| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges MathType i Word
    MathType er en matematisk ligning editor , som du kan købe fra Design Science , der kan integreres med flere store programmer , herunder Microsoft Word og PowerPoint, Adobe-programmer og OpenOffice . Integreret med Word, MathType installerer en separat fane på Microsofts Ribbon , hvorfra du kan bruge ligningen editor. Du kan konstruere grundlæggende matematik , algebraiske , statistisk, trigonometri og geometri ligninger og formler, som ellers ville være vanskeligt at skabe og indsætte i et Word -dokument. Instruktioner
    Indsæt formler , udtryk og ligninger
    1

    Åbn Microsoft Word -programmet. Klik på den runde Microsoft Office -knappen. Klik på " Åbn" og navigere til en fil, du vil åbne. Dobbeltklik på filen for at åbne den.
    2

    Klik på " MathType " fane på båndet i Word . Klik på " Inline " i " Insert ligninger " gruppe for at indsætte et MathType ligning , hvor markøren er i øjeblikket indsat. Klik på "Display " for at indsætte en ligning på en ny linje , centreret mellem højre og venstre margen .
    3

    Klik på knapperne i MathType ligningseditor vinduet for at føje matematiske udtryk til din formel . Klik på knapperne i top tre rækker til at tilføje almindelige matematik og statistiske symboler som " pi ", " uendelig " og " mindre end " eller " lig med" skilte. Klik på fanerne i redigeringsvinduet for at se almindelige udtryk og formler for " Algebra ", " Statistics ", " Matricer ", " Geometri " og " Trig . " Brug tastaturet til at indtaste variabler og andre oplysninger, du vil tilføje.
    4

    Klik på "File ". Klik på " Opdater" for at indsætte ligning i Word. Luk MathType ligningseditor vinduet.
    5.

    Klik på " Math " og " Andre" menuer i " Symboler " gruppe . Vælg det symbol , du ønsker. I " Math " og " Andet" -menuen , kan du finde symboler for grundlæggende matematik , græske bogstaver , matematiske operatører ( f.eks multiplikation og division ) , pile , negerede relationer og geometri symboler.
    6

    Klik på "Indsæt nummer " i " Equation Numbers " gruppe for at indsætte et referencenummer i dit dokument. Klik på et MathType ligning i dit dokument for at markere det . Klik på "Indsæt reference " og derefter dobbeltklikke på det referencenummer at forbinde nummer med i ligningen.
    Opret Grafer og Grids
    7

    Klik på " Inline " eller "Display " i " Insert ligninger " gruppe på MathType fanen for at åbne ligningen redigeringsvinduet .
    8

    Klik på " Matrix templates "-knappen i anden række knapper . Vælg enten en foruddefineret graf skabelon eller klikke på " Variabel størrelse matrix eller bord " knappen nær bunden.
    9

    Indtast hvor mange rækker og kolonner, du vil have i " Rækker ", og " kolonner" bokse . Vælg " Venstre ", " Center" eller " Right" for kolonnen tilpasning. Vælg " Top ", " Baseline " eller "bunden" for rækken tilpasning.
    10

    Tilføj faste eller stiplede opdelingslinier til grafen rækker og kolonner ved at klikke mellem grå i preview skærmen. Vælg " OK " for at tilføje grafen til ligningen redigeringsvinduet .
    11

    Klik i hver af kasserne på grafen eller diagrammet. Typenumre eller tekst til at placere etiketter og skalaer langs bunden eller siden af ​​grafen , afhængigt af typen af ​​skalaen du har brug for dit diagram. Klik på " File " og derefter "Opdater" for at indsætte diagrammet i Word-dokumentet.
    Gem og Udgiv Word-dokument
    12

    Klik på " Eksporter ligninger " i de " Publish "-gruppen. Klik på " Gennemse" og vælg en mappe på din computer. Klik på " File type" drop- down menuen og vælge det format, som du vil gemme ligningerne (f.eks . Gif format). Klik på " Whole dokument " i " Range " sektionen. Klik på " Gem".
    13

    Klik på " Office"- knappen og derefter klikke på "Gem " for at gemme ændringer i dokumentet . Klik på " Gem som " for at gemme dokumentet som et andet navn i en mappe på din harddisk.
    14

    Klik på " Udgiv til MathPage " i " Publish" gruppe, hvis du ønsker at oprette en webside på dit dokument. Klik på "Brug billeder (GIF ) " i " Ligninger " sektionen. Klik på en Internet browser option i " Target Browser" sektionen. Klik på " OK " og vent MathType til at oprette siden og åbne din Internet browser , så du kan se det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan udtrække data fra en genopretningspartition 
    ·Sådan Fix Windows 98 i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Genstart en PC Automatisk 
    ·Sådan Forlæng Display til Fire Skærme 
    ·Sådan Auto Tag Music 
    ·Er Microsoft Security Essentials Udskift Windows Defend…
    ·Sådan indstilles MTU Størrelse i DOS 
    ·Sådan Stop Chkdsk ved opstart 
    ·Sådan Partition en ekstern harddisk uden at slette det…
    ·Sådan installeres Samba i OpenSolaris 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows 2000 Professional Password Recovery 
    ·Hvad betyder en manglende dll Mean 
    ·Sådan indstilles Batterialarm i Vista 
    ·Sådan oprettes et alias i OS X 
    ·Sådan Skjul Task Manager 
    ·Hvordan man laver en Picture din pauseskærm på Vista 
    ·Sådan Konverter en Print Screen til JPG 
    ·Sådan gendanne min Gateway Med Vista Notebook til fabr…
    ·Sådan installeres Automatiske opdateringer på Shutdow…
    ·Sådan får du flere virtuelle hukommelse på min compu…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com