| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Tile Omkring en Window
    Lægning flise er en enkel proces, mærkning rum på din væg og limning på fliserne . Indpakning vægfliser omkring et vindue gør processen en smule mere kompliceret . Du skal vedhæfte dine fliser for at den flade overflade af væggen først og efterlade mindst halvdelen af ​​bredden af ​​en flise omkring omkredsen af vinduet. Dette rum vil efterlade dig nok plads til korrekt flise omkring vinduet efter resten af ​​muren er færdig . Ting du skal
    Speed ​​firkantet
    Blyant
    Fliser
    Wet oplevede
    fliseklæber
    Tandhjul flise murske
    Bull nosed fliser
    Grout taske
    Grout < br > fugtig svamp
    Sealer
    Sikkerhedsbriller
    Arbejdshandsker
    Høreværn
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Hook T sektion af din hastighed firkantet på bunden læbe af vinduesrammen . Skub pladsen over til linje linealen af pladsen med kanten af ​​en flise . Træk det punkt i din blyant langs længden af ​​den hastighed pladsen, at sætte et mærke på væggen. Mark hver kant af hver flise omkring vinduet på denne måde . Vend den hastighed pladsen og udvide hver linje over læben af ​​vinduesrammen.
    2

    Hold en flise op til hver blyant linje på væggen. Markere bagsiden af ​​hver flise selv med læbe af vinduesrammen med din blyant . Brug din sav til at skære hvert stykke 1/8 af en tomme kortere end disse linjer at give plads til en injektionsmørtel linje mellem kanten af flisen og kanten af ​​vinduesrammen . Mark hver flise , klippe det , og sæt dem til side i den rækkefølge , de skal installeres for at undgå forvirring under processen.
    3

    Spread lim på væggen ansigt med din tandede flise murske . Hold murske på en 30 - graders vinkel til væggen , og træk værktøjet gennem lag lim til at skabe riller i limen for at hjælpe på obligationsmarkedet mellem fliserne og væg .
    4

    Tryk fliser, du har skåret i limen. Efterlad 1/8 tomme plads mellem hver flise , den ene ved siden af ​​den, den, før den , og læben af vinduesrammen for fugerne . Tag din tid og være sikker på hver flise er linet op perfekt med det mønster, der allerede er etableret på din væg . Lad limen hærde i 24 timer for at fastgøre fliserne på væggen.
    5.

    Place en tyr næse flise , så den buede kant er imod vinduet og den flade kant hænger over vægfliser . Markere bagsiden af ​​hver flise selv med ansigtet af vægfliser omgiver vinduet . Skær hver tyr næse flise 1/8 tomme kortere end blyantsmærke . Spred limen omkring vinduesrammen og vedhæfte tyren næse fliser med den buede kanter udad , og selv med ansigtet af vægfliser . Vær sikker på at efterlade et 1/8-inch hul omkring hver flise . Tillad 24 timer for limen at hærde .
    6

    Fyld din injektionsmørtel pose med fuger . Sno posen , mens du holder spidsen i hver fuger linje mellem fliserne. Placer alle dine injektionsmørtel linjer . Forsigtigt gnide fugtig svamp langs hver injektionsmørtel linje at presse det ind i revnen og glat overflade fuger. Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer . Squirt sealer på hver injektionsmørtel linje og lad den kemiske tørre i 24 timer før at ændre eller rører væggen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af BNI 
    ·Sådan oprettes forbindelse til et netværk ved hjælp …
    ·Sådan Sync Fotos Levende 
    ·Sådan Gør din egen fil Mappe til Upper Grade Games 
    ·Sådan Genetablér Automatiske opdateringer i en Regist…
    ·Hvordan skal tjekkes & Reparation en harddisk 
    ·Sådan bruges Windows Forældrekontrol til Limit Time 
    ·Hvad Er MCSA Certificering 
    ·Hvordan finder man en Cool SCR 
    ·Sådan Embed HTML i Evernote 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sammenlign varmetabet gennem Glas vs Frame of a …
    ·Hvordan at kortlægge en fjernbetjening Online Opbevari…
    ·Sådan aktiveres Windows Vista Fra Reduceret funktional…
    ·Sådan får forskellige fisk til min Windows Media Scre…
    ·Sådan Edit Windows Vista Startup 
    ·Sådan Nedjustering fra Vista til Windows XP Pro 
    ·Dell XP Home Activation Fejl 
    ·Sådan gendannes Vista til fabriksindstillingerne uden …
    ·Hvordan man laver en Project mappe 
    ·Sådan fjernes Windows Installer & Geninstaller en ny v…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com