| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Gør din egen computer Temaer
    Windows 7 giver brugerne mulighed for at tilpasse deres skrivebord som aldrig før med brug af temaer. Du kan kombinere baggrunde, vinduesfarver og lyde der passer til enhver hobby eller interesse . Sportsfans kan have deres computer pyntet i holdets farver med et diasshow af foretrukne spillere som desktop . Frazzled arbejdere udkig efter en mere beroligende miljø kan bruge fredfyldte billeder af naturen kombineret med blide klokkespil for indberetninger og andre lydeffekter. Uanset hvad din personlighed, disse edb temaer tilbyder en måde at tilpasse dit skrivebord i overensstemmelse hermed. Ting du har brug
    Billeder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet. Dette vil bringe op på skrivebordet menu.
    2

    Vælg " Tilpas" option placeret i bunden af ​​menuen . Dette vil åbne et nyt vindue.
    3

    Klik på " Desktop Background " linket nederst til venstre i vinduet . Dette vil tage dig ind i indstillinger for det billede eller billeder, som du ønsker vist på dit skrivebord. Herfra kan du vælge en mappe med billeder, der kan blive præsenteret i et diasshow eller et enkelt foto , der vil være en konstant baggrund på skrivebordet. Du kan også beslutte , hvor ofte et billede skal ændre sig, hvis du bruger slideshow indstilling.
    4

    Vælg resize mulighed bedst til dine billeder. Medmindre baggrundsbillederne har samme størrelse som dit skrivebord, vil du nødt til at ændre størrelsen dem på en af ​​fem måder . Den " Fit" valgmulighed vil tage hvert foto og holde billedet proportioner , mens resizing billedet til at passe inde i skærmen . " Fyld " er en mulighed, vil også holde foto proportioner , men vil zoome ind på billedet , indtil det fylder hele skærmen. Ofte er dette afskærer nogle af billedet. " Stretch " vil ændre fotoets proportioner og gøre det fylde op på skrivebordet helt. " Center" vil tage enkelt foto og centrer den på nøjagtige størrelse , i den meget midt på skrivebordet. " Tile " vil skrumpe billedet og gentage det igen og igen , arkivering skrivebordet med en serie af identiske billeder .
    5

    Retur til hoved tilpasning menuen og klikke på " Window Color " link. Denne indstilling bestemmer, hvad toppen af ​​hvert vindue vil se ud. Du kan vælge farven , og hvor gennemsigtige vinduet grænser vil være.
    6

    Vælg "Lyde " for at opdrage en mini vindue, der vil tillade dig at vælge de lydeffekter hver handling vil gøre , hvis nogen . Der er premade muligheder, der har en bred vifte af forskellige lyde , men du kan også personliggøre lydene til at passe dit tema ved at plukke og vælge fra de færdiglavede lyde eller vælge dine egne klip.
    7

    Vælg en skærm saver for dig tema ved at klikke på "Screen Saver " linket nederst i vinduet. I mini vindue, der popper op, kan du vælge, hvilke pauseskærm, der passer bedst til dit tema. Der er flere forudindstillede indstillinger , eller du kan oprette din egen lysbilledshow , der vil spille efter en bestemt mængde tid.
    8

    Finalize dit tema ved at gemme det med et specifikt navn. Når temaet er gemt , kan du vælge den til enhver tid uanset hvilke indstillinger dit skrivebord har i øjeblikket .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes LMHOSTS Files 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Multimedia Audio Contro…
    ·Sådan installeres Windows på en ren harddisk fra en R…
    ·Hvordan skal tjekkes System Uptime 
    ·Sådan deaktiveres en computer fra fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Tænd Bluetooth Adapter i Vaio Cr507e 
    ·Hvordan at reparere en Diskdefragmentering 
    ·Sådan registreres en Client Proxy DLL 
    ·Hvordan man opbygger en XY Compound Table 
    ·Sådan fjernes en Sidebar Søg 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Søg på skrivebordet i Vista 
    ·Sådan forhindrer Pella Window Breather Tubes Fra Tilsl…
    ·Sådan fjernes Windows XP Hotfix 
    ·Hvordan man laver en PLIST Filer 
    ·Sådan Lås en XLS Password 
    ·Sådan ændres Computer Startup Music 
    ·Adobe Updater Process 
    ·Sådan gendannes DAT Filassociationer 
    ·Sådan dele mapper i Mac OS X: Leopard 
    ·Sådan Konverter en Toshiba L300 Satellite til XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com