ·Sådan gendannes og gendannelse en Compaq 
    ·Hvordan slår jeg på det interne modem i min Acer Lapt…
    ·Sådan fjernes en computer Share Connection 
    ·Sådan installeres Marvin Indsæt Windows 
    ·Sådan får du adgang til fanen Sikkerhed i fejlsikret …
    ·Sådan bruges Explorer.exe til at åbne en bestemt mapp…
    ·Wood Sash Windows Building Tips 
    ·Sådan bruges DOS til at finde en soundcard 
    ·Acer Aspire 3000 Vil ikke Anerkend Recovery Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan en NTFS partition på Ubuntu 
    ·Hvor hen til Reset Windows Wireless 
    ·Hvordan til at overføre filer fra en harddisk til en a…
    ·Sådan gendannes Windows XP til fabriksindstillinger Ud…
    ·Sådan Fremskynde Nedlægge Times i Windows XP 
    ·Sådan får du adgang NTFS Fra Centos 
    ·Sådan pakkes Windows 98 Product Key fra registreringsd…
    ·Hvordan man laver en boot -cd til Windows Vista 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en papirkurven 
    ·Sådan Block Everything & Only Tillad en håndfuld webs…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com